Valborg!

och vi taggar för party ikväll!




hinner inte skriva nu, för jag ska iväg! men imorgon ska ni få höra om allt roligt som hänt :)

tisdagen idag

I skolan idag fick jag och min vän Louise mycket gjort på vårat arbete vi ska göra i psykologin! jag är stolt över oss. Annars så var skoldagen idag, inte så speciellt rolig.. 2 timmar håltimme säger väl det mesta?

Min vän Gabriel kom förbi förut med hunden Baloo, så jag följde med dom två på en promenad genom stan. Mycket trevligt, faktiskt! Nu sitter jag här och har precis duschat, jag ska nog snart faktiskt hoppa i säng (!) för att jag ska orka med praktiken imorgon. Vi får väl se hur det går. TVÅ DAGAR KVAR! det ska jag väl klara, eller?

Fy fan va jävla dåligt

Sverige har för första gången förlorat mot Lettland och jag är just nu allt annat än glad.



Siljan sväng eller inte, varför låter man inte Linus lägga en straff?

Jag överlevde!

Eftersom det var måndag idag så hade vi bara en lektion idag, jag överlevde den som så många gånger förr! Fick även skjuts till och från skolan av Louise som nu inte gör annat än och köra bil sen hon fick körkort. Haha. Idag har hon fått sin egna bil också, så den får jag nog åka imorgon om jag har tur! (A) Jag kan ju inte säga annat än att jag är avensjuk, jag vill också ha körkort och egen bil.. Men för att se lite positivt på det hela så är det bara åtta månader och två dagar till min 18års dag!

Nu tror jag faktiskt att jag ska ta mig en promenad, det kan jag behöva efter att ha varit sjuk så länge! och dessutom är det ju fint väder ute och då är det ju synd och sitta inne. Efter det blir det dusch innan Sveriges andra match i hockey-VM börjar. Japp, så får det bli. Ha en bra kväll!

be cool, stay in school!

Idag är det back to school som gäller!

Nu så


SÅ HÄR GLAD är jag för att jag faktiskt fick tummen ur och skrev ihop min muntliga svenska redovisning! Ingen stor grej direkt, men en mindre skoluppgift att göra. Tre återstår om jag inte glömt någon och en grej mindre är ju alltid något. Men jag tänker inte börja på någon mer nu, jag gör det imorgon. Så låter det ganska ofta från min sida.. "jag gör det imorgon" och vips så är imorgon någon månad senare! Men så får det inte bli nu, för faktiskt gott folk så är det inte allt för länge kvar tills det är sommarlov!

VM-premiär!




Vilken VM-premiär! Sverige fixade hem en fin fin seger med 7-1 mot Österrike.

HEJ PÅ ER!

Aldelles nyss stog det två småttingar vid ytterdörren och skrek, sitter man på övervåningen hör man knappt om någon kommer. Aldrig sett dom förut och dom blev nog ganska chockade av att se mig också, för de stod tysta och titta på mig innan dom fick fram: var är dina barn?

Idag har jag varit på dansfestival, och kollat på olika danser. Med min mamma. Hon ska snart åka i väg till sitt arbete vilket betyder att jag kommer vara ensam hemma tills imorgon! Vad jag ska hitta på när jag är sjäv hemma vet jag inte än, jag ska nog baka en kladdkaka och kolla på hockeyn. Sverige-Österrike, hockey-VM!

Mm, låter bra tycker jag.

080918


när vi började 2:an i höstas var vi på läger med klassen,
på golvet, här ovan, ligger jag och mina vänninor (louise, josefin & jennie)

23april

Om jag inte hade varit sjuk hade jag varit på praktik nu. Så faktiskt så känns det inte som om jag missar speciellt mycket. Vilket är tur! Jag är glad för att äntligen vara på bättringsvägen, men jag ska ju äta pencilin några dagar till så¨jag får ta det lugnt ett tag till. Och visst känns det att rastlösheten börjar stiga mig upp över öronen, speciellt när det är så fint väder ute!

Men glass och lite mera One tree hill låter väl inte helt fel?

scared of lonely

And I'm scared of being the only 
Shadow I see along the wall
And I'm scared of the only heartbeat
I hear a beating is my own
And I'm scared of being alone
I can't seem to breath when I am lost
In this dream, I need you to hold me

sjukdag 4

Är det inte konstigt hur fort dagarna snubblar förbi när man vandarar mellan den ena tv-serien till den andra? Denna dagen har mesta dels betsått av OTH tittande, men jag ska snart titta på ett annat favorit program, GA. Men först, ett till avsnitt OTH..

always and forever

Just nu känns det som jag precis klivit av en snurrkarusell och att hela jorden fortfarande snurrar.


