vi har ingenting att förlora

och jag vet att det lönar sig att kämpa
Ingenting har vi att förlora och jag vet att det lönar sig att vänta.


Nu är det fredag, igen. Vaknade av att min lillasyster stog och kastade spindlar på mig, låtsas spindlar alltså. Det är ju helloween.  Vad händer idag då? Ja, jag har inte en aning just nu. Jag får se vad som kan tänkas hitta på! Vad ska ni göra idag? :)

orkar inte skriva något



ett blondinpök


Jag kände att jag var tvungen att lägga in denna bild på mig och rebecca, den är från i fredas! (då vi var i skåre). Ikväll ska jag och blondinpöket gå och kolla på innebandy är det tänkt. Ska bli roligt faktiskt:) p93 värmlandslaget (visst låter p93 smått? men dom är ju trots allt 15) de möter örnens a-lag. Spännande match? Ja, det återstå att se de.

Nu när jag sitter och tittar på bilden, ser jag väldigt ljushårig ut. Jag funderar på att färga mörkare kanske, vad tycker ni?

so I guess I'm still waiting..

Sisådär halva lovet har passerat. Jag har inte bloggat speciellt mycket, jag har inte haft ork till att göra det. Jag menar, jag har inte haft något att skriva, jag har inte haft lust helt enkelt. Men nu idag så är jag tillbaka, i alla fall för nu. Igår hjälpte jag Aj att färga håret, hon skulle nämligen på festligheter idag! ;)

Bilden är inte speciellt ny, men jag laddar upp den ändå!
Pratade även med Fröken A om helgens bravader, hon skrattade. Åt mig och att jag alltid lyckas, ja, i stort sett med det mesta! Och jag kan ju inte annat än hålla med..

Jau, min klass!


jau, jag tänkte ni kanske ville se..

for you, I walk the line

Har ni sett Walk the line?

"Filmen om den legendariske musikern Johnny Cash
och hans livslånga kärlek June Carter. Cash gick i ett
slag från bomullsplockare till rocklegenden känd som
The Man In Black, ett namn som symboliserar både
Cashs musik och hans livsstil. Cash var en rebell som
aldrig kunde fly sina egna demoner eller sin egen
tungsinthet vilket avspeglas i hans musik och kanske
den enda som någonsin kom honom riktigt nära
var June."









skolkort..

Skolkorten kom idag. HHAAH, shit säger jag bara! Jag har en viss förmåga att inte alls bli bra på kort och jag har aldrig blivit bra på klasskort. Och verkligen inte nu heller. Jag ser verkligen jättesur ut, haha. Både på klasskortet & det enskilda. Så nej, ni kommer inte få nöjet att se dessa kort! :)


12:01

Nu är det måndag morgon klockan har passerat 12 slaget och det är HÖSTLOV!
Jag har inga som helst planer för veckan, eller dagen faktiskt. Men det är skönt att inte ha en massa måsten! Vad ska ni göra under lovet?

A twist in my story.

Rykande varm oboy, dåligt samvete och rädslan av förlora något som knappt startat.
Visst låter det härligt? Jag bara älskar söndagar! ..

"Vad håller jag på med?"

Ja, det är ett citat jag känner igen och jag undrar det samma nu, vad håller jag på med?



hemma nu!

Nu är jag hemma igen! Kom nyss hem, nästan. Var ute med Louise och Josefin igår som ni vet. Det var mycket trevligt faktiskt. Nog för att själva festandet kanske inte blev så lyckat, men det var kul ändå. Och när man får spendera tid med dessa två underbara människor, har man inte tråkigt! Ska bara tillägga att det var STORM ute igår också, vi fick ju promenera en del.. Natten spenderades på Hagalund med trevligt sällskap. (A) När morgonen sedan kom, så gick vi till Gruvlyckan där vi sedan tog farväl och jag gick till Louise. Vi hade nämligen bestämt att vi skulle hälsa på Josefin på jobbet och ta en fika. Så vi tog bussen ner till city och gick till Mat&Muffins, där Josefin jobbar, och tog en fika. Vi pratade om allt och ingenting och vi pratade även med Josefin som var mitt uppe i jobbandet! Jag har haft en himla bra helg faktiskt, spenderat den med människor jag tycker om!

