Ett gott skratt, förlänger livet?

I så fall borde jag leva väääldigt länge nu. Jag tycker det är underhållade att lyssna på er två när ni försöker komma på något vettigt att säga för att försvara er. Men vad är det man säger: sanningen gör ont ibland. Det stämmer. Haha! Idag har jag faktiskt inte gjort något av vad jag skulle. Men jag orka faktiskt inte så det får bli mera plugg imorgon istället. Lång skoldag imorgon, börjar tidigt slutar sent. Men det är imorgon nu. Vad jag ska göra resten av denna dag då? Hm, jag ska nog se på en bra film. Ja så får det bli. Hörs imorgon, puss godnatt!

Idol

LARS ÄR SOLKLART MIN FAVORIT I IDOL! Åh, han är galet bra om ni frågar mig.




Vem/vilka är era favoriter i idol 2008? :)

lång dag

Dålig uppdatering idag, jag vet! Men vi började skolan kl 12.20 idag vilket innebär sov morgon. Vilket jag tycker är skönt och sen har dagen bara runnit iväg! Percis som regnet som fallit från himlen idag, slut på det fina vädret. I skolan idag har vi inte precis gjort något vettigt,s om vanligt. Har fått reda på inlämingsuppgifter som vi ska lämna in hit och dit. Man känner ångesten komma krypande när man inser att man inte har gjort någonting och att man måste göra allting på kort tid! Typiskt dumma lilla mig. Antar att jag har mig själv att skylla?

Idag fick jag svar på en sak jag undrat ganska länge. Varför Forshagas innebandylag heter GS86. Min snälla klasskamrat Christian besvarade denna fråga: Det fanns från början två innebandylag i Forshagatrakten; Grossbol och Skived. Dessa två slogs ihop 1986. Därifrån kommer då namnet GS86.

Åter till alla inlämingsuppgifter & prov.. Föresten, hur har eran dag varit? :)






Jag trodde aldrig jag/du/vi(?) skulle förändras, så här fort, ifrån varandra?..

en liten paus

Mitt i allt mitt pluggande fick det bli en liten paus, en övningskörnings tur till Bergvik. Och de gick? Det gick bra. Stolt över mig själv faktiskt, haha:) Om man får säga så. Tog både mig och mamma dit och hem utan några större skador. Så nu ska jag återigen ta fram boken och börja läsa om politik och demokrati. Hur har eran dag varit?:)

plugg

Tror faktiskt det är första gången jag måste plugga hemma sen vi börja skolan i år. Lite av varje ska det faktiskt pluggas under eftermiddag/kvällen. Har prov på fredag, vilket blir premiärprovet för denna termin. Samhällskunskap, typ prov om politik, demokrati osv. Så jag kan väl passa på att erkänna nu att det är inte min starka sida. Så jag kommer få gräva ner mig i boken för att överhuvudtaget lära mig något! Nu ska jag faktiskt ta och öppna boken och se vad den har att erbjuda..

bra början

Kommer försent till skolan, är inte klara än med redovisningen. Är väl två av dom anledningar till att dagen idag inte börjat så bra. Lunch nu och sen en lektion till så slutar vi kl 1 idag. Då blir det hem och plugga. Har missat en del från förra veckan när jag var sjuk. Slutar nu, men hörs senare!


ny vecka

Ska bli skönt med en ny vecka. Frisk och inte sjuk (heh)! Om trötthet är en sjukdom är jag visserligen fortfarande sjuk. Men jag ska inte klaga, jag har haft en mysig helg. Och lång ledigt nu, så nu blir det skolan imorgon! Redovisning som jag överhuvudtaget inte kan, tog inte med mig papprena om det.. Så vi får se hur det går! Hoppas på det bästa. Det kommer gå bra det är ju trots allt en grupparbete som vi ska redovisa och mina gruppmedlemar är väl pålästa! (hoppas jag). Men i alla fall så slutar jag också tidigt imorgon. Det är skönt. Vad som händer mer imorgon återstå att se! puss på er:)


söndag

Nu är det alltså söndag igen. Fort veckorna susar förbi. Som ni säkert vet sen tidigare tycker jag inte om söndagar. Men det är som det är! Idag ska jag nog träffa min pappa en liten stund, trevligt. Det var nämligen ett par veckor sen. Men vi får se vad det blir. Nu ska jag ialf äta frulle, hörs :)

