Alla katter säger mjaaou!

Nu sitter jag och lyssnar på braig musik och gör mig snygg. Planerna för kvällen är middag på restaurang med Louise! Kommer bli kanon. Känner mig dock typ 10 år äldre än vad jag är, ut och käka på restaurang med en vännina! Haha, men det kommer bli mysigt.

Ett återkommande problem dock: kläder, vad ska man ha på sig? Hm.. Antar att myskläder inte duger ikväll! Ho-ho-hi, eller ska man klä ut sig? Nej, det var nog ingen bra idé. Vi får se! Ha en bra kväll allihopp, det ska jag ha.

Dressyrtävling

Min syster är numera klubbmästare i sin klass, hon och stallets kanske trögaste häst Linda, kom på första plats! Det var ju väldigt kul faktiskt.


tips från coachen

tips från coachen

Sen ville minstingen Anna också prova:


fortsätt simma, fortsätt simma

Today så åkte jag och Rebecca till badhuset för att motionssimma (hurtigt). På bussen till badhuset pratade vi om hur stördande små barn kan vara, ja vi båda har ju erfarenheter från våra småsyskon, och hur föräldrar ignorerar när barnen skriker och skvätter vatten. För den som inte redan hade räknat ut det så var badhuset proppfullt med skrikande och plaskande barn! Lite komiskt, så att säga.

Dock så lyckades vi mer eller mindre oskadda simma oss trötta. Efter simturen så tog vi en tur runt i stan, men tröttnade ganska fort. Rebecca hitta inget som föll henne i smaken och jag hitta en paljettgrej, asläcker, som i dagsläget var liite för dyr för min plånbok (skräLLLLL).

När jag kom hem hjälpte jag min syster med att träna på sitt ridprogram, hon ska för första gången delta i en dressyrtävling. 8 år, stolt över henne. Dock är det ju en liten tävling, mest bara för att prova på!


jag och rebecca, genom åren


Något oväntat

fick ett sms idag, från mycket oväntat håll faktiskt:
"fast jag inte sett dig på så länge, tänker jag på dig ibland :)"

Fast det är Joakim T i vanliga fall som sjunger ut dessa ord, så blev jag väldigt glad! Tänk att så lite, kanske göra så mycket.

BRA DAG!

-första körlektionen idag och den gick bra! det gjorde min dag
-inköpt saker till UF företaget
-fotograferat till hemsidan
-pärlat

bild från fotograferingen, Marija var fotograf
"modeller" var jag, Louise, Jennie & Josefin

Så nu är vårat företag på bra rull, imorgon ska jag gå igenom ALLA bilderna och fixa till hemsidan lite snyggt med några av bilderna. Jag håller tummarna för att datorn är kry imorgon. Film? Sova? Hm, ska i alla fall upp och simma med fröken Karlsson imorgon så sova kanske är ett bra alternativ. God natt!


idag/imorgon

idag:
-blev min körlektion inställd
-pyssel hos mormor, blev
-väntar på datadoktorn som skulle varit här kl5..
-greys 21.00

imorgon:
-körlektion 08.15
-lollo
-stan (fixa uf-grejer)
-fotografering med lollo, josefin & jennie!

IDAG:

mor och dotter dag downtown!

-trafikskolan, boka första körlektionen (!)
-city
-bergvik/ikea
-bio

är vad som står på schemat med mami idag. Så jag måste börja göra mig i ordning nu, ska åka snart nämligen, ha en bra dag!

flashback


Höstlov!

Första dagen på höstlovet idag, känns ju inte helt fel.
Vädret skriker höst i alla fall, grått och trist!
Outfiten för dagen är pyjamas, hela dagen lång. Men vad spelar det för roll när det är höstlov?


ovänner

Idag har jag legat som en degklump i soffan och inte orkat gjort någonting, eller förutom de 10 milen jag övningskörde under dagen.

Som ni vet sen igår så mår min dator inte riktigt bra och igår blev ovänner på riktigt.. HAN STÄNGER AV SIG HELT UTAN ANLEDNING! Jag blir galen. Sist han var så knäpp och gjorde det, var det för att den blev för varm, fläkten fick inte utrymme att blåsa ut luft eller vad den gör. Det problemt löstes ju ganska enkelt: man möblerade om prylarna. Fixat! Nu har den alltså börjat igen och nu är det inte för att den är varm, eftersom den aldrig blir sådär varm längre. Virus kan det heller inte vara, för han är flitig på att tala minsta lilla virus grej. Det svåra med att vara ovän med en dator är att datorn inte kan tala om vad felet är.