NU BLIR DET ÄNNU MERA ONE TREE HILL.


STAND YOUR GROUND

GSH 2, jag måste hålla med om att den inte var lika bra som första filmen. Men så brukar det ju ofta vara. Lite för mycket blod, slagsmål. Men egentligen är det ju de filmen handlar om, fight for respect. Men jag är tjej och jag gillar inte slagsmål ändå gillar jag dessa filmer (hooligans filmerna).. Knepigt kan tyckas. Om någon har ett bra filmtips, får den gärna säga till! Eftersom jag kommer att vara hemma ett tag till.


yeeey!

Att dra i väg på 18 års fest kanske inte har varit min bästa idé när man inte mått så bra. Dagen efter blev jag tvungen att åka till doktorn eftersom jag inte sovit på hela natten på grund av feber, jag kunde inte heller svälja längre det gjorde helt enkelt för ont. Farbror doktorn konstaterade ganska snart att jag hade streptokocker (stavning?). Jag tror inte det är många som blir glada av att höra sånt, men jag blev faktiskt lättad. För nu kunde jag äntligen tillåta mig själv att vara sjuk.

Så jag har varit en soffpotatis de senaste dagarna och jag har inga planer att ändra på de. Äter massa värktabletter och bara degar! Dessutom så får jag ju faktiskt längre påsklov också, även om det inte är så kul att vara sjuk.. Nu ska jag titta på film, Green Street Hooligans 2. Jag är ju ett stort fan av första filmen faktiskt, men jag har hört att 2:an inte ska vara lika bra. Det återstå att se nu!

Ha en bra daaaag allesammans.



släpp sargen och tagga till

GRATTIS LOUISE SOM KLARADE UPPKÖRNINGEN IDAG! hon kom till mig och hämtade upp mig i morse så jag fick åka med en lång tur. Jag är så himla glad för hennes skull! Jag trotsade min onda hals och åkte med henne idag, vilket var väldigt trevligt. Dock måste jag klaga nu: jag blir aldrig frisk. Jag hade jätte ont i halsen i morse, vilket jag fortfarande har. Jag kan knappt svälja! Hela kroppen värker, jag kan ju knappt röra på mig! Jag blir gaaaaalen. Jag är så trött på det här, jag tänker minsann lägga in mig på sjukhus och tvinga dom att ge mig lite droger så jag blir bra någon gång!

Men tid att klaga har jag minsann inte, inte vila heller för den delen. Ikväll står det nämligen 18-års fest på schemat med Fröken Karlsson och Herr Nilsson.


Om jag överlever, återstår att se.

torsdag!

Louise ringde imorse och hade fin fina nyheter! Hon hade nämligen klarat körkortsteorin. Så massa grattis och lycka till imorgon på uppkörningen!

Annars idag så har jag sprungit runt i stan med Rebecca, vilket var himla trevligt faktiskt! Som alltid. Efter det traskade vi på trötta ben till Herrhagen för dans. Jag kände att jag var lite för trött för att hip hoppa idag, men det gick bra ändå! Dansen är skit cool faktiskt. Jag gillar den.

Nu har jag ont i magen och är jätte trött. Så jag ska väl fixa kvällsmat och ducha nu! Hej på er

hoppsan..

Idag har jag stoppat i mig för mycket godsaker! Känns som om jag gått upp 20kg. Usch.. Men det är väl så det ska vara på kalas! Snart ska jag faktiskt hoppa i säng och ladda inför dans imorgon, riktigt sugen på att skaka loss nu faktiskt! Det är ju ett tag sen sist. Sov gott!

påsklov dag 3

Denna onsdag morgon har det sjungits skön sång till min brors ära som fyller 19 år idag! Så idag blir det kalas, eller ja i eftermiddag. Det blir andra kalaset på mindre än en vecka. Kan tänkas att det blir lite för mycket godsaker för min del, men vad gör det när man är sjuk? Det ska ändå dansas bort imorgon och då får jag även träffa Rebecca! inte sett henne på bra länge nu, hörde även på ryktes vägar att hon hade goda nyheter att berätta om sin födelsedag. Som äger rum i nästa vecka. Innan dansen ska vi springa runt en sväng i Karlstad och se om vi hittar nått roligt!

Jag var ju i stan igår, införskaffade lite hårprodukter och linnen. Inget märkvärdigt. Hann precis innanför dörren hemma, sen fick jag sätta mig bakom ratten och styra mot ikea. Där jag, min mamma och mina systrar plockade ihop lite små grejer innan vi åkte hem. Så det blev även lite nya saker till rummet igår, vilket heller aldrig är fel.

Nu ska jag fräscha till mig lite, ha en bra dag

SOLEN I ÖGONEN





we are family



Mina systrar tycker ungefär lika mycket om att vara med på kort som jag gör

bio kväll

Ikväll så var jag ju på bio med mamma, hennes kompis + dotter. Det var väldigt trevligt måste jag säga och bion var skit bra! Män som hatar kvinnor såg vi. Bara att vänta på de andra två filmerna nu då, så man slipper läsa böckerna. Jag är lite för lat för det! Jag ska också skriva ett kortare arbete om den filmen, det ska handla om vem eller vilka jag tyckte var hjälte i filmen.

Men nu är jag trött och ska nog göra min säng sällskap, puss





planer för måndag

Morgonen började med en amerikansfrukost, vilket är något utav en favorit. Och nu så ska jag faktiskt sätta mig och skriva klart ett arbete. Duktigt Madeleine! Det går nog fort att skriva klart när jag väl har börjat. Eftersom jag inte får göra någonting för att jag aldrig blir frisk. Halsen krånglar hela tiden. Jag är trött på att vara så här hela tiden. Men men, nu får jag ju något vettigt gjort.

Ikväll ska jag gå på bio med mamma och hennes kompis + hennes dotter. Det blir nog trevligt tror jag!


Nu blir det plugg, vilket blir en härlig start på påsklovet! puss på er

I will be there for you

No one could ever know me
No one could ever see me
Seems you're the only one who knows
What it's like to be me
Someone to face the day with
Make it through all the rest with
Someone I'll always laugh with
Even at my worst I'm best with you, yeah

It's like you're always stuck in second gear
And when it hasn't been your day, your week, your month,
or even your year

I'll be there for you
When the rain starts to pour
I'll be there for you
Like I've been there before
I'll be there for you
'Cuz you're there for me too

vad fan händer med folk?

Ärligt talat så vet jag inte vad jag ska säga. Kvällen har inte varit speciellt bra, blandade känslor både här och där. Jag tror min tystnad säger mer än skrivande ord.






godnatt.

favorit i repris

Jag vet att det är lite sent att komma på det nu, men jag måste citera en gammal målvakts favorit:

"Vet ni hur man vet att det är vår i Karlstad?
Färjestad spelar SM-final"
- Sinuhe Wallinheimo


LYCKORUS

Jag har något slags lyckorus kvar i kroppen sen igår. Jag antar, eller jag vet, att jag kommer leva på det väldigt länge. Det känns så himla bra, fast halsen krånglar och jag blir aldrig frisk. Så spelar det ingen som helst roll. Jag mår hur bra som helst ändå.


Idag har jag inga planer för dagen, jag får se vad som händer. Det är så skönt att det är lov till veckan. Då har jag lite fler planer för vad jag ska göra, jag ska nog bara ta det lugnt idag och imorgon, eller jag får se. Jag kan inte riktigt bestämma mig. Det märks väl vad som händer antar jag!

IDAG ÄR JAG GLAD



Jag har inte så mycket mer att säga än att jag är glad idag. Väldigt glad!

SVENSKA MÄSTARE!



Idag firades guldhjältarna på Karlstad torg! Självklart var jag på plats med mina vänner Amanda och Rebecca.

SVERIGES BÄSTA LAG!

GULDET KOM HEM TILL KARLSTAD IGEN!



svenska mästare 08/09

SNART SÅ!

Är det nedsläpp i LLA.
Ikväll kan det bli SM-guld för Färjestads del, men man ska inte ta ut segern i förskott, först måste matchen spelas! och jag ska hoppa ner till soffan och kolla på den nu! nu håller vi tummarna. heja färjestad


aldrig riktigt bra

att jag aldrig blir frisk. jag blir så tröööött på att vara sjuk hela tiden känns det som! fy. det är så himla tråkigt eftersom jag nästintill inte orkar göra någonting. kändes som om jag skulle somna på praktiken idag, där erik som vanligt försökte mer eller mindre dränka mig. annars har det inte hänt något speciellt kul, som är värt att nämna. att det har regna idag har sänkt mitt humör till botten i alla fall, fy va tråkigt.

dagen idag

Idag har det varit en lång dag i skolan, men Louise lyste upp dagen med sin supergoda kladdkaka hon hade bakat till fritidsturismen! MUMS. (våran fika lektion ni vet) Idag var det också sista gången som vi hade idrottsskola. Väldigt skönt om ni frågar mig, det har ju varit massa krångel på våran skola eftersom det har varit så lite med barn. Vilket är lite tråkigt iofs. Men så är det, idag lyssnade dom i alla fall inte alls! Bara skriker och springer runt.. Små barn säger jag!
Efter idrottsskolan kom Calle och hämtade mig och skjutsade mig hela vägen hem! Vilket jag blev väldigt glad för, jag är så trött på att åka buss. Tack för det :)

Nu sitter jag och väntar på maaaat, sen så ska jag kila till Amanda och kolla på hockeyn! Spännande ikväll. heja emil k

på promenad genom stan

VA SKÖNT VÄDER VI HAFT IDAG! helt underbart, våren är verkligen på väg. Vad som inte är lika underbart är att min sjukdom vägrar ge med sig, så jag känner av den hela tiden. Trött och sliten, ont i huvet och fryser! Usch, jag hoppas den ger med sig snart och låter mig bli frisk nån gång! Vi är ju lediga på fredag också. Så jag hoppas på en lite mer fartfylld helg denna helg. Två dagar skola och två dagar praktik denna vecka, det är ju helt okej faktiskt. Nu ska jag hoppa in i duschen. puss på er


without you


det där gick ju bra!

Det blev vinst för Färjestad nere i Jönköping! 1-3 blev resultatet.
2-1 i matcher och Färjestad har två raka hemma matcher nu!



final match 3


Match nummer tre i finalserien spelas idag, i jönköping.
Nu håller vi tummarna för vårat färjestad.


















The Rocky Horror Show



Åh, musikalen var skit bra faktiskt! Ja, det var en musikalteater. Nu har jag ju fått lite mer kött på benen eftersom jag sett den, och den var så bra faktiskt! Det är ju en gammal musikal från 70-talet, som värmlandsteatern hade översatt till svenska och så hade de gjort en uppsättning med den. Gubben som satt bredvid mig gillade den också, han stog upp och dansade med och rockade loss! Visserligen fick man ju vara med och dansa time wrap (tror jag låten hette) men han rockade loss hela tiden. Skön snubbe!

Efteråt blev det italienskresturang. Mycket mysigt faktiskt, söt hon, min mamma.

mammakväll

Ikväll ska jag och mamma gå på The Rocky Horror Show. Jag har egentligen ingen som helst aning om vad det är, men det har fått bra kritik i tidningarna och så, så det låter ju bra i alla fall! Så vi ska se teatern (?) och sen så ska vi gå ut och äta. Mysigt! Så nu håller jag på att göra mig i ordning för snart så ska vi åka. Ha en fin kväll allesammans.


luggen som gjort come back..

VINST!



4-1 och 1-1 i matcher känns ju fin fint.
Hoppas bara att Färjestad fortsätter att spela bra.
Match igen på söndag, i Jönköping. Jag hoppas på ännu en vinst!

thåström



Kärlek är för dom, för dom som har tur
kärlek är för dom
vad kan vi om sånt?


ÄNTLIGEN HEEELG!

Som jag längtat efter den, jag vill bara vara hemma och vila upp mig nu. De senaste dagarna har väl mer eller mindre varit en ren plåga för att jag varit sjuk och inte orkat med någonting! Jag vet att man egentligen ska vara hemma då, men jag trotsade detta och gick till praktiken ändå, jag vill inte göra om praktiken..

Nu är jag i alla fall hemma och har inga större planer på att lämna hemmet. Vi fick sluta tidigt från praktiken idag också! Vilket var hur skönt som helst. Jag blev även nyss påmind om att jag ska ju på The Rocky Horror Show imorgon med mamma! Det ska bli kul. Ha en bra helg allesammans.

i väntan på tredje perioden..


bakom mina solglasögon, kan jag va mig själv

Lite stek i vår solen med Louise hann jag med i dag, och det var otroligt skönt! Glass och små prat är ju aldrig fel. När solen tittar fram och jag hoppas den håller sig framme nu och att våren kan komma nu.

Jag blir bara mer och mer sjuk tror jag! och det är inte speciellt kul, jag hoppas att jag håller ut fram tills helgen då jag ska vara hemma och vila upp mig rejält. Jag hoppas bara att jag orkar två dagar praktik till, eller ja, att mitt stackars huvud orkar. Jag har ständig huvudvärk.. Och vara på ett badhus där det är högljutt kanske inte är det bästa då.. Önska mig lycka till!

Och ja, Hockey finalen drog ju i gång idag. Färjestad ligger förtillfället under med 2-0 mot HV71. Hoppas att dom kommer igen till tredje perioden som börjar när som helst nu..

RSS 2.0