Har ni haft en bra helg? :)


Bilder från: vandringslägret 27-28maj 08
   
Louise och Gabriel


Gabriel och Josefin

(Gabriel har en viss förmånga att vara med på alla kort)


you have a second guess

Tiden rinner i väg, men vad gör vi för att stoppa den?


Nu idag har jag inte gjort någonting alls. Bara suttit och väntat på att tiden ska gå, och det har den gjort! Klockan har blivit lördag kväll och jag har inga som helst planer för kvällen! Vad ska ni göra ikväll?

Hot n Cold



God Morgon!

Nu har jag nästan nyss vaknat faktiskt! Kvällen igår i skåre var trevlig med alla brudarna. Även om det kanske inte riktigt blev som det var tänkt! Men ändå så tycker jag att det var en trevlig kväll:) Bilder kommer väl antar jag!

Hade ni läsare en bra kväll igår? Och vem åkte ut idol? :p



Puss!

utgång ikväll!

Just nu håller jag på att sminka mig samtidigt som jag plattar håret! Ska på tjejkväll i Skåre med Rebecca och op-brudsen! Ska bli himla roligt faktiskt, först ska vi äta och ha lite trevligt. Sen blir det ut på party party! ;) Måste se till att bli klar innan bussen går bara, haha. Men det blir nog ina problem, snart klar faktiskt. 

Vad ska ni göra ikväll? :)




















samhällskunskap, 27p

Japp, morgonen börjar nu med samhällskunskap. Vi fick tillbaka proven vi hade för någon vecka sedan. Jag fick 27poäng och vet ni vad? Det var 1 poäng från MVG! 1poäng. Det kändes ganska sådär faktiskt, men jag är nöjd ändå! :) VG+ fick jag ju trots allt. Heja mig

Jag vet, jag vet..

Jag vet inte hur du lyckas, men på nått sätt gör du det. Det känns som att du håller mig kvar i någonting jag egentligen lämnat, förlängesen.. Jag vet hur allting var då till att börja med, jag vet hur det blev, och jag vet hur det kommer bli. Jag vet det är ingen ide att hoppas, men ändå gör jag det helt utan förhoppningar. Jag försöker att strida mot känslan, men den är rädd och den spelar ett spel nu. Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur..

madeleine=duktig

Nu kom jag nyss hem, för en lite stund sen! Jag har nämligen varit med Amanda till gymmet och träna i en timme + att vi gick dit och hem. Duktigt gjort så jag är nöjd. Mormor och morfar är här hemma nu! Ska gå ner till dom en sväng:) Min mormor är hur söt som helst, inte sett henne på jättelänge! Så ska dra mig en trappa ned och vara lite social, sen blir det dusch och en kvällsmacka kanske:)

jag är GLAAAD!

Dagen idag började med att jag mötte upp Jennie och Maria i kön in till HM. Dom har ju byggt om Hm här i Karlstad så de hade ett öppningserbjudande att de 100 första skulle få ett presentkort på 200kronor! Men efter att ha köat i 20minuter och hade 5 personer framför så var presentkorten slut! Förstår ni eller? Det var surt, mer än surt. Typiskt är det också för den delen. Men efter detta lilla missöde så gick vi till bussen som skulle ta oss till skolan.
I skolan i dag hade vi två lektioner, båda väldigt långa lektioner.. Drygt! MEN!

Efter skolan, när jag och Louise stog utanför Hemköp och väntade på bussen hem. Så säger Louise: Madde, det var ju Björn! Jag förstod först inte och stog och titta efter vilken Björn? Madde, det var Björn Gustafsson! Säger Louise då! Jag kanske ska till lägga här att jag och Louise sällan har tur när det gäller att träffa människor, jag tror hon vet vad jag menar! Haha ;)  Men och se självaste BJÖRN GUSTAFSSON, Måns Möller och en till komiker (jag inte kan namnet på..) gå in på Hemköp precis framför ögonen på oss! Björn köpte naturgodis. Haha, men åh va snygg han är! Mycket snyggare live, han gjorde verkligen min dag:D



Han är lite för snygg! Min Björn:)

Bonde Söker Fru!