Hoppas han säger förlåt snart och blir sig själv igen!


It's the final countdown!


Svininfluensan?

ÅÅH! Jag blir galen på datorn. Den är helt knäpp, hoppas den inte har fått svininfluensan och dör innan onsdag då doktorn kommer och kikar på den. Datorn är för i kväll min enda vän så jag hoppas att det bara är en vanlig liten förkylning den har fått!


Fredagkväll = idol!

Min favorit, helt klart.


Glada nyhter!

PUTTE I PARKEN BLIR AV ÄVEN 2010! FAN VA HÄRLIGT.


Inställt

fotograferingen blev inställd på grund av "dåligt väder".

6 minuter kvar

tills vi slutar! Skönt, sen blir det fotografering med brudarna.

INLÅST

Är det bara jag som tittar på inlåst på tv4? Jag tycker det är skit intressant, faktiskt. Sitter bänkad framför tvn varje torsdag kl 21:00. Jag tror det är en bra erfarenhet för dessa grabbar.


topparna är högre och dalarna djupare

Idag blev sam. läraren sur för att jag skrek åt Gabriel, så jag skrek åt henne. Som tur var skrek inte hon åt mig, hon förstod att det var Gabriels fel att jag skrek så hon sa istället till han att han skulle lämna tillbaka mina grejer. Det är ju inte första gången som någon i klassen tar något för mig, min penna, mobil och mitt läppsyl är populära saker att ta i från mig. Kanske för att de vet att jag blir galen och skriker som en galning tills jag har fått tillbaka det. Själv förstår jag inte det roliga i att ta sakerna så jag skriker, detta händer mer eller mindre dagligen ibland flera gånger om dagen. Alltid är det nått som får mig galen varje dag. De som har sett filmen på mig på Facebook då jag står och slår och skriker åt Christian förstår kanske vad jag menar när jag säger att jag SKRIKER och blir GALEN.

Jag vet inte om det är mig det är fel på, eller om det är mina klasskamrater som bara älskar att retas med mig. I vilket fall så vet jag att vi i våran klass snart kommer få allvarliga hörsel problem om vi inte redan har de det vill säga.

torsdag är det i dag väl?

Sovmorgon, wiii! och nu? Romantisk-komedi-fotbolls-film från 97.

EP


emma är en ängel

..som törs låna ut sin kamera till mig!


var ju tvungen att prova också innan vi ska fotografera till UF-bloggen som förövrigt rullar på fint nu!

stuck on replay


typiskt

Vilken obra dag det blev, två uppgifter är klara. När jag skulle börja med den tredje uppgiften trodde jag att jag läste kinesiska, jag fattade alltså ingenting av varken frågorna eller svaren. KUL!

Praktikplatsen sket sig också, så nu vet jag inte vart jag ska vara.

yej, vad glad jag blir!

fredagens bästa


tisdag morgon

Klev upp 0840 imorse käkade frukost, satte mig sedan vid datorn och började plugga (som vaaanligt). En uppgift klar och på god väg med uppgift 2. Känns helt okej, med tanke på att klockan inte har passerat halv elva än. Ska till tandläkaren idag, därför jag är hemma. Skulle suttit på bussen mer än vad jag skulle varit i skolan, då förstår ni kanske att jag tycker det är onödigt att åka dit. Dessutom har jag gjort mer vettigt hemma redan än vad jag skulle gjort i skolan.

Så ja, hörs senare.


I ett fotoalbum står tiden stilla

Rebecca var Nyedsskolans lucia 2006, brunett var hon också!



själv har jag en reflexjacka på mig (som ni kanske ser) förklaringen till det är enkel: jag frös!
poängen är ändå: jag minns det som igår.

upp tidigt, imorgon

Måndag morgon, imorgon = betyder upp och hoppa tidigt.
jag ska nog försöka sova nu så jag orkar upp imorgon!
05.20 är klockan ställd på, usch..

popcorn under fötterna

Märks att Lousie kom på besök, hela min säng + golvet är fullt i popcorn.. Tror hon kastar mer popcorn runt sig än vad hon stoppar i mun ;-) Haha.

Höst väder är väl för mysigt ibland? Jag tar i alla fall varje chans jag får att ta på mig nya jackan och hoppa ut i det härliga värdet, 1,5 timmars promenad betyder trött i benen. När jag kom hem slängde jag på den gröna skylten på bilen och rullade ut mot mormor för att berätta att jag är VD i ett företag. Egentligen åkte jag inte dit för att berätta det utan för att sälja riskkapitalsedlar. Mormor kan man alltid lita på, hon och morfar köpte riskkapitalsedlar för 500kr vilket betyder att vi kan betala försäkringsavgiften till företaget nu. Tack så mycket!

Nu sitter jag och väntar på käk, jag är hungrig!

nya kärleken


jag vet att på bilden till vänster så ser jackan blå ut, men så är inte fallet = den ÄR svart

Så där Gunnar! Så ser vinterjackan ut, jag vet att du är lite nyfiken på den. Det blev en svart Fjällräven! Jag är väldigt nöjd med den, tack pappa du är bäst <3

larswinnerbäck-4november?..


den här platsen är någon annans

Jag tänkte ta reda på om det regnar, för nu ska jag ut och vandra!

Godnatt!

Hade ju prov idag, som ni vet, första provet: samhällskunskap kunde gått bättre om man säger så! andra provet, fritidsverksamhet kändes bättre i alla fall.

Måste sova nu, ska ha svenska redovisning imorgon. Teckenspråk, de som var hos Stina för någon helg sen vet ju hur bra jag var då! haha, jag har faktiskt övat mer sen dess. Så vi vet! God natt.

Plugghäst!

Idag har jag verkligen inte gjort annat än plugga, plugga och plugga ännu mer! Känns som att jag svämmar över av plugg jag måste minnas till imorgon då jag har två prov. Prestationsångesten är redan nu på topp!

Jag väntar på Greys! då jag äntligen ska få en plugg paus innan jag ska gräva ner mig i alla papper igen..

WISH ME LUCK!

you make me happy


DU EFTER PLUGGET, DET LÖSER SIG NOG!

just nu sitter jag i skolan utan bok och har inte en aning om vad jag ska svara på.

Men i alla fall, har en hel hög med plugg (fortfaraaaande) som jag måste göra. Till exempel tre prov denna vecka! Ett manus som ska in + lite annat. Funny! Men det löser sig nog, om jag håller mig någorlunda frisk så jag orkar plugga. Efter skolan idag ska jag och Rebecca gå till ett ställe där det finns balklänningar! Så vi ska kika om vi hittar något som verkar intressant. Har kollat på alla möjliga ställen på internet dock, efter balklänning. Har sett en som är på ett ungefär vad jag söker.. Men vi får väl se vad det blir!

Ha en bra dag!

79 days

idag har jag:
-gjort klart ännu en skoluppgift
-städat klart andra halvan av rummet
-kört bil

Feels like my life is stuck on repeat?

svårt att sova?

ja, när jag hostar 24/7. blä! jag vill inte vara sjuk..

TAKE ME TO THE CANDY SHOP!


bra madeleine!

idag har jag:
-gjort klart en skoluppgift
-städat halva mitt rum (pga att det är stort)
-varit på 87års kalas!
-kört bil


Hemma kväll!

Hade tänkt göra ett lååångt inlägg om godisaffären jag och Louise var in i idag. Men nu är jag för trött! Typiskt. I vilket fall så hittade jag ingen vinterjacka idag. Det är ju också typiskt eftersom jag är i stort behov av en, jag kommer frysa ihjäl i denna istid annars! Men jag har planer på att ringa pappa och fråga om man vill med to the big city och kolla på en jacka, om han inte läser det här förstås och ringer och jättte gärna vill med och kolla på en! Haha, det vet man ju aldrig.

Trött är jag, som jag nämnde. Känner att det tar lång tid att blinka med ögonen. Kanske skulle sova och ta nya tag imorgon? thja, varför inte. Fast nu kommer jag på varför jag sitter här, jag håller ju på och uppdaterar min ipod lite! det är lite last year music på den. Fast det är nog snart klart hoppas jag.

Såg ni idol ikväll föresten? Åkte rätt person hem tycker ni?

svenska b


godmorgon

eller finns några goda morgonar? ja, jag vet inte. jag fick i alla fall klart ett jobbigt arbete igår kväll vid 11 tiden! vilket var väldigt skönt må jag säga. nu hoppas jag bara att jag är lika nöjd när jag får tillbaka arbetet, haha.

idag är det i alla fall en kort dag i skolan, slutar redan 12.15! tumme upp för det. då blir det att kolla på vinter jacka, som jag är i stort behov av nu. det är ju rena istiden på morgonarna när man går till bussen! usch.

nu ska jag jobba vidare, ha det fint!


sp lektion.

dryg morgon, började halv 11
somnar snart gör jag också, fyyy, inte bra!

snart slut, en lektion till, sen hem och plugga mera mera! har lite och göra, as usual!


hejpåer.

happy


Killar.

det märks att dom ligger efter tjejer i mognads år.

So no one told you life was gonna be this way?


already gone

Just nu känns allt väldigt hopplöst, väldigt hopplöst!
Hoppas på att morgon dagen blir bättre.

höst väder, jo tack

Gula fula träd och spö regn! Klassisk höst mina vänner.


turkiet känns ganska långt borta nu, tyvärr. vart går student resan i vår tro?

Vilket skämt!

här är hela artikeln

Hörde några i klassen som pratade om UF-kick off:en som var på Nöjesfabriken i onsdags. Så jag var bara tvungen att läsa vad NWT hade skrivit. Ärligt? Jag tyckte kick off:en var hel skön med komikerna. Den ena komikern inledde med att fråga om vi i publiken tyckte att det var okej att skämta om allting, och jag personligen tycker det är okej. Vi behöver humor i vår annars så allvarliga vardag och jag hörde då ingen som sa emot. Bakom mig och mina vänner så satt det fyra vuxna lärare och skrattade och skrek så de låg dubbelvikta bakom oss när de stog och drog skämt från scenen, jag tror minsann hela Nöjes hörde dom. Jag kan också lova att de var inte de enda som skrattade, jag och säkert många fler gick nog därifrån med ont i magen för att vi skrattat så mycket. Jag tycker tidningarna och regionschefen för UF över driver. Ingen tog ju illa vid sig av skämten och majoriteten skrattade ju? Herregud.


Ingen vila, ingen ro

Jag tänkte sumera min vecka lite kort, eftersom jag knappt pratat om den.

Måndag/tisdag, så började jag på trafikskola! Lektionerna var ju inte speciellt kul, men det känns verkligen som att snart, snart så kommer även jag få körkort. Jag hatar att läsa teori grejer, men om jag ska få mitt efterlängtade körkort någon gång så är ju det tyvärr ett måste. Så under hösten kommer jag plugga teori som en galning, medans mina kära vänner hänger på krogen och bränner bort hjärnceller (haha) så kommer jag sitta hemma och plugga, plugga och plugga! Jag har ju ändå inte fyllt 18 än, så det spelar mig faktiskt ingen roll.

Näst intill alla dagar denna vecka har jag sprungit runt i stan och letat efter skor och ny halsduk. Jag måste ha nya höst skor, jag har inga. Ännu mer synd om mig blir det när jag inte hittar några skor som faller mig i smaken. Alla affärer har slutat tillverka saker jag gillar, puckon.

Torsdag, så träffade jag Amanda. Det var minst sagt längesen! Hon är ju så upptagen med skolan (haha). Vi var på speedway, Karlstad Open. Sista speedwayen för säsongen, ärligt, vinter och snö är snart på ingång för jag frös! Trots att jag hade vinterjacka och tjock halsduk! (Det var nog för att jag inte har några höst skor). Haha, så är det nog tror jag.


Bild från lite varmare tider när vi var på speedway, någon som ser oss? :-)

Mitt i allt detta så har jag varit i skolan, givetvis, + pluggat en del faktiskt. Duktigt Madeleine! Har också hunnit med x antal timlånga fikapauser med Louise på EH. Om vi ska fortsätta att leva vårat glamorösa fika liv, måste jag nog både skaffa gymkort och en rik pojkvän! Var är min rika man jag ska gifta mig med, vart gömmer han sig?



Det är väl vad som är värt att nämna som jag har gjort, nu ska jag följa med min syster till konum för att köpa godis till idol! Hörs senare, skulle jag trrrrro.




långa nätter


1 oktober

idag prova vi student mössor
vi prova student mössor
jag ska ta studenten!
2010.

RSS 2.0