ÅH!

LOUISE ÄR MIN RÄDDARE I NÖDEN!
min dag är räddad, puss på henne.


SKÅÅL!

hufm..

Vad händer och fötter idag?

BÄTTRE MUSIK!

och låten som rullar på repeat ikväll:


Tro det eller ej,

men jag sitter och lyssnar på Darin!




Jag gillar egentligen inte Darin speciellt mycket, men av någon anledning laddade jag ner hans nyaste album Flashback och det var faktiskt några låtar som jag gillade. Lyssna och säg vad ni tycker!

freeedaaaag!

Sportlovet börjar närma sig sitt slut!
Det lät hemskt, men jag kom på att vi har studiedag på måndag, så vi börjar skolan på tidsdag! Och vips så hade vi en till ledig dag!


Denna dag ska jag börja med en tur till Karlstad med fröken Karlsson!



Finaste Rebecca!

I guess that yesterday's not good enough for you


























Mina favorit låtar som Sum 41 gjort rullar på repeat i natt.

de senaste dagarna

Har jag inte så mycket att säga om, faktiskt.

Men idag kan man säga att livet är som vanligt, fyllt med blandade känslor av lycka och besvikelse. Idag till exempel: besviken för att jag förlorade bowling matchen mot pappa men lycklig för att Mongolians friterade kyckling är alltid lika underbar att stoppa i munnen.

Idag har jag och Rebecca även varit på våran andra danslektion, ÅH HERREGUD! Mina ben och armar skakade när vi gick därifrån. Det är nu man inser hur klen man egentligen är, så jag har bestämt mig för att skaffa gymkort. Men om det gymkortet blir fixat i nästa vecka eller år 2012 återstå att se.. Dansen är i alla fall väldigt rolig!


Har ni haft ett bra sportlov mina vänner, än så länge?

:(


today is the first day of the rest of our life

We held hands, I'm sorry
The grace liquefied
as my dreams took my life
We kissed, I wouldn't lie
the shadows took shape as you eyes took my life.
(I would never regret it)

As I close my eyes, don't trust my words.
nothing's ever coming back and I won't stay

PETTER!

Kvällen igår var hur bra som helst! Trots lite upp och nergångar som det ibland blir.
Petter var i alla fall fett nice faktiskt! kvällens höjdpunkt helt klart.



upp och ner

hjärtat slår som en hammare i bröstet
jag är nervös, nervös, nervös
jag är så rädd för att allting ska bli fel


Dagens Horoskop

Stenbocken 22/12-20/1
Pusselbitarna faller tillrätta i en större plan.
Där ser du en framtid, men känslorna vill något helt annat.


snurrad tillvaro

tusen olika åsikter om vad man ska göra,
och vad man inte ska göra..
vet mamma alltid bäst?

Dansen var..

Jobbig! Men väldigt rolig! Jag är glad att jag slapp se mig själv dansa för att jag antar att jag såg inte allt för smidig ut och min taktkänsla är inte på topp. Men vet ni vad? Jag jobbar på det. Ben och armar var överallt men aldrig i takt med varken varandra eller musiken.Så hur detta ska sluta vet man aldrig, men det var som sagt väldigt roligt!

Rebecca är en pärla hon: "ajj ooooh, jag klarar inte det här!"
När vi skulle stretcha så insåg både hon och jag att vi är inte så smidiga. Hm, lika stela som en 60+are!

Dans, styrketräning + avslappning stog det på dagens schema.
Dansen var kul (en del grejer svårt), styrketräningen var jobbig och avslappning på detta var skönt! Träningsvärken jag kommer ha imorgon vill jag inte ens tänka på.. Jag som redan har träningsvärk!.. Men nu ska jag hoppa in i duschen! Hörs, puss på er


Nu så..

Jag vill jag vill, jag vill jag vill! Hoppas det löser sig..


Sista lektionen nu, slutar om en halvtimme ungefär. Skönt tycker jag. Det har varit en lång dag idag. Men lektionen nu är det mer skratt än jobb, som vanligt! Vi pratar om allt från sex till att Louise snarkar! HAHA. Jani, hur ska detta sluta?

I eftermiddag/kväll blir det första danslektionen! Jag är nervös, ska möta upp Rebecca på stan sen! Så då ska vi ladda tillsammans innan vi drar till Herrhagen och dansar hip hop!

Ni får väl höra sen hur det gick! puss på er

En dag på Tingvalla is stadio


En Jennie redo för att lära barnen ett och annat


väntar på att norrstrands barnen ska komma (jennie&moa)


Här leker vi ledare, (ja vi var fler än barnen) norskfylla, som typ går ut på att
snurra runt massa varv, bli yr och springa slalom.. vi ramlade, kröp och halvt decka.
Men haha, ett gott skratt fick vi oss alla!

Dagen idag var ju ganska soft! De flesta av barnen åkte skridskor hela tiden och vi ledare som inte gjorde det hade inte så mycket att göra, vi åt och spela spel mesta dels! Jag spela fyra-i-rad mot Samuel och vet ni vad? JAG VANN! Jag som aldrig annars vinner när jag spelar det, det måste betyda att jag är smartare än honom? =) Haha, i alla fall fick vi sluta klockan 12! Så dagen i dag var lite drygt 2 och en halv timme. Vilket jag tycker var aldelles lagom. Jag har inte riktigt tinat än, man blev ju kallare än en isbit av att stå där ute i kylan!


Lilli A





Tisdag!

Rebecca knep sista platsen som fanns kvar till dansen på torsdag, tur det!


Idag har jag hunnit med antagligen världens drygaste psykologilektion, i 3 timmar stog två olika lärare och prata om drömtydning, sexualitet och en massa annat jag inte fattade någonting av, tummen upp för det!

Nu har vi precis lyssnat på en föreläsning om en kvinna som bott i skogen och levt som de gjorde på stenåldern! Hon berättade om när hon åt möss till frukost.. Blää..

Snart ska vi åka i väg på idrottsskolan! Hörs.


Måndag morgon, när vi vaknar..

Idag har jag bara varit i skolan en väldigt kort stund, som alltid på måndagar! Efter skolan åkte jag hem och övade inför min yogaredovisning, som jag inte vet när jag ska ha.. Hm, det beror på vad fröken Berit säger. Snart blir det i alla fall och då är det ju bra om man kan vad man ska lära andra!..

Annars idag har jag bara pluggat och övningskört. En ganska vanlig dag, typ. Det var ju inte direkt något utöver det vanliga som har hänt. Jag kom också på att på tordag börjar jag dansa! Hip hop street är det som står på schemat. Jag hoppas att Rebecca har anmält sig nu! Annars får jag gå dit själv.. Haha, hur som helt kommer det nog bli väldigt roligt hoppas jag på!

Nu ska jag hoppa in i duschen! Hörs:*

promenad + innebandy

Idag har jag varit ute på en promenad i det fina vädret med fint sällskap i from av Amanda. Efter vår promenad hann vi också med att titta på lite innebandy, min lillasyter Elin och Amandas kusin Emma spelade. Hur söta som helst var dom! De är ju små, tror de flesta i laget är runt 7-9 år! Så ja, ni förstår väl kanske att det var mycket fart och fläkt i den matchen! De flesta hade också dragit upp shortsen ordentligt och var väldigt söta!




Längst ut på vänster kanten, ja precis, det är min syster! syns lite dåligt kanske.

NY BLOGGDESIGN!

Har ny blogg design som ni kanske ser, hehe!
Vad tycker ni?

Själv så gillar jag den, det är givetvis AJ som fixat den och det tackar vi för! puss på henne.

på kvällen..

Nu har jag precis tittat på melodifestivalen och ätit kladdkakemuffis i form av ett hjärta. Det var ju inte direkt de planer jag hade för dagen. Så jag känner mig väl lite besviken men egentligen vet jag inte vad jag väntat mig. Jag tror nog att jag egentligen förstod att det skulle bli så här. MEN! En hemma kväll med famlijen har inte varit fel tycker jag, känner att jag inte har så mycket energi. Jag tror jag dansa slut på ben och armar igår! haha. Jag befann mig ju på dansgolvet större delen av tiden (som vanligt!). Så det är väl kanske inte så konstigt!

Vet ni vad! I fredags åkte vi lite längdskidor på baksidan av skolan, eller ja, de som ville! Jag tyckte det var för kallt så jag skippade det, men några bilder kan jag bjuda på:


Samuel och Sara som ramlat!

,
Sen var det Samuels tur att ramla och Jennie är snäll
och hjälper honom av med skidorna


Vår mentor Stefan och Louise

TEMA: suddiga bilder!

Jag vet inte om jag är ensam om att ha det problemet, eller om det är fler som har det: men varje gång man ska titta på festbilderna från dagen innan så är 50% av bilderna suddiga! Detta är något jag tycker börjar bli ganska kul, därför har jag ett tema för dagen på dessa bilder, självklart är temat: suddiga bilder.

Igår slog vi alltså klackarna i taket på Gruvlyckan, där Louise var kvällens värdinna. Två födelsedagsbarn innehöll kvällen och kalaset hölls för att fira dessa två nyblivna 18 åringarna!


Jennie & Louise, numera 18 år! + jag





















Ja precis, nu kanske ni förstår vad jag menar med att det blir en del suddiga bilder! Haha. Men kvällen var skit kul faktiskt!

klagomål

Jag har fått klagomål på min usla uppdatering. Oja, det kan jag väl förstå för jag har inte skrivit så mycket på senare tid! Men jag har fullt upp mest hela tiden tycker jag. Jag stressar för saker jag inte behöver stressa för och detta brukar resultera i besvikelse.. Vilket man tröttnar på, motivationen bleknar.

Men! Vad pysslar jag med då? Igår fyllde min älskade mormor år, så vi var och firade henne med tårta och grejer! Imorgon väntar PARTY då två av mina favorit brudar fyller 18 år, på samma dag! Två flugor i en smäll kan man säga, och det ska självklart firas med dunder och brak! Så det laddar vi för nu, här i klass rummet. Med låtar från lilla melodifestivalen. Charmigt! Alla sitter och små diggar under tiden som läraren försöker få dagens datorteknik att fungera! Så kan det vara. Nu blir det upp på bordet och dansa, HÖRS FOLKET!

Linköping!

Jao, jag kom ju hem igår efter att ha varit på Disney on ice - princess classics i Linköping!


Det var jättemysigt att sitta och titta på faktiskt!


Men som vanligt är det stress stress, så ni för nöja er med en bild! och så återkommer jag, när jag har mer tid!

Nu åker vi!

Nu snart rullar vi iväg, så jag vill bara önska alla en trevlig helg!

packning

Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska packa med mig till Linköping. Ska ju inte vara borta länge, så det behövs ju inte speciellt mycket, men bara för det blir då inge enklare! Hm, ja vi får väl se vad det blir.

Skolan idag var som vanligt, skönt med fredag trots allt!

hold ooon

"and I will be waiting for monday, the rest of my life"



lill-lördag

på lördag åker jag till Linköping!
ska bli skönt att komma härifrån för ett väldigt kort tag.

ibland tar tankarna över..

..och jag undrar vad som hände?
men jag antar att det finns en mening med det







En buss dag helt enkelt

Idag har jag spenderat mer tid till att åka buss, än att vara i skolan.
Det säger väl egentligen det mesta om min dag?

Buss till stan
väntar i stan på buss till skolan
buss till skolan, får reda på att dagens enda lektion är inställd (!)
i skolan, hämtar hälsopedagogiken och väntar på en buss
i stan tillbaka, väntar på buss hem!


Jag är så jävla trött på att åka buss
och jag är så jävla trött på
10 månader och 27 dagar kvar, tills mitt efterlängtade körkort ska fixas.


Tur jag har så fina vänner som gör allt buss åkande mycket roligare!

MIN HELG:

Som ni märkt har jag inte bloggat i helgen! Jag har inte varit hemma alls faktiskt, fullt upp hela helgen och nu sitter jag här med huvudvärk och ont i magen. Jag tror inte jag är helt frisk än, har inte känt mig helt bra i helgen faktiskt men så kan det vara!

En sammanfattning av min helg tänkte jag att ni skulle få:


på fredagkvällen blev det bio med louise, jennie & josefin


sen blev det utgång, och det bjöds på danser på bord & stolar




fler bilder än så får ni inte.


På lördagen trampade jag runt i stan typ, hela dagen med pappa och Siv. Köpte en ny tröja och ett par örhängen, skorna jag ville ha var slut i min storlek, så klart. Så några nya skor som det var tänkt att jag skulle köpa blev det inte. Senare på kvällen blev det kinaresturang i väntan på att det skulle bli biodax, (även idag, två dagars!).


Wallander- Hämnden var bion för lördag kvällen.
Och jag måste säga att den film gjorde mig lite besviken, den var inte så bra som jag trodde att den skulle vara.


Och idag då söndag, har jag legat deckad i soffan mest hela dagen och sett repriser på tv, bland annat Körslaget, Let's dance och Bonde söker fru- bröllopet. Nu ska jag snart duscha och invänta Beck som är på tv 4 ikväll.

HEJ DÅ.


RSS 2.0