hemma tidigt

Kom precis hem nu. Kvällen har spenderats hos Eric med trevliga människor. Dom som va där vet ju vilka dom är! Så nu sitter jag och dricker någon pärondryck som smakar smält pigelin. Gott faktiskt:) Amanda färgade även håret på mig lite tidigare under kvällen. Det blev himla bra faktiskt, lite ljusare nu än förut. Tack Aj<3 Måste också säga att jag har vart dålig på att uppdatera idag. Men jag är trött och har inte riktigt orkat. Inte heller har jag haft något vettigt att säga. Det har jag inte nu heller. Så nu ska jag gå och göra min säng sällskap! Puss god natt på er:)

sen en tid tillbaka

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det
känns, ja man gör som alla andra
och försöker att bli van Men jag har
tröttnat på att vara likadan.
Sen en
tid tillbaka har jag känt mig svag
och försökt att vara nån till lags,
ja man kämpar för en plats som
passar både här och där och
snart har man glömt vem man är.








igår tills idag

Igår färgades det hår på mor och dotter på 22:an. Blev bra på båda två tycker jag! Idag blir det mitt hår som ska färgas. I eftermiddag när Aj kommit hem.  Igår blev det också innebandy tittande, örnen-skattkärr. Vinst för hemmalaget. Träffade även människor man inte ser alltför ofta nuförtiden, alltid lika trevligt. Fick även besök från främmande vidder senare på kvällen som nästan nyss åkt hem.

Nu ska jag ta mig en dusch, hörs senare kära läsare.


Fredag

Idag beställde mamma biljetterna, så 11-12 oktober drar vi till Stockholm! Mysigt. Annars idag har jag knappt gjort någonting, sovit större delen av dagen. Jag har inte haft någon större lust att ta mig ur sängen faktiskt. Men nu ska jag ta lite tabletter för huvudvärken (som jag haft hela veckan, hjärnskakning?) sen hoppa in i duschen och sedan förflytta mig till 22:an för där ska det färgas hår. Senare ikväll ska det även kikas på innebandy. Det blir en lugn kväll för min del. Hörs senare I guess.


tattoooo!

Jag sitter och tittar på tattueringar nu och jag vill också tattuera mig.. 

tvkväll

Vad tycker ni om de 16 idolfinalister som nu är klara? Själv har jag inte riktigt någon favorit än, har knappt tittat på idol i år faktiskt. Men det är väl nu det börjar på riktigt så man får börja titta och se vem som blir året favorit! Från det ena till det andra tv programet, antar att det är många som tittar på Vem kan slå Filip och Fredrik? Jag titta på det idag. Skulle någon vinna över dem skulle min syn förändras på dem, faktiskt. Så jag hoppas faktiskt inte att någon vinner över dem, även om tids nog gör någon det antar jag. Men jag vill inte det, för bättre underhållare än dem är nog svårt och hitta! Haha:) Eller vad tycker ni?

my heroine

Äter ipren och alla möjliga värktabletter, då mår jag åtminstonde bra. Så idag har jag faktiskt rensat hela min garderob och slängt massa gamla kläder. Det blev lite tomt, men nu finns det ju plats så jag kan fylla på med nytt:) Får ju pengar nu i helgen så till veckan är det tänkt att dom ska spenderas!



You won't try to save me
You just want to hurt me
And leave me desperate

my mistake

Igår så skrev jag att jag hade varit på innebandy och att det blev 2-2. Det blev det visst inte, 2-3 blev det och vinst till Hagfors! Haha, så insatt var jag i den matchen.

Idag: är jag också hemma från skolan. Jag tror febern har lagt sig nu, men halsen krånglar + att jag är trött. Det kan inte vara normalt att vara trött 24/7? Det måste vara en sjukdom eller nått.. Vi har idrottsdag i skolan idag, tur jag slipper den:) höhö. Man kan typ välja på att cykla 4mil (eller nått sånt) eller spela fotboll. Förra året var jag hundvakt, vilket jag gjorde ganska bra tycker jag! Men i år när jag inte är närvarande med mina uppmuntrande ord i motgång så har jag bf2b i tankarna. Åtminstonde i skrivande stund. För nu ska jag göra mig en god frukost och sen titta på en bra film! Ha en bra dag, hörs senare.


 
Bild från förra årets fotbollsdag

innebandy..

Efter en ganska lång och dryg dag hemma drog Fröken Amanda med mig på innebandy. Damlaget mötte Hagfors, 2-2 blev det. Trevligt match tycker jag, fin hejarklack har örnen ialf, haha! Själv har jag inte spelat innebandy på ett år nu. Jag kan ju säga så här: jag saknar det! Jag har ju övervägt att börja spela igen faktiskt, från och till hela året. Men face it, det funkar inte med skolan och alla träningar då. Det blir för mycket helt enkelt, skulle väl gå in i väggen eller nått då.. Men man vet aldrig;) Jag saknar det, mycket. Alla underbara Sjöstadbrudar! ;)


bara du


Vad vet du om kärleken? Förrän du förgäves hatat den och vad
vet du om när hjärtat kan bränna, för kärlek som aldrig kan dö
men inte heller leva. Han kommer aldrig tillbaka, han kommer
aldrig tillbaka. Det är mitt eget fel. Vad som än hände med mitt
hjärta. För jag har alltid vetat att du inte skulle stanna
Jag blir hellre ensam än lycklig med nån annan.

I wish I could rip out a page of my memory,

Cuz I put too much enegry in him and me. Can't wait 'til I get through
this phase. Cuz it's killing me, too bad we can't re-write our own history..




Idag är jag hemma från skolan. Jag orka inte gå dit idag, trött på att vara förkyld. Feber som kommer och går som ett brev på posten och min hals som heller inte tycks vilja bli bättre. Så idag fick det bli en dag hemma för att försöka bli bättre. Det kan väl vara värt ett försök, kanske.. Har en huvudvärk som jag haft hela veckan, som inte heller vill släppa. Usch, nu ska jag ta en varm dusch sen se en bra film, vi hörs!

the voice 2008

Jag saknar det!





Jag vill tillbaka till The Voice i Kungsträdgården. Det var galet!
Jag hoppas jag och Rebecca drar dit 09 också, och att det blir minst lika galet då! ;)

blommor och bin?

Våran svenska lärare, alltså ja, jag vet inte vad man ska säga om henne. Hon är väldigt snäll och så, men speciell. Jag vet inte om det är positvit eller inte. Nästan hela lektionerna brukar hon prata om att vi är hennes blommor som hon vill att ska blomma ut. Jag har aldrig haft någon lärare som varit så blomfixerad förut. Seriöst, haha! Första lektionen vi hade henne ville hon att vi skulle beskriva oss själva med ett djur. Till exempel: om man var stark kunde man vara djuret björn osv. Och vi är hennes fina blommor, kanske den finaste blombukett hon har!

tisdag

Morgonen börjar bra idag: har glömt och ställa om klockan då den ringer kl6. Skulle egentligen ringa kl8 om jag ställt om den, men det gjorde jag ju inte så jag vakna kl6 och kunde inte somna om! Det var inte så skönt. Men men, nu ska jag äta frukost sen gå till bussen. Ha en bra dag allesammans!


du ger mig feber

Mitt humör under dagen har inte precis varit på topp idag. Jag är galet trött + att det känns som om jag har feber.. Jag tycker inte om att vara sjuk, det är drygt och jag blir så himla skinkig och tycker bara synd om mig själv. Ingen annan gör ju det, så då får jag väl göra det själv. Åt mig själv och alla andra. Har sovmorgon imorgon! Det är ju ett litet + i kanten för dagen. Dock slutar jag ju jätte sent. Men det är i morgon det. Nu ikväll så ska jag gå och sova tidigt faktiskt, som jag nämde tidigare är jag galet trött. Så jag ska väl slå på en film och somna till. Men sov gott allesammans, så hörs vi imorgon<3


 

du gjorde det, igen?..

Vi är inte dom vi brukade vara, framför allt inte du.
Du var någon helt annan, än den jag trodde du var.

ja

Nu sitter jag och lyssnar på Ramones, det är något av en nostalgitripp tillbaka i tiden. Jag väntar på att One tree hill ska börja, dom visar ju gamla avsnitt på 5:an nu vid fyra. Dagen idag har varit värdelös, vårat grupparbete vi håll på att jobba med i Alt. medicin försvann. ALLT VI HADE GJORT FÖRSVANN. Vi var nästintill klara. Just då blev Madeleine inte så glad, mer eller mindre ledsen faktiskt. Men men, bara att göra om allting och det är väl ingen fara eller? höhö.. Nej fy, inte direkt sugen på det faktiskt, det är ju redovisning till veckan. Visst det är ingen big deal, men det känns ganska sugit när man är typ klar och allt försvinner. Skit datorer! OTH nu, hörs senare.

























Ryan Sheckler

Någon mer än jag som tittar på Life of Ryan? Han är snygg. Ryan alltå. Killar som åker skateboard är ganska sexigt faktiskt, med närmare eftertanke. Eller vad säger ni? Dock är det ju en fördel om de är bra på det och det är ju han. Jag pratade ju tidigare om att jag ville ha en rik man och bo i USA.. Han vore väl inge fel! Haha, drömma går ju ;)

   

cribs

Ni har väl inte missat Cribs som går på MTV? Det där programmet som åker hem till kändisar och ser hur dom bor? Jag satt och titta på det förut och jag kom fram till att jag ska gifta mig rikt och flytta till USA. Dock så tror jag att det kommer bli svårt att finna en så rik man i Sverige.. Men det kan ju vara värt ett försök ialf?


       Sådär skulle väl inte vara fel och bo?

länge leve våldtäckslåten!

Hej här kommer segertåget!
Maskinen - Segertåget
(8)

Idag är det söndag och jag är trött och fortfarande väldigt förkyld. Internet har krångla nu på morgonen så jag har blivit halvt galen. Men nu funkar det! Så nu är jag glad igen. Blev glad för att det var fint väder ute när jag vaknade i morse också! Vad jag ska göra idag har jag inte en aning om, se på film och sånt där blir det väl antar jag. Det får ni veta senare.

ny design

NY DESIGN! VAD TYCKER NI?
Amanda som har gjort den! Och jag är helnöjd, tack så mycket aj<3

degefors hejarklack

Nyss kom jag hem efter att ha tittat på en innebandymatch. Degefors stog som motståndare i dagens match (som de förövrigt vann med 2-5) och jag måste säga att dom hade tagit med sig en fin hejarklack med trummor och flaggor! Haha, jag kunde inte låta bli att le när dom börja sjunga: "Han är fram tung och hinner inte med". Dom sjöng några fina visor så jag tycker dom har förtjänat att uppmärksammas!


en bild säger mer än 1000 ord..



She's a sensation!


 
  
<3


igår kväll

Jo, som jag sa igår skulle jag och Amanda kolla på dansuppvisning. Men biljetterna tog slut innan vi hann få några, så någon dans uppvisning blev det ikke. Men vi fick väl försöka roa oss på bästa sätt. Har väl varit med om bättre kvällar, så att säga. Idag vaknade jag upp med hals ont och jag kan knappt andas. Ingen höjdare, idag är det ingen bra dag..


du får det att verka så lätt

men tro mig, det är svårt.


Nu har jag precis fixat mina naglar inför kvällen. Ska snart fortsätta med att fixa övriga mig, ska bara ta mig ork till att göra det. Beslutsångest för vad jag ska ha på mig, (skräll..) Ska ta reda på vad Amanda ska ha på sig, så får vi se vad det blir. Funderar på att ta min nya tält jacka! I fall det blir kallt ikväll? Jag vill inte bli mer sjuk.. Aja. Nu ska jag fixa till mig. Hörs!








Kom hit ikväll?

powernap

Jag hatar att somna på bussen. Seriöst! Man sitter där och ser helt, ja ni vet, och vaknar och är helt degig och kan knappt hålla ögonen öppna. Ja då ska man ut ur bussen, in i kylan och gåå hem! Jag har uppförsbacke så gott som hela vägen hem. Det är plågsamt..

Men idag är det fredag och helg! Dagen i skolan idag gick fort, hade nämligen en lektion: Samhällskunskap. Vi pratade om demokrati och sånt! Jag kan inget och fattar ingenting av politik snack. Lyckat! Men jag klarade mig ganska bra ändå, för att inte förstå någonting av det. Ikväll ska jag in på kulturnatt med Amanda. Vi ska titta på Cassandra när hon dansar! Det ska bli roligt faktiskt, men vi hörs senare. Ska fixa te nu:)

Äntligen!

Gissa om jag är glad? JAG ÄR SÅÅ GLAD! Min dator, min fina fina dator. Äntligen är den hemma, och frisk är den igen:) Jag blev så himla glad efter jag nyss kom hem från min övningskörsnings tur (det jag fick beskåda två hela älgar), så sitter min morbror här med datorn fixad! Han är allt bra han.


Idag har jag även kommit hem från lägret! Det var väl helt okej ändå. Kunde varit sämre, kunde vart bättre. Men ändå helt okej. Lite kort om dessa två dagar:
Vi fick laga mat på stormkök (eller vad det heter) när vi kom dit, köttbullar och makaroner. Haha, jag var en bra kock. Vi spenderade en hel del tid med att spela kort och snacka skit. På kvällen badade vi bastu, eller ja nåra i klassen i alla fall. Bland annat jag, Lollo, Josefin, Gabriel, Fröding och Babak. Trevligt var det, in i mellan åt sprang vi ut och doppade oss i iskalla Vänern! Jag som redan hade ont i halsen, gjorde det ju inte precis bättre så när jag vaknade i morse kunde jag knappt prata! Smällar man får ta! Vi paddlade även kanot, jag paddlade med Jennie. Duktiga var vi, vi välte inte och vi blev inte det minsta blöta. De ni. Men lägret var helt okej än då, tycker jag. Jag har allt en söt klass ändå:) ♥ några bilder vill ni väl se?:

 
 


Det kommer fler bilder.. När jag orkar:)

te&smörgås

Nu sitter jag och äter frulle. Bussen går 6.50 så jag ska väl gå om ett tag. Skönt att vara uppe tidigt! (..)

Ska lägga ner det allra sista i min väska nu, sen se den sprängas av överbelastning.. Ont i magen har jag idag också, det är väl typiskt? Aja, ska dricka upp teet nu och sen kila i väg till bussen! Ses.

2b på läger

Jag har packat och packat ända sen jag kom hem från skolan idag! Vi ska vara borta på läger mellan onsdag-torsdag, med klassen och jag får alltid panikångest för vad jag ska ha med och inte. Slutar ju alltid med att jag tar med för mycket onödigt som jag inte orkar bära på, bra Madeleine. Så även i detta fall skulle jag tippa på. Men det får ni veta när jag kommit hem på torsdag eftermiddag! Just nu sitter jag och funderar på om det är något jag glömt, men jag tror faktiskt inte det. Väskan är proppfull, så jag antar inte (skräll). Inte så sugen på att åka på läger faktiskt, men jag säger som Jennie: jag ska inte vara negativ. Det kan bli roligt! Det kan också bli tråkigt.. Det märks det också!

Bilder från lägret i 1:an;

 
Är vi inte fina, så säg?! ;)
Dock är det ju inte riktigt samma klass i år, eftersom dem har gjort ny på grund av vilket val av inrikting man gjorde i 1:an.

Ha det bra tills på torsdag och önska mig lycka till!
Ses & hörs<3

du skaver

Jag bara undrar om du egentilgen vet, hur jävla ont du gör?

Vad är det för fel på nu:et?

Det känns som om vi pratar om vad som har hänt och vad som kommer hända.
Inte vad som händer nu.


Vad jag menar är, varför bry sig om gammal skit som redan varit som ändå inte går att ändra på, hur mycket man än vill de? Och varför prata om saker man vill ska hända, som ändå inte kommer hända om man inte gör något åt det, nu?

lite glad, trots allt

Gnällt om att jag har vart så trött nu på senare tid, får sluta med det.
Idag har faktiskt min jacka kommit, den var efterlängtad! Ser ut som ett tält ungefär, men jag tycker den är söt. Sedan har jag faktiskt köpt mig en tunika, smycken och smink idag. Ohja! De ni så lite glad är jag faktiskt ändå, jag är nöjd med grejerna. Tröst shopping, måste vara den bästa shoppingen! Eller vad säger ni?

If it makes you happy,

It can't be that bad.
If it makes you happy
Then why the hell are you so sad?


Tack för att du gjorde min måndag, till den värsta av dom alla.
Idag när jag kom hem möttes jag av strömavbrott. Oj tänkte jag. Jag tror, eller jag vet, att jag bor på den gatan som det är mest strömavbrott på. Gatan nedanför mig kan ha ström, men inte i mitt hus inte! Och det är typ 20 meter mellan husen. Det känns ganska knepigt. Men anyway så har min dag redan varit dryg och tråkig.  Så lite strömavbrott gjorde inte direkt dagen värre om man säger så.

Nu ska jag packa lite inför lägret och göra i ordning oboy. bye


trött måndag

Japp, 50 minuter kvar av denna härliga 3 timmars lektion med alternativ medicin. Läser om den antroposofiska filosfin (ni förstår precis vad jag menar, eller hur?) man skulle kunna säga att den är ganska flummig. Fattar ingenting av det heller. Redovisning om detta om 2 veckor. Kommer gå fin fint! Hoppas jag på i alla fall..
Ont i magen har jag idag också, tror jag gräver ner mig snart. Ganska jätte trött är jag också.  Kan det bli bättre? Tror inte de ja. Slutar tidigt i dag. Har bara två lektioner.

En liten påminelse till mig själv: läger med klassen onsdag till torsdag! taggad? (y)

back to work, cyaaa!

jag hatar söndagarrr

Så sant som sagt. Som jag sa tidigare idag: jag tycker inte om söndagar.  Idag har jag hunnit med att träffa mormor, morfar, gamelgubben Erik och min morbror som talade om för mig att min dator går inte att rädda. Då blev jag lite ledsen, men jag tror att den mår bättre av att dö helt än att ha någon datorsjukdom liknade aids. Så snart kommer jag få en ny dator:) höhö. Som mår lite bättre, min förra hade sina stunder om man säger så. Finns väl dom som kanske fattar vad jag menar! ;)

Har även hunnit övningsköra. Första gången jag körde en bil överhuvudtaget så körde jag ute hos mormor, då lyckades jag att köra ner hennes staket! Haha, då höll jag på att gå och gräva ner mig för att jag skämdes så. Men idag så klarade sig staketet som tur va. När jag kom hem så blev den en promenad med fröken Aj.
Nu ska jag duscha och efter det blir en te och tv tittande. Ses gott folk.

dagen efter nr 2

Idag är Madeleine trött. Oj oj, kvällen igår var trevlig. Den bjöd på en hel del glada skratt och några glada tårar på det! Haha, hel tokig kväll med Fröken Jansson. Tack för en trevlig kväll! Förstår inte hur vi lyckas alla gånger;)


Idag: är det planerat att jag ska övningsköra en runda (..)
lååång promenad med AJ
sova tidigt

Söndagar är ingen bra dag. Måndag imorgon och jag är inte det minsta taggad för det. Men ja, ny vecka och nya tag igen! Kan man väl försöka med i alla fall.. Nej men, vi hörs senare.


haha, ostbåge

Citat från lucia 06:
"Jag är som en ostbåge i ryggen"
"Titt jag då, jag har en ostbåge här fram jag"

Rebecca minns nog det där! Haha, det var kul faktiskt. Kom och tänka på det nu, när jag och AJ har ätit ostbågar och AJ sitter och röker på sugrör! Det luktar ganska så gott.. Höhö. Hon sitter och pratar en massa i telefon, intressant disskusion att lyssna på. Synd dock att man bara hör vad AJ säger.

Kvällen är ung.
HÖÖÖRS!


dagen efter

Från igår:




Ja visst, förkrök hos Amanda som sagt. Lisa och Simon kom också. Spelade några gamla gobitar, något av en nostalgitripp back in the days. Senare tog vi oss ut till Stina och umgicks med välbekanta ansikten. Det är väl ungefär vad man kan säga om kvällen, höhö! Det var trevligt. Kvällen avslutades hos Amanda med oboy och smörgås innan det blev film, ett hål i mitt hjärta, sen somna vi gott.

Idag var vi duktiga. tog Cr till gymmet och tränade i en timme. O nu snart ska vi börja göra oss i ordning för dag 2.

puss hejsan allesammans 

det är inte samma sak nu,

goda dagar är förbi.
som petter säger.


Kom nästan nyss hem från skolan, övningskörde hem! Bra gjort Madeleine, jag gjorde det nämligen nästintill felfritt utan några kärringstop. Hade jag fårr tagit körkort nu, hade jag gråtit av lycka. Jag vill vara 18 och jag vill ha kör kort. 1 år 3 månader 17 dagar kvar! Sen ni gott folk. Då blir det ååååååka. Åter till dagen idag då, den va väl som vanligt ungefär. Dryg och ganska tråkig. Tur jag har mina små flickor och Gabbe som underhåller mig när dagen blir lång.

Ikväll blir det fest hon Stina! Trevligt och träffa lite gamla bekanta ansikten. Sen blir det förkörk hos Amanda. Det låter som en bra kväll tycker jag. Dock vet jag inte vad jag ska ha på mig ikväll! (som vanligt.. höhö) Men det löser sig.



I onsdags orientera vi:
    
Fina bilder må jag säga. De visar hur mycket vi gillar Oves orienteringar.

Hejdå.

@ school

Nu sitter jag i skolan och har fritidsturism, sitter och kollar i resekataloger och sånt där! Lite sugen man blir på att resa måste jag säga er. Den som betalar en resa åt mig kan få nöjet att följa med också;) haha! Nej med seriöst, jag vill ha en resa utomlands, till ett soligt och varmt land!

Ska passa på och tipsa om Jennies blogg: jjenniiie.blogg.se


Slutar kvart i fyra idag.. Dryyygt, men med Jennie som sällskap här bredvid så blir det trevligt!
Bock to work now, CIAO.


yo bloggen

Nu har jag precis duschat och sitter och dricker te efter en timme på gymmet + promenad! Inte illa Madeleine. Nu kan jag gå och lägga mig med gott samvete ikväll. Och vakna med träningsvärk imorgon:) jag har sovmorgon imorgon! Börjar skolan halv 2 imorgon. KUL! Nej, det tycker jag faktiskt inte. Hela dagen är förstörd när man börjar så sent. Vet inte riktigt hur schemaläggaren på våran skola tänker. Visserligen så har vi en inställd lektion (skräll), så vi börjar ännu senare pga det. Men ändå! Jag och Amanda hade en liten diskussion om hur många timmar man spenderar per dag på att vänta och åka buss. Vi kom fram till att vi vill nog inte veta, skulle bara känns som ett bortkastat liv.

Nu ska jag lägga mig i sängen och vänta på Sex and the city! Sov gott:)

Då var det gjort.

Och jag hoppas på det bästa.


Dryg och slitsam dag i skolan. Jag höll seriöst på att somna flera gånger i skolan idag. Dessutom har det börjat en ny tjej i våran klass idag, Alexandra:) Trevlig brud verka det vara, vet inte om jag tycker synd om henne som börjat i våran klass, haha. Ingen kommentar om vår klass.. Vädret! seriöst, jag är trött på reeeegn, det har ju regnat typ hela helgen. Trött trött trött är jag på det. Mitt lilla paraply (som får plats i väskan) är ju trasigt, så nu måste jag ta mig i kragen och köpa nytt. Det känns så tråkigt och köpa paraly, för jag gillar inte regn alla gånger.
Just nu sitter jag bara och softar, haha, ska till gymmet med Amanda senare och pumpa lite. Fick en glad överraskning när mamma kom hem förut, hon kom hem med ett paket, ja lite grejer som jag beställt. Bland annat en väska, strumpbyxor, mössa o halsduk, och en tunika. Då blev jag lite glad.




Bilden är från i lördas, när vi var hos Simon.


Nu ska jag lägga mig och vila en stund, innan gymmet väntar!
Ha det fint allesammans, ciaoo!

@ amanda

Nu sitter jag hos Amanda och kollar igenom hennes bilder på henne och mig:) Haha, det finns en del bilder på oss från i somras (jag vill ha sommar..) :














Denna bild är tagen innan vi åkte till Kolsnäs, på sommarfesten, i somras.

 
Även detta är en bild som är tagen innan kolsnäs i somras.

 O denna innan Lars Winnerbäck.


Ja, det är väl ungefär vad ni får se:) höhö.

jacob widén





I remember those never ending nights
We used to stay up under the city lights
And I remember that night was getting cold
And you told me it was us against the world

And I wish I could go back
Live that life again

Sometimes I think of those crazy summer days
Doing nothing just running our own race
And I remember what people used to say
"They got no fututre"
We never listened anyway

Now that we're older the nights are getting
Colder and the kings haven't met for a while
But a minority that is something to be you are
Stuck here in my memory

And we felt like kings of the world
In the starlight
A wide open world right in front of us
We made a promise that we'd never change


trööööööööööött

Jag tror att jag håller på att bli sjuk. Jaghar varit galet trött hela veckan och det känns som att mitt huvud har disco med mig. Det dunkar i hela huvudet typ. Har faktiskt ingen större lust att bli sjuk, men vi får väl se vad dom händer.
Förövrigt så har jag varit i skolan idag (som alla andra dagar), fått nya fina kompisar. Haha, eller hur Louise? ;) Fått några pluspoäng av svenska läraren för att jag är såå bra på högläsning inför 5 personer. Ja, så många var vi på våran svenskalektion idag, resten av våra klass var på föreläsning om att sluta röka. Ganska charmigt kan jag tycka, vi är ju trots allt en fritidsklass!

Efter skolan så gick jag en sväng på stan med Mikaela. Jag tog mer hål i öronen och köpte 2 par nya örhängen idag. Innan jag tog bussen hem köpte jag mig faktiskt en välförtjänt godispåse från nöjesbutiken. Jag tyckte jag förtjäna det efter låång promenaden med Amanda igår + att jag tror att jag håller på och bli sjuk som jag sa. Så ikväll ska jag bara vara hemma. Skönt kan tyckas är galet trött faktiskt.

Jag väntar också på att Amanda ska göra en ny blogg design åt mig, spännande eller hur? ;)

Ha en bra kväll folket, puss.


inte den reaktionen du väntat?

Jag vet inte om ni läsare förväntar er att jag ska vara något av en seriös bloggare? För det skulle jag bara vilja påpeka att det är jag inte alltid. Eller alltså inte lika seriös som andra, typ modebloggare osv.

Höhö, nu sitter jag och och dricker te. Såg ni idol förut? Det gjorde jag, årets jury kändes lite "wannabe" tidigare års jury. Tycker jag. Men Peter Jidhe, vilken goding. Så vi får väl se hur Idol blir, om det finns några fler godingar ute i landet;) haha. Duschen nu, hörs:)

Utkast

Idag har det som alla andra dagar varit en massa dötid i skolan, ja man sitter och väntar och väntar. På ingenting egentligen. En iställd lektion, skräll, det börjar bli vardag att vi får en eller två lektioner per dag inställad eller får håltimme! Visst jag klagar inte, men man tröttnar faktiskt när det vart så sedan vi börja skolan nu. Varför jag klagar är väl egentligen för att jag tycker det är ovärt att åka 4 mil halv tio och komma hem vid halv 7 och ha haft två halva lektioner. Som tillsammans utgjorde lektions tid på ungefär en timme, plus minus. Seriöst, då kan man lika gärna vara hemma en sån dag tycker jag. Våran klass spenderar ju den största delen av tiden i skolan åt rast i stället för lektion. Som sagt så börjar jag tröttna på det, blir nog att skolka fram tills jul som jag sa. Så lärarna hinner få ordning på scheman och allt.


En låt som jag inte kan sluta lyssna
på är faktiskt Katy Perry-I kissed a girl.
Galet bra. Ikväll börjar även Idol gott folk.



















Livet kan förändras, på för kort tid

When I miss somebody
When she need somebody
When she had somebody
Somebody to somebody
That made you feel like somebody
That somebody is gone
And you need somebody.



Jag trodde aldrig att jag skulle säga att jag ångrar mig, men det kan jag säga: det gör jag! Du har verkligen lyckats, så jävla bra med det här. Trodde verkligen inte det här om dig, men du av Alla visar sig vara en dum jävla idiot! Jag känner mig besviken och lurad.  Korkad, dum. Jag kan inte ens förklara. Hoppas du är nöjd? Var det så här det var meningen att det skulle bli, så du hade tänkt dig? Ajag vet inte. Jag önskar bara att jag kunde be dig dra dit pepparn växer (hårda ord, jag vet), men jag kan inte.. Tack för din fina insats.

powerwalk

Ja precis som rubriken säger: så har jag varit ute med Amanda och powerwalkat. Härligt! kom hem för en stund sen, ska strax hoppa in i duschen och vänta på Sex and the city! Börjar skolan klockan 12 imorgon, skönt med lite sovmorgon. Aja, nu blir det duschen, ciaoo!



Now I know I messed up bad
You were the best I ever had
I let you down in the worst way
It hurts me every single day
I'm dying to let you know
Now I'm here to say I'm sorry
And ask for a second chance
Cause when it all comes down to the end
I could sure use a friend
So many things I would take back
You were the best I ever had
I don't blame you for hating me
I didn't mean to make you leave


måndag

Japp, då ver helgen slut och en ny skolvecka har börjat. Dagen började med tre timmar alternativ medicin, jag vet, det låter inte speciellt kul. Men efter dagen så tror jag att det kan bli ganska så intressant. Har kursen bara en termin så det är ju ingen stor kurs. Hoppas på att det blir kul! Dagen fortsatte med en lektion om fritid och lite sånt där. Pratade bland annat om utflykten/vandringen vi ska på nu i september. Ska sova bort en natt ute på Skoghall, tack o lov så slipper vi att sova i tält denna gång! Stefan har sina ideer han, dock förstod jag inte meningen med denna utflykt, eller vad man nu ska kalla det, vi blir ut skjutsade i minibussar till huset där vi ska bo. Men det blir nog trevligt! Hoppas jag på. Efter detta slutat de jag. Så då jag åkte hem, hämtade ut mitt efterlängtade packet som innehöll en grå tunika och en grå jacka (färg glada jag!). Dock var jackan förstor så den fick jag skicka tillbaka. 

Just nu sitter jag och lyssnar på lite State of Shock, äter vindruvor och skriver lite pluggis grejer. Ska snart ut och gå med Amanda gott folk! Härligt och röra på sig, höhö. Hur har eran dag varit?

Hörs sen:)

RSS 2.0