Mina kära läsare!
Jag hoppas alla tittar på bonde söker fru? Jag menar hur charmigt är det inte;)!  Jag tittar på det, självklart, och jag kan inte annat än skratta! Hur kul är det inte och titta på alla som är så nervöa att dom håller på att krya ut kläderna! Haha. Men samtidgt tycker jag att det är himla gulligt.

Vad tycker ni, om Bonde Söker Fru? :)

igår/idag

Igår blev det inte allt för mycket bloggande! Men jag hade fullt upp hela dagen, först skolan sen idrottsskolan som förövringt gick helt okej. Eller ja, mycket bättre än första gången (dock är jag glad att vi slipper den några veckor!). Sen blev det hem efter det och ut och promenera med Aj och sen hem duscha och titta på DH och Tila. Ja, det var en snabb sammanfattning av den långa dagen igår.

Idag då?
Jo började skolan halv 9 och slutade 3. Efter skolan gick jag med Rebecca och Elin till hem köp och köpte naturgodis.. ;) Efter det blev det buss hem, bussen hem idag kändes drygare än någonsin! Väl hemma så följde jag med Rk till tandläkaren för hon hade fått av sin farfar att sätta på ett tandsmycke på en tand så hon skulle beställa tid! Jag tror det kommer bli jättefint! Oja, nu sitter jag här. Vad det blir senare återstå att se. Har ni haft en bra dag? :)

Segertåget!

Länge leve våldtäckslåten?



Just how much I..

Jag är minsann duktig! Idag har jag hunnit med lite grann, bland annat övningskört. Dock mest runt i samhället, lite finlir sådär. Men det gick superbra faktiskt! Jag vet att jag tjatar, men jag vill HA KÖRKORT! Nu nu nu! Det är länge kvar tills jag fyller 18. I vissa delstater i USA får man ta körkort vid 16års ålder! Varför har vi inte så i Sverige? ..

Jag har även intagit gymmet med Aj. Trevligt! Och dessutom ganska välbehövligt. Hade inte sett henne på ett tag, det var mysigt faktiskt. Nu har jag precis duschat och målat mina nails! Så nu har jag precis satt mig ned och jag funderar på vad som kan tänkas hitta på på idrottsskolan imorgon? Förra veckan hade vi lite snålt med lekar åt de små liven. Imorgon ska vi ha en hel upp sjö av lekar. Ett litet problem dock: jag kan/vet inga lekar? :p haha. Men det löser sig. Men ska skriva klart det där nu. Sen blir det sängen! Godnatt<3

dagen

Som jag sa i morse skulle jag på poweryoga på morgonen. Men så blev det inte, det blev pilates istället! Men det var kul och det är definitivt något jag kommer göra igen. Nog för att jag skratta åt saker som vi skulle göra, eftersom i salen vi var fanns det en stor spegel (speglar finns väl i de flesta träningssalar?). Jo precis, man såg sig själv! När jag såg mig själv försöka göra saker jag knappt förstod mig på kunde jag inte annat än skratta! Men som sagt det var kul. Har ni provat pilates/yoga? (jag vet inte skillnaden på dessa dock)..  


Måndag Morgon!

Ny vecka.
Denna dag ska börjas med en timme poweryoga på Livskraft! Härligt? Det återstå att se. Ha en bra dag allesammans:)

om jag längtar?


Best I Ever Had



You were the best I ever had.

Vet ni va?

Idag är det söndag, igen! Va fort veckorna går. Helgen går på tok för fort. Dagens planer:
- städa mitt rum, det behövs måste jag säga
- ta en lång promenad
- kolla på one tree hill

Låter  fint, men först blir det frulle! Hörs

do what you are told


Idol!

Var det någon som kikade på idol ikväll? :) Jag har två frågor:
- Var det rätt person som fick lämna idol tycker ni?
- Kan nån säga mig vad alla ser i Johan Palm?

Fredag

Idag är jag glad! Fick reda på resultatet på drömresenovellen vi skrev! Ett starkt VG+ fick jag på novellen:D Gissa om jag blev glad. Är faktiskt stolt över mig själv nu! Jag gillar inte att skriva noveller/sagor och sånt! Härnäst ska vi skriva en sammanfattning av en film (glömt bort vad de heter?). Ska se filmen Skruva den som Beckham, och sen skriva. Jag hoppas på att det går lika bra, nog vill man ju alltid höja sig till ett Mvg i Svenska B!

För övrigt så var skoldagen i dag helt okej! Inte så mycket och säga faktiskt. Hur har eran dag varit? Hörs senare!

en lektion

På en lektion idag, hade jag tråkigt. Så jag tog kort med Gabriels mobil på mina två vänner:


Det här är Josefin!


Det här är Christian!

Tog en bild på Jennie också, men vad hände med den?:O ..

till alla Stenbockar!

Stenbocken
Vecka: 42 (2008-10-13 - 2008-10-19)

Med respekt för det förgångna ser du framåt. Det är upp till dig att se till att bevara vissa fina traditioner - t.ex., inga mobiltelefoner vid middagsbordet, eller att bara göra upp planer för meningsfulla, genomförbara resor. Du är så kraftfull just nu, att det antagligen räcker med en sträng blick för att alla ska hålla sig i skinnet.

spilld mjölk, överallt

Idag har det varit en vanlig ganska tråkig dag faktiskt. Inte hänt något alls. Får se om jag kanske ska färga håret på Gabriel sen, men det beror på han. Sen får vi även se om jag ska träna med Amanda, men hörde på ryktes vägar att hon var sjuk så vi får se hur det blir med det också! Kanske blir och ta det lugnt idag ta ett bubbelvad och mysa med film i det här underbart tråkiga väder! Funderar även på vad som ska hittas på i helgen, vet i alla fall att jag ska med pappa in till bergvik på lördag. Annars så har jag noll planer inför helgen, förslag? Det märks vad som blir!

stay forever?

När man väl får den där chansen man så länge väntat på, varför tar man den inte? Varför tvekar man?

one year six months

Jag är dålig att ladda upp bilder
så här kommer några favoriter:


Detta är jag, Madeleine


Detta är min vän Rebecca,

Och detta är min vän Gabriel.

regn

Nu regnar det ute! och är kallt. Jag har även lagt märke till att det ligger mer löv på marken än vad det sitter på träden. Vintern är på ingång! Och vet ni vad? det är 75 dagar (!) kvar till jag fyller 17 år! Oj oj. Alltså 70 dagar kvar tills julafton också. Spännande? Nja, inte direkt. Nu sitter jag och väntar på BONDE SÖKER FRRRU! Vad gör ni? :)

Vilken dag! haha

Vill ni veta en kul grej? Min kjol gick sönder i skolan idag (sömmen gick sönder bak i rumpan..). När detta upptäcktes av Louise, som för övrigt alltid kollar på min rumpa, utbröt en viss panik. Jag menar jag kan ju inte gå runt så en hel dag i skolan! Louise, Josefin och Jennie hade ganska kul och detta, lika så en del andra i klassen. Men jag kände att jag ville inte dela den glädjen med resten av skolan. Så tur o oturen hade jag väl kan man säga, vi hade gympa i dag och i väskan fanns alltså ett par mjukisbyxor och skor. Eftersom jag inte tycker att pumps passar så bra till mjukisbyxor fick jag gå i gympaskor idag. Jag kanske också ska påpeka att jag ALDRIG HAR GÅTT I VARKEN MJUKISBYXOR ELLER GYMPASKOR till HUC (skolan). Så det har varit en ganska jobbig dag idag. Låter väl inte så jobbigt kanske. Men jag gillar verkligen inte att gå i mjukisbyxor eller gympaskor bland folk, bland så mycket folk! Haha, men idag så bjöd jag på det!



Bilden är från lägret vi var på, i september?
fr v: jag, Josefin, Jennie & Lollo!

känslomässig bergochdalbana

Känns som att allting har hänt idag?
Jag tycker inte om sjukhus och jag tycker inte om döden. Jag vill inte säga för mycket, men jag tycker synd om de som är drabbade. Jag tycker inte heller om att sakna någon, men ändå gör man det. Det finns så mycket som man inte vill göra/ eller hända, men sakerna gör man/eller händer ändå. Är inte det ganska konstigt?

Känns som att den här dagen är mer än vad jag klarar av nu. Det blir för mycket på samma gång, samtidigt som man blir påmind om hur otillräcklig man är. Ingen toppen dagen i dag, hoppas på en bättre imorgon? Godnatt!

Heroes wanted, I guess?

Ibland förstår jag mig inte på människor som bara inte orkar ge upp!

uppföljaren av: idrottsskola

Fredricelundskolan var jag, Gabriel, Sebbe och Patrik på idag. Idrottsskolan blev väl båda katastrof samtidigt som den blev lite bra! Nu vet vi lite mer tills nästa vecka då vi ska ha det igen! Jag vet inte vart barnen får all sig ork i från, men dom springer, skriker och klättrar HELA TIDEN. Och de har ju inte direkt planer på att lyssna på vad man säger.. Det är där mitt tålamod brister, men när föräldrar sitter och tittar kan man ju inte börja skrika som en liten unge heller:) Haha, även om jag önskar att man fick det ibland..

idrottsskola

Idag är det första gången min grupp ska ha idrottsskola. Efter skolan ska vi åka till en skola på Våxnäs (kan inte stava skolans namn, haha) och ha idrottskolan med klass ettor. Alltså 7åringar! Vi ska leka lekar med dom och sånt i en timme. Vi får väl se hur detta går.Jag är faktiskt nervös, tänk om det blir värsta katastrofen och alla barn bara springer runt och inte lyssnar? De som känner mig vet ju att jag har inte så bra tålamod..

go girl, go girl

Mhm! Idag har jag faktiskt haft humöret på topp och det har varit en bra dag. Mina gullisar i skolan tyckte håret blev bra, vilket gjorde mig väldigt glad eftersom jag är mindre nöjd själv! Haft en lugn dag i skolan, redovisat och lite halvsoft jobbat. Efter skolan blev det shopping med Gabriel! Jag vet att han äääälskar att springa runt i stan med mig :) Haha.

Va hemma vid tre idag, då blev det rostad smörgås och oboy tillsammans med några avsnitt DH! För er nyfikna kan jag berätta att jag har tre avsnitt kvar av season one! Nice work. Måste erkänna att jag har blivit lite fast i att kika på det. Haha, jag har även hunnit med en promenad med Amanda, like soft as always! Vi prata om allt och ingenting. Nu sitter jag och funderar på vad jag ska äta. När jag kommit på det, ska jag äta och sen duscha! Har ni haft en bra dag?


make some noice

 Ni missade väl inte One Tree Hill ikväll? heh.

Idag har jag verkligen inte gjort någonting. Söndagar är en tråkig dag. Det känns som att jag har sagt det förr! Men det tål att sägas igen. Nu ska jag återgå till att skriva min novell. Ska komma på ett klurigt slut så är den klar. Hm.. Sen blir det väl kanske ännu ett eller två avsnitt av DH och sova efter det. Back to school imorgon. Nice!

novell

Ja, här sitter jag och skriver min novell. Om min drömresa. Jag har totalt noll fantasi och ja, jag har kört fast. Jag har inte en aning om vad jag ska skriva.. Vilket känns lite sådär eftersom novellen skulle varit inlämnad i fredas och jag hade planer på att lämna in den imorgon istället. Vi får väl se hur dte blir med det.

Under tiden som jag väntar på att få min fantasi tillbaka, ska jag kika på ännu ett avsnitt av DH och måla mina naglar! Hörs senare gott folk.

hemma!

Jag tror man uppskattar att vara hemma mer, när man har varit borta ett tag. Det gör i alla fall jag


Kom precis hem nu. Äntligen, det är så tråkigt att åka tåg. Men Stockholm var som de flesta andra gånger: underbart! Igår när vi kom fram åkte vi till lägenheten, på Östermalm. Sedan gick vi och käka Italienfood på en resturang i gamla stan. Det var en mysig resturang må jag säga med god mat, hehe. Det gillar jag! Eftersom vi alla tre var ganska trötta efter tåg resan gick vi genom Stockholm hem efter vi ätit och typ sov! Dagen där på väntade ett lite mer stressigt schema (idag). Upp på morgonen och gör sig i ordning och åka till globen för att se: High School Musical the ice tour! Som jag tyckte var hur bra som helst. Jag och alla andra små flickor i 8-11 års ålder.. Haha. Dom är ju grymma på att åka skridskor, själv kan jag knappt stå på ett par! Efter denna föreställning åkte vi in till Stockholms centralare delar för att spendera lite pengar, vilket vi gjorde också. Jag fick med mig lite grejer hem! Alltid lika roligt. Det tar på krafterna att springa runt och åka fram och tillbaka. Men ändå skulle jag faktiskt kunna tänka mig att bo i Stockholm, ett tag i alla fall.

Och föresten, ni ser väl att jag har ny design? Även denna gång står AJ för designen och det tackar vi för!
Nu ska jag göra mig te och smörgås. Hur har eran helg varit? pusss.

dålig bild



Jag vet att det är en jätte dålig bild (cambild). Men det är bara för att försöka låta bli att visa mitt missnöje med håret. Men samtidigt ville jag visa hur det blev. Som tur är, så växer håret förhoppningsvis snart ut igen!



DH

Jag är ju en av dom som inte har följt Desperate Housewives från början. Men nu har jag fått låna första säsongen av Louise. Jag har sett klart de första fyra avsnitten och jag måste säga helt plötsligt förstår jag så mycket mer av den här serien. Har ju sett något avsnitt då och då på tv:n och då har jag inte förstått speciellt mycket. Men nu så ser det ganska lovande ut:)

Just nu håller jag på och packar till Stockholm. Vet inte riktigt vad jag ska ha med mig en, men det tål att tänkas på! Men nu så ska jag äte frukost och sen duscha! Hörs.

lång dag

Oh ja! Dagen idag har varit lång och ganska händelserik faktiskt: blev klar med ett grupparbete som jag har gjort med Louise och Jennie. Vilket vi gjorde superbra (om ni frågar mig) frågar ni våran lärare Berit verka hon mer eller mindre sur för det vi inte hade med i arbetet. Efter våran enda lektion idag följde Louise med mig till Bergvik där jag skulle klippa mig, men innan jag skulle klippa mig så åt vi thai-mat och små prata en del. Söt är hon!

Klippningen vill jag inte ens prata på, haha. Men skräll att jag blir missnöjd. Dock sa mamma att hon tyckte det var fint. Så jag får väl lite på henne :) När jag var färdig klippt satt Amanda och väntade på mig, hon hade nämligen bjudit mig på hockey! Vilket jag tycker va trevligt så det uppskatta jag. Dock var matchen inte speciellt bra, Färjestad fick ju stryk. Men dagen i det stora har faktiskt varit väldigt bra ändå! Hur har eran dag varit? :)



.. I morgon åker jag till Stockholm!

sovmorgon

Idag börjar ju 12.20. Skönt va? Haha, ja! Det tycker jag. Har dessutom en lektion idag, som är en timme ungefär. Efter skolan idag så ska jag klippa mig. vilket jag är nervös för. Jag brukar för det mesta lyckas med att bli missnöjd med hur jag klippt mig! Men jag hoppas att det blir bra idag, för en gångs skull.. Ska kila! Hörs ikväll :)

Bonde söker fru premiär!


Förra årets bönder, Karl-Petter blev ju något av en favorit då! Lite svårt att inte tycka om han. Charmig som han är! Fredrik var ju också charmig, men på sitt egna vis förstås.



Men såg ni premiären förut då, för årets bönder? Ska bli roligt att bonde söker fru börjar igen. Jag tycker om det programet faktiskt. Jag tror inte att någon av årets bönder kommer bli en favorit som Karl-Petter. Men han är nog svårslagen! Men vad tycker ni om årets bönder? :)

lugg?

Jag har inga nya bilder och speciellt inte på mitt hår. Men imorgon är det tänkt att jag ska klippa lugg och jag tänkte fråga vad ni tyckte om det? De bästa bilderna jag har på mitt hår, är väl dom jag har på min header. Så ni får kika dit och sen säga om ni tror att jag skulle passa i lugg:)

dagen idag

Idag har jag faktiskt vart på ganska bra humör nästan hela dagen! Har inte gjort så mycket i skolan (som vanligt) haft ett svettigt gympapass. Haha, dock tog jag inte det så seriöst. Vilken skräll det är också. Efter skolan hämtade mamma upp mig vid busstationen och vi åkte till Bergvik med mina systrar. Mamma frågade mig vad jag ville ha i julklapp idag, det blev som en liten påminelse om att det faktiskt snart är JUL! Jag vet inte vad jag vill ha i julklapp och jag tycker inte så mycket om julen heller för den delen. MEN SNART SÅ FYLLER JAG ÅR! Det ska bli roligt faktiskt. Hela 17 stora år :)

Men nu då. Jo nu ska jag fortsätta med mitt pluggande som jag började så bra med igår! Har ni haft en bra dag? :)

Nu får det vara nog!

Vill du vara med och förändra synen på våldtäkt?
http://www.veckorevyn.com/skrivpa/

hard work, work!

Idag har jag minsann varit duktig! Jag har övningskört vilket gick finemang. Jag har också gjort klart lektionen till idrottsskolan, gjort klart uppgifterna till fritidsturismen (nästan alla) och är nästan helt klar med uppgiften till ungdomskulturerna. Jag är stolt över mig faktiskt. Tänkte att jag gör det jag inte är klar med imorgon. Det går nog fort när jag väl börjar med det + att jag ska försöka skriva min novell imorgon också. Jag har problem med vad jag ska skriva om, men det löser sig! Nu ska jag smaka på mammas nybakta bullar :) Har ni läsare haft en bra dag? Puss!

gnäll

Nu ska jag gnälla, igen. Jag har ont i huvudet och jag mår illa. Det är inte alls roligt faktiskt! Jag är trött på att det ständingt ska vara något fel på mig, ja det är så det känns i alla fall. Det har varit underbart väder idag i alla fall om det nu är till någon tröst. Synd bara att jag inte orkade mig ut på en motionsrunda. Det får bli imorgon och så får jag fortsätta med och plugga nu istället. Ska skriva klart arbetet om olika ungdomskulturer + att jag ska skriva klart novellen om min drömresa. Önska mig lycka till!

mm..




Long day, come home, silent welcome
Empty bedroom, wake up alone

It haven't always been this way
Memories stuck from yesterday's
A colour deep inside of me
This isn't who I wanna be

I sing now for all of you
With no one to hold on to
For all the broken hearts out there
Waiting for someone to be near

One touch, one kiss. In dreams, I wish
One word would mean the world to me

What are we truly aiming for
I cover my eyes just to ignore
A colour deep inside of me
This isn't who I wanna be.


måndag morgon

Nu har vi nyss kollat på film om akupunktur, det var ganska intressant faktiskt då det visade sig att det finns vetenskapliga teorier om att det fungerarar. Sticka in nålar i huden och man ska slippa smärta och sånt. Det finns de som vill sluta röka som provar akupunktur och det funkar. De mår illa när de röker, när de efter behandlingen provat att röka igen. Huvudvärk och annan smärta lindras också när man använder akupunktur. Men man måste ju få behandlingen några gånger innan det funkar. Jag tror faktiskt att till stor del av det, så sitter det i psyket. Tror man att det ska funka så gör det de, annars så gör det inte det. Vad tror ni?

sov dags

Måndag imorgon, ny vecka!

Ska faktiskt gå och lägga mig nu, så jag orkar upp imorgon. Känner inte alls för att gå upp tidigt.. Men det är ju ett måste faktiskt! Hoppas alla haft en bra dag, god natt:)


one tree hill

Önska dig något, från hjärtat.
Har du gjort det nu?
Bra.
Nu önskar du att du får det, av hela ditt hjärta.



Ser ni på One Tree Hill?

återigen söndag

Igår var jag ju i Arvika, som ni vet. Det var kul och träffa alla det är ju ett tag sen sist. Närmare bestämt ett år sedan. Och lille William har blivit stor! Sist jag såg han kröp han runt på alla fyra men knappt något hår på huvudet. Nu springer han runt med världens sötaste guldlockar! Hur söt som helst är han. För att göra en lång och komplicerad historia kort så är William mitt kusinbarn:)

Idag är det en städ- och pluggdag. Ska gå ut och promenera med Aj snart och höra vad hon hade för sig under gårdagen.

självklart

Ja visst, jag hade tagit fel på tiden när vi skulle åka. Men idag är jag i alla fall klar i tid! Första gången det händer skulle jag tro ;) Det är så typiskt mig. Men jaja, nu kommer dom och håmtar mig så nu ska jag åka!  



dålig uppdatering

Jo jag vet, dom senaste dagarna har jag inte riktigt uppdaterat så mycket. Motivationen har inte riktigt varit på topp, det har den inte varit för någonting. Ett försök att ändra på det har inletts nu:

Igår blev det badtunna hos Trissi med några stycken, det var mysigt. När jag kom hem vid 3 blev det dusch och sen somna jag väldigt skönt. Jag var väldigt trött, och när jag vaknade i morse så kände mig inte direkt piggare. Men men, ska snart börja göra mig i ordning. Ska till Arvika idag och hälsa på några släktingar. Ska få övningsköra också (A) Haha. Ha en bra dag allihop, hörs senare.

min drömresa

Har svenska lektion nu. Ska skriva om min drömresa och det är ju lätt kan tyckas. Men jag har inte en aning om vad jag ska skriva! Dessutom ska det vara i novell form.. Jag vet inte vart min drömresa skulle gå och jag vet inte vem jag skulle vilja resa med! Slutar lektionen snart, tur det. Haha.

Vart skulle du vilja resa och med vem? :)



HÖRS senare!

körkort

Ge mig körkort, jag kan köra bil.
Det räcker med att säga så, ni förstår.



plugggggg!

Skolkortet idag, ja, vad finns det och säga? Jag hoppas på att det blev bra i alla fall. Men dock tror jag inte det.. Efter skolan idag blev det stan en sväng med min kära vän Rebecca! Träffar henne inte lika ofta längre, vilket är synd. Men mig hem fick jag en ny tröja och lite smycken. Alltid något.


Rebecca och jag, kolsnäs2007


Nu sitter jag och läser Samhällskunskap. Om det fastnar något märks imorgon, då vi har provet. Känns inte direkt som att jag fattar vad jag läser. Det är ju inte så bra faktiskt. Men jag ska fortsätta och läsa och hoppas på att jag lär mig det här!

torsdag

Vi har skolkort idag! Det ska bli kul och se hur det går..


onsdag

Idag har vi faktiskt inte gjort speciellt mycket i skolan. Kollat på film och haft gympa bland annat. Det var längesen jag var med på en gympalektion, eftersom jag var sjuk sist och sen har den varit inställt och sånt där. Kan ju säga såhär: jag blev helt slut. Men nu ska jag faktiskt i väg och pumpa lite på gymmet! Hur har eran dag varit? : ) HÖRS.


RSS 2.0