Last night..


yes, I am a wow.


Påhittigt

Igår beställde jag en ny klänning + en tröja, som förhoppningsvis kommer imorgon.. Men idag så hade Nelly visst börjat med höstrean.. He he, så idag beställde jag också lite nytt. Två paket på igång till MOI! Det behöver jag, det är jag värd. Man får ju alltid paket när man slutar skolan och så, borde man inte få paket när man slutar vara arbetslös också? Tydligen inte, men istället så köper jag fin fina paket till mig själv!

Det är ju faktiskt höst och jag är depp, känner faktiskt inte någon större glädje till någonting just nu. Så jag försöker väl på bästa sätt att hitta ljusglimtar i min vardag. Förhoppningsvis ska detta hjälpa, lite shopping brukar alltid hjälpa.

I need somebody and always


Höstdepression

jag gillar egentligen hösten. när det inte regnar då förståss. men inte i år, tydligen.


usch. trött. ja

nu åker jag och tränar!

jag vill haaaaa.....


































Kan inte nån köpa det här till mig, i typ.. förtidig julklapp?

Sanningen är, att jag var lycklig med dig.

Jag känner mig själv alltför väl. Jag vet hur jag fungerar. Det går inte att förneka även om jag på något sätt försökt att blunda för det, jag tänker för mycket - jag funderar för mycket. Jag ältar saker, jag kan inte bara låta passera det förbi. Jag vill ha ett svar: Varför?

JAG VILL VARA..

jag vill vara luft, jag vill glömmas bort. jag vill vara allt jag vill kommas ihåg.

heyho,let´sgo?

Jag känner mig som en känslobomb som är redo att explodera. Om det blir positivt eller negativt, återstå att se..

Kanelbullensdag?

Under tiden som min älskade dator är sjuk och inte fungerar, får jag annat gjort. Till exempel så har jag målat om på mitt rum, färgat håret, motionerna och skaffat mig jobb.

Känns härligt att få rutiner på mina annars så långtråkiga dagar. Jobb, träna, mysa. Kommer bli bättre än deg hela dagarna framför tven! Och ett litet klirr i kassan är ju inte heller fel, då jag förut var en pank arbetssökande. Förvisso är jag fortfarande pank fram tills första lönen ramlar in..

Men nu, har jag lite annat för mig.
Ha det bra, tills vi hörs nästa gång!


when you see my face, I hope it gives you hell


RSS 2.0