HEROES WANTED!


Datorproblem

Jo, som jag skrev häromsistens så hade jag vart på ikea med mamma och införskaffat lite nytt till rummet. Efter en hel del skruvande och sånt där, så var allt på plats. Så det blev väl helt okej, bättre än förut måste jag säga.

Oja, den taskiga uppdateringen beror på problem med datorn för den som inte visste. Typ virus o grejer. Ajaj. Men det ska nog fixas nu i helgen så vi får väl se hur det blir. Om datorn blir något bättre. Och så får vi väl se om jag blir något bättre på att uppdatera.
Inför helgen har jag noll med planer. Eller typ kika innebandy och följa med mina systrar till stallet. Det är väl vad som står på schemat. Vad som kan tänkas hitta på mer, återstå att se. Höhö.

Nu blir det pannkakor och glass. puss hej:)

Ledig!

Javisst, struntade i våran enda lektion idag som var gympa. Eller ja, jag pratade faktiskt med Ove igår och han sa att det var okej. För att jag hade så lång resväg och det skulle bli mycket dötid för en gympa lektion. Ovärt!
Så idag åkte jag till ikea med mamma i stället:) Jag kom hem med en ny byrå, en bänk av något slag, tavla, lådor, blommor och ljus. Så vi får se vad det blir av detta! Ska upp och möblera om strax, spännande!
Skriver när jag gjort det! Ciao.

this was never real

Jag fattar inte att det ska vara så svårt att vara ärlig! Seriöst jag fattar inte hur folk tänker ibland. Tänker dom överhuvudtaget? Jag tror inte det. Jag vill bara att människor ska vara ärliga mot mig, jag orkar inte med en massa ljug och lek. VAR ÄRLIG! Good Charlottes låt The Truth passar ganska bra nu:

So this is you you're talking to me
you found a million ways to let me down
So I'm not hurt when you're not around
I was blind, but now I see
this is how you feel: just say it to me
If this was ever real?

I want the truth from you
Give me the truth, even if it hurts me
I want the truth from you
Give me the truth, even if it hurts me

I know that this will break me
I know that this might make me cry
You gotta say what's on your mind, on your mind
I know that this will hurt me
Break my heart and soul inside
I don't wanna live this lie.


besviken?

Ibland eller ofta, tappar jag orden och vet inte vad jag ska säga. Som nu. För första gången på länge trodde jag att jag visste vad jag kände och vad jag ville. Att jag är svartsjuk är väl en av mina svagheter även om det känns jobbigt att erkänna det. Jag vill inte känna mig som nummer 2. För första gången på länge så kände jag mig inte som nummer 2, jag tyckte det kändes bra. Jag trodde det var bra. Men jag hade fel. Jag trodde inte du var sån. Jag hade fel, igen. Allt blev fel och nu vet jag inte vad jag ska göra, för att jag vill inte att det ska bli mer fel. Jag vet inte vad jag hade förväntat mig egentligen nu när allt bara känns fel. Men på nått sätt känner jag mig besviken. Det känns som ett jävligt dåligt skämt som ingen skrattar åt. Jag tänker aldrig på vad jag säger och gör innan det är försent. Nu är det försent.







afraid or not..

.. will I be enough for you?


självkär?

Är jag självkär? Är det fel med att vara det? Har ju fått hört att man är det. Men jag vet inte, tycker väl själv inte att jag är det kanske. Mest på ett ironiskt sätt kanske, som inte alla förstår. Men jaja, inte mitt problem.

Klockan är ställd på 0600, då jag ska stiga upp för första skoldagen. Fy jag vill inte. Men jag menar: en dag ska jag väl klara av. Det är ju helg sen. Skönt! Nu ska jag se klart, 10 orsaker att hata dig, sen sova! Ciao,


massage

Idag var jag uppe med tuppen! Kl 0900 gick jag upp ur sängen för att jag skulle på massage. Så tidigt har jag inte gått upp på väldigt länge. Men det var det värt. Massagen var helt underbar! Jag tror nästan jag somnade under tiden, helt galet att det kan vara så skönt med massage! Jag älskar att få massage. Det var värt var enda liten krona och jag ska definitivt gå tillbaka dit för massage. Sussanne hette hon som massera mig, så henne rekommenderar jag:)
Något jag skulle vilja prova är thaimassage, alla säger att det är så skönt och jag har aldrig hört någon som är missnöjd. Kanske skulle prova det nästa gång.


ha en bra dag! :)

basket

Gabriel ringde förut. Så jag blev med han och Albin ut och spela basket. Jag gillar verkligen inte basket, men jag hade ändå inget annat för mig. Det var inte så kul och spela med dom heller eftersom dom gjorde allt för att jag inte skulle träffa korgen + att dom fuska. Vi spela något som de kallade 21:an. Dom kom på nya regler och fusk hela tiden! 
Som tur var kom Rebecca en stund senare. Vi dansade istället någon hiphop blandning(av den farliga sorten;), haha galet kul! Albin hade ju sin bil med, så vi spelade musik där. Trevligt var det!


Alltså jag börjar få ångest för att vi börjar skolan på fredag. Jag vill verkligen inte! Jag vill inte, vill inte, vill inte! Ska väl bli kul och träffa alla, men resten lixom! :p haha fy. Aja, nån dag kvar på det underbara sommarlovet i alla fall!



Två bilder från Stockholm & The Voice! :


Karlstad

Efter att ha tillbringat en helg i Stockholm känns Karlstad ganska litet. Eller ja, väldigt fjuttigt. Efter 20 minuter har man sprungit igenom alla affärer och anser sig som klar. Jag menar, det finns ju knappt något att titta på. Det känns helt sjukt. 
Men idag har jag i alla fall varit i Karlstad och insett att skolan börjar på fredag. Suck! Jag är inte det minsta sugen på att börja skolan, gå upp vid halv sex för att man ska med bussen tio i sju och åka buss fyra mil. För att sedan sitta i skolan och vänta på alla andra som anländer 30-40 minuter senare! Helt sjukt, bara för att de bor närmare skolan. That's fine, men vi som bor utanför Karlstad då? Buss förbindelserna är en katastrof. Men har man haft det så i ett år kan man väl ha det så i två år till, eller? Fick se vårat nya schema igår också, Gabriel visa mig på någon skolhemsida. Inget bättre schema i år mot vad vi hade förra året, usch. Men men, som sagt: två år kvar till studenten! Det ska bli härligt.

Men som sagt idag var jag i Karlstad med Rebecca. Vi gick runt och kikade lite grann. Med mig hem fick jag en vit t-shirt, typ oversize, en ring, ett armband, en sjal och underkläder. Alldeles strax ska jag och mamma skicka efter lite saker från H&M också, sen ska jag skicka efter en snygg stickad tunika jag sett på Nellys hemsida.

Har ni haft en bra dag?
Det har jag i alla fall, puss hej då:)

Stockholm!

Ja, allesammans! Igår kväll kom jag hem från Stockholm efter en hel helg där med shopping och the Voice! Helgen spenderades där med Rebecca. Vi bodde på Östermalm i en liten lägenhet nära Östermalm torget, jätte mysigt faktiskt. Nära till Kungsträdgården där the Voice show var. Vi hade också nära in till centrala Stockholm, tunnelbanan på andra sidan gatan eller en lite promenad på cirka 15 minuter.
Kort sammanfattning av helgen:
På fredagen när vi kom fram till Stockholm åkte vi till lägenheten och lämnade våra väskor innan vi gick ut och åt. Efter vi ätit så gick vi runt på Östermalms gator och kikade lite grann. Vi var ganska trötta efter resan så vi blev inte försena med att hoppa i säng! Dagen efter skulle bli en lång dag.
Under lördagen skulle det bli lite shopping och the voice. Vi började med shoppingen, vi gick runt och tittade i alla möjliga affärer. Det är ju en viss skillnad mellan Karlstad och Stockholm! Haha. När dagen var slut kom jag till slut hem med ett par jeans, en klocka, örhängen och strumpbyxor. Det blev inte så mycket men nu skulle man hem (till lägenheten) och göra sig redo för kvällen. När man var redo igen gick vi vidare till Kungsträdgården där det redan var mycket folk! (Jag väntar på bilder från Rebecca). Jag och Rebecca stod nästan längst fram till att börja med. Men när dom första artisterna börjat spela så började ju även alla trängas. Så vi drog oss längre bak, där vi ställdes oss på någon grej som var upphöjd. Där såg vi minst lika bra! Bästa artisterna var utan tvekan Adam Tensta och Flo-Rida! Colby O' Donis var inte heller så pjåkig. The Voice 08 har även där utan tvekan varit en av höjdpunkterna under sommaren! Det var sjukt bra och det var himla trevligt att vara där med Rebecca!
På söndagen blev det även där lite shopping, en klänning, kort tröja, örhängen och en sjal. Sedan blev det hemfärd trött och sliten efter en super bra helg! Tack Rebecca för en trevlig helg med dig! ♥


"I'm sorry.. I don't know"
Haha, hur har eran helg varit?
Puss på er

tuggummiproblem

Idag fick jag ett härligt uppvaknande! Jag vaknade av en skrikande mamma och en skrikande lill-lillasyster. För att se vad som var felet, så masade jag mig upp ur sängen och nedför trappen. Där sitter mamma men en kam i ena handen och lilla Anna i andra handen. För er som inte vet, så hatar Anna när man ska kamma håret på henne. Speciellt idag eftersom hon hade lyckats kleta in tuggummi i håret! Haha, ett hubba bubba! Det slutade med att mamma fick klippa bort större delen av tuggummit ur håret.
Själv var jag likadan som liten. Hade tuggummi i håret var och varannan dag.

Nu idag ska jag äntligen få träffa Amanda. Ska bli mysigt! Men nu först ska jag dricka upp mitt te och sedan hoppa in i duschