hoppsan ojsan

just nu känns det som om vi har lite för mycket som ska vara klart. jag kommer på titt som tätt saker som jag inte gjort, som måste göras! praktikrapport, träningsprogram, skidorter osv!. och förkyldningen blir inte direkt bättre heller.

usch, tillbaka till badhuset imorgon också! inte så kul, när man är sjuk.

betygprat + passkort

Betyg pratet gick mycket bättre än väntat faktiskt! Jag blev lite chockad. Eller ja, ganska mycket chockad. Så nu är det bara att fortsätta lika bra i fortsättningen (om inte bättre), så kommer det fixa sig bra med betygen både i pedagogiskt ledarskap och hälsopedagogik.

Passkortet blev lika fult som alla andra passkort jag tagigt. Men ärligt talat så bryr jag mig inte speciellt mycket om det eftersom jag bara ska visa det för någon vakt här och där när jag vecklar ut mina vingar och flyger utomlands. Så ja, det är ju inte speciellt många som ska se det.

När jag var klar hos polisen åkte jag med mamma och annapanna till bergvik. Då passade jag också på att visa mamma och sis mina nya solbriller som jag köpte imorse, båda två skrattade så tårarna rann. Och så tyckte de jag såg ut som en fluga. Men själv tycker jag att brillerna är as-snygg! dom är ju väldigt stora, så jag förstår vad dom menar. Sedan har jag också börjat fundera på om man skulle införskaffa skolavslutnings kläder, snart. Min bror tar ju studenten i år, och då ska man ju ha nått på sig när han går ur och när släkten kommer hit. Dagen efter går jag ur 2an och så ska man ju ha nått på sig också + att man måste ha kläder för partyt på kvällen! Jag har sett en klänning som jag vill ha. Så den ska jag nog köpa i alla fall. Det är ju snart sommarlov faktiskt, om två veckor är det påsklov, och efter påsklovet har vi två veckor kvar av vår praktik. När vi är klara med den är det ungefär 5-6 veckor kvar innan det är sommarlov, mitt allra sista sommarlov..

nej nej nej..

Jag vill inte bli sjuk :( Jag är typ jätte förkyld.  En lektion idag bara, vilket är skönt. Jag ska prata betyg med läraren sen. Vi får väl se hur det går. Vi kommer inte så bra överrens, läraren och jag.

Efter skolan ska jag ta pass kort! Roligt roligt.

hej på er

smörigt..




So tell me why,
You don't care enough to try
Are you giving up this fight?


ett steg närmare sommaren

I natt så ställde vi ju om klockan till sommartid! Det känns ju bra eftersom då vet man ju att sommaren närmar sig. Så nu hoppas jag att solen tittar fram igen och att snön försvinner. Det var ju så himla skönt väder i veckan.

När jag vaknade i morse, vaknade jag med värk i hela kroppen och ont i halsen. Så nu har jag tagit ipren och så dricker jag massvis med te i hopp om att bli pigg igen. Men faktiskt så känner jag mig lite bättre, trött och häning fortfarande. Jag har lite frisörarbete att fixa under dagen. Så lite trevlig sällskap kommer få mig på bättre humör, hon lyckas alltid med det!


och så var det slut på de roliga

Ja, idag så riktas tankarna till kvällen igår som inte alls blev som det var tänkt! Men jag är väldigt glad att det gick så bra som det gjorde, samtidigt som jag skattar åt allting för det är så typiskt att det ska hända just mig. Alltid jag, vad det än är så är det jag som ska råka ut för det. Men jag är glad att jag har så himla fina vänner, vad vore man utan dom? <3

aldrig tillräckligt bra,

alltid en besvikelse.

nyklippt!

idag har jag klippt mig och luggen har gjort comeback! bild kommer..

tillbaka i skolan

eller ja, var ju i skolan igår också. en dryg timma. värt, nej egentligen inte eftersom jag inte gjorde någonting. nu är det ju tisdag och vi har fritidsturism vilket innebär att det är fika lektionen!

jag har inte så mycket mer att säga nu faktiskt.

0-6, lekande lätt

ännu en seger.


charmtroll

I morse vaknade jag av att systrarna var i köket och fixade frukost till sig själva och mamma. Det skulle väl vara en överraskning tror jag, men jag vet inte om de lyckades så bra med att "viska" eftersom jag vaknade och jag var en våning upp. Hur som bjöd dom på kaffe kötbullar, potatissallad och korvbröd. Eftersom det andra brödet gick fan inte att skära i, som Anna sa.

Elin, äldsta systern, är nu iväg och spelar innebandy. Jag ska åka till Exhärad och kolla på henne sen. När mamma och Anna kommit tillbaka från Karlstad. Elins lag är ju trots allt 8-9år så de är ju ganska söta och titta på när dom spelar!

Nu ska jag hoppa in i duschen och se till att vara klar när de kommer tillbaka hem. Ha en bra söndag!




haha, charmig bild på elin, anna & mig

färjestad-skellefteå

6-0, säger väl det mesta?


mormor idag

 


Idag ska vi till mormor, vilket känns bra. Det var så längesen jag träffade henne,
jag saknar henne och dessutom behöver jag henne nu.







Lets Dance - semi



HEJA MAGNUS I FINALEN NÄSTA VECKA!

Oj då

PANIK IGEN!

Vad ska man välja för individuella val inför 3:an då? Ja du, det är frågan! 200p ska väljas.. Det satte i alla fall igång min hjärnverksamthet igen. Jag vet inte vad jag vill välja och en del grejer är det ju meritpoäng på oså vidare (det ska ju tydligen vara bra om man vill läsa vidare)! Jag fattar dock inte allt för mycket av det där, och det är väldigt få kurser som finns på min skola. De flesta ligger på de större skolorna. Jennie försöker övertala mig att välja kurser hon ska välja, hon har nog lyckats att få med mig på idrott och hälsa b kursen i alla fall, svenska c vet jag inte än.. jag är ju lite sugen på att läsa engelska b, engelska är ju alltid bra att ha med sig. Men jag vet inte ännu, jag kommer hinna ändra mig 357 gånger till innan måndag då det senast ska vara inlämnat vad man vill välja! Önska mig lycka till, med att bestämma mig..

onsdag

Det känns som om mina dagar rullar på repeat:
Jag kliver upp, gör en hallonsmootie och lägger mig som en säl framför tven och kollar på Ugly Betty och Grey's anatomy. Efter det går jag till datorn, skriver lite på mitt arbete men, det är ALLTID något annat som fångar min uppmärksamhet, så ja även idag (tredje dagen i rad) blir detta stackars arbete lidande. Synd? nej.


Mitt horoskop för dagen (stenbocken):
Någon i din närhet deppar i det tysta. Om du är lite mera lyhörd kan du vara till hjälp.


Eftermiddagen kommer väl rulla på som alla andra dagar med en hel del tv tittande. Jag är även bjuden på födelsedagskalas i kvällningen med våffelätande hörde jag via ryktesväg. Så jag ska väl snygga till mig lite och åka i väg på det! jag ska även försöka ta mig i väg till praktiken imorgon. Så håll tummarna för mig och ha en bra dag :)

Hm?

Hemma idag också. Hur återfinner man motivationen att ens gå utanför dörren?


Jag gick upp halv 10 i morse och sedan dess har jag varvat tv och dator. Det finns ju verkligen ingenting som är värt att titta på på tv under dagarna! Bara massa skit såpor från 50-talet. Men jag har faktiskt försökt och få ihop ett arbete som ska vara inlämnat snart, inte för att det har gått så där jätte bra med det, men jag har i alla fall kommit en liten bit på väg. Så det är ju alltid något. Lite senare ska jag iväg på massage! Det är ju aldrig fel det heller.



Vilken kille:



dagens övning

Övningen gick bra förut! Jag och Amanda skötte oss mycket bra. Det var en trafikolycka som vi skulle spela skadade i, vi skrek och skrattade. Skrek för att vi hade blivit till sagda att skrika och ha panik typ, skratta gjorde ialf jag för att jag kände mig dum där jag satt med nackekrage och sa att jag hade ont i ryggen och ville ut. Det blir nog en repris på detta nästa vecka!

Det som var mindre kul var att det stog två killar och tog kort hela tiden.. Så det blev väl ett eller annat fint kort!

eftermiddag/kvälls planer


Ikväll ska vi göra våra pappor stolta

Vi ska alltså vara med i en brandövning ikväll, jag och aj. Som bilden kanske avslöjar är våra pappor brandmän! Efter det ska jag skynda mig i väg på massage. Vi får hoppas att jag hinner!

Idag är det ingen bra dag

Nej, hemma från skolan idag. jag orkar inte gå dit för en lektion, så jag är hemma och pluggar lite på psykologiprovet som är i morgon. Jag fattar inte speciellt mycket av det så det är väl som vanligt.
Jag hoppas på att att humöret blir lite bättre under dagen




Please understand
This isn't just goodbye
This is I can't stand you
This is where the road crashed into the ocean
It rises all around me
And now we're barely breathing
A thousand faces we'll choose to ignore

Curse my enemies forever
Let's slit our wrists and burn down something beautiful
This desperation leaves me overjoyed
With fading lights that lead us past the lives that we destroy


angels and airwaves



I can do anything, If you want me here
And I can fix anything, If you'll let me near
Where are those secrets now
That you're too scared to tell
I whisper them all aloud
So you can hear yourself

I'm sorry I have to say it but you look like you're sad
Your smile is gone, I noticed it bad
The cure is if you let in just a little more love
I promise you this, a little's enough

Ny hårfärg

Ja precis, både jag och Amanda färgade ju håret idag. Båda blev ljusa och nöjda! Dock blev Aj aningens ljusare än mig men jag vill inte bli för ljus, så några få tunna ljusa slingor dög fin fint för mig! Jag är nöjd, tack så mycket Amanda för en bra insats!


nått sånt där ser mitt hår ut nu.

älskade söndag

Jag är så fruktansvärt trött, känns inte som om jag sovit på flera veckor. Dessa ständiga sömnproblem som förföljer mig gör mig galen. Men trots detta är jag uppe med tuppen och är tröttare än någonsin! Att det är söndag idag gör saken inte det minsta bättre, faktiskt.

Dagens planer är att jag ska färga Amandas hår och hon ska färga mitt hår. Vi båda har planer på att bli ljusare i håret. Lite förändring är ju aldrig fel. Efter detta har vi också planer på att ta en promenad, vilket behövs för min del. Röra på sig är ju aldrig fel. Jag ska försöka få tummen ur och följa med Amanda till friskis i veckan också. Det ska tydligen vara bra har jag hört.

Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite.
Ha en bra söndag! puss

Bra kväll igår = trött idag

Kvällen igår blev bra trots allt! Det blir lite för mycket att dricka på en del håll, men det ordnade upp sig bra och kvällen blev lyckad! Jag, Louise och Amanda mötte Jeremia på torget och tog oss sedan vidare till arena där vi spenderade kvällen. Det blev en hel del dans, som vanligt! Allt detta resulterade i ömma fötter och trött idag. Men det spelar mig ingen roll, faktiskt.

Bilder?


AJ, JAG & LOUISE


söta amanda & jag


jag & söta louise


louise & amanda

dessa bilder är tagna hemma hos Louise.
Vi hann även med att träffa Jennie och Marija en liten sväng. Men Jennie åkte hem ganska fort och lite senare åkte även Marija.

från arena: LN MNH AJ

make up your mind



fredaag tralalaa

Nu ska jag snart i väg till bussen och praktiken, på badhuset! När jag slutar idag, vid tvåtiden så ska jag möta upp Louise i stan och spendera lite pengar. Sen hem och göra sig i ordning och tillbaka till Louise i stan och skruva upp volymen för party väntar på oss ikväll! Amanda ska också med, vilket blir trevligt! Men nu måste jag kila, ha en bra fredag! puss

ICE BOX

dålig uppdatering på senare dagar, jag vet! förlåt, men det är full rulle hela tiden.

hockey igår, färjestad tog brynäs i 4a-raka! så dom är nu klara för semi!
dans med rebecca idag + att praktiken började igår

det blir sena dagar trots att jag slutar praktiken tidigt, förklara det? det blir lite plugg här och där på uppsatser som ska ha lämnats in eller ska snart lämnas in. men jag ska bättra mig, lovar det, snart..

fritidsturism och tidsag

Innebär fikastund för oss som har den här lektionen. Kakor, bullar eller muffins! Mysigt eftersom vi är så få, 9 stycken är vi och då är alla här! Nu när fikat är uppätet så sitter alla med en dator och ska skriva om en skidort i Sverige. Jag skriver om Branäs. Fast det går lite trögt nu, det blir inte riktigt som jag vill. Slutar klockan 3 idag och vilket är skönt! Imorgon börjar vi våran praktik.. Jag är nervös måste jag säga! och jag har ingen lust alls att praktisera nu faktiskt. Men det är som det är och det är bara att göra det bästa av det! Erik och Sebastian från min klass ska också vara på samma ställe så det kan nog blir roligt. Eller ja, det vet man aldrig.

Men nu ska jag jobba vidare! Hörs ikväll, puss på er

MADELINE


Just mabye




vårat färjestad!




Härligt, 2-0 i matcher!

IDAAG

BLIR DET HOCKEY MED LOUISE!
det ska bli riktigt skoj, det var längesen jag var på hockey faktiskt. Så nu hoppas jag på vinst i eftermiddag och att skjuts ska fixa sig. Ska väl försöka fixa lite frukost nu också! Ha en bra dag allesammans, puss

true story



"Revenge is sweeter than you ever were"

Nu är det fredag, igen

Idag var min klass och jag på Värmlands museum för att titta på utställningen Fransson skottar snö. Den handlar om förintelsen och vad Sverige gjorde under den här tiden. Intressant utställning tillviss del faktiskt. Efter vi varit där fick vi sluta, kort skoldag! Vilket alltid uppskattas från min sida. Jag och mina tre vänner Gabriel, Louise och Josefin gick in till city men Gabriel försvann fort till bussen och vi andra gick och åt baguett, drack festis, tittade på människor och pratade en himla massa! Alltid trevligt att umgås med dessa =)


Josefin&Louise, vandringslägret -maj08

Ikväll har jag bara tagit det lugnt faktiskt, fast det får mig att känna mig rastlös. Men jag tror att resten av min helg ser ungefär likadan ut. Men jag håller tummarna inför imorgon! Och hoppas på att det blir hockey. Det återstå att se hur det blir imorgon.

Ha en bra kväll & helg allesammans, puss på er

För er nyfikna

Så skulle jag ju plugga till provet vi hade idag, efter 20 minuter så somnade jag. Så ja, det gick inte så bra med att plugga. Provet gick inte heller så bra. Men jag hoppas på att jag får godkänt i alla fall! Typiskt..

Nu sitter jag på sista lektionen. Jag har ett arbete som ska vara klart som jag knappt har börjat på + att idag fick vi en ny uppgift som vi snart ska vara klara med. Typiskt mig och ha massa saker att göra. Dans ikväll också! det ska i alla fall bli kul och få ha tankarna på annat håll en kväll!

Nu blir det pluggilugg. Hej på er :)

Plugg, så att säga

Jag har prov imorgon, som jag inte alls har pluggat på. Så just nu försöker jag på någotvis få in allt i huvudet, men sakta men säkert så seglar mina tankar i väg åt helt andra håll. Det känns ganska hopplöst nu att ens försöka lära sig. Varför ska jag alltid vara ute i sista stund när det gäller att plugga? Nästa vecka börjar praktiken och jag har ingen lust med omprov, har redan saker som jag måste göra klart. Stress stress stress.. Som vanligt! Hur jag ska lära mig provet tills imorgon är en bra fråga, som jag ska söka svar på nu. En kopp varm oboy och boken i nyllet och jag gissar på att det kommer ta 10 minuter innan jag somnat. Önska mig lycka till!

fick en överraskning idag också!

Ja så sant som sagt!
Min favorit-Jennie kom och viftade med ett papper idag och på det stog det att hon hade TAGIT KÖRKORT! Jag blev så stolt över henne och den filuren hade hållit tyst om både uppkörningen och teoriprovet. Så det kom som en glad överraskning idag! Som sagt, jag är stolt över henne och väldigt glad för hennes skull! (måste erkänna att jag är avensjuk också..)



Nu får lilla snuttan köra bil! GRATTIS IGEN JENNIE!

första skoldagen efter lovet

Idag började vi psykologi lektionen med att kolla på en film. Typiskt att jag inte kommer ihåg vad den heter.. Men i alla fall så var den ganska dryg till att börja med men efter halva filmen då det började hända lite saker och man förstod lite mer så var den faktiskt helt okej.

Dagen andra lektion beståd av debatt. Min grupp, som var för övervaknings kameror var väl den mest skrikiga gruppen! haha. Men vi var duktiga trots att övriga klassen inte höll med om det..
Nu sitter jag och ska skriva klart ett arbete om Gotland, men ja, ni ser ju hur bra det går! Jag har lite annat för mig. Om en liten stund ska jag och mina vänner kila i väg på idrottsskolan igen. Inte alls sugen på att vara med massa skrikiga barn nu. Men men!


Ha en bra dag mina vänner.


I ett fotoalbum..

De senaste 2 timmarna har jag suttit och kollat på kort, från när jag var liten, min bror va liten och mina systrar var ännu mindre! Hm, ja det är ju lite kul och titta på va liten man ha varit och hur mycket man har förändrats genom åren!

Nu ska jag fortsätta titta lite till samt fixa någonting ätbart. Ha en bra dag!

nothing else I can say



Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring

Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut
Du säger att du minns och att det känns som igår
men det var förlängesen för att ens komma ihåg

Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt
det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen?

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
för du ser i mina ögon att jag försvann förlängesen
Det finns ingen att behaga, inget att förklara
inget att försvara, jag gav upp förlängesen




1 mars, är det ju idag

23:55..



Om du står där förmögen att lämna vad ödet sänt, så kan jag inte göra mer.
Men när du går där förlägen, och undrar vart lyckan vänt,
kan det ske att du ändå ser?


Kvällen igår!

Ja precis som jag sa så räddade Louise min dag, det blev utgång! Och som alltid så är dansgolvet vårat hem.


jag & hon




Cosmopolitan


Som vanligt, efter en hel kväll på dansgolvet, så vandrade fyra trötta fötter hemåt.
Kvällen var precis vad jag behövde nu kände jag! Det var hur trevligt som helst och ett stort plus i kanten är ju alltid när man träffar gamla bekanta ansikten ute. Nämn värt är väl också gubben som försökte sig på den gamla goda raggningsrepliken: Brukar ni gå hit ofta? Utan att lyckas speciellt bra! Trevlig kväll, var det om jag nu inte redan sagt det några gånger! Haha. Ett fint avslut på sportlovet.


RSS 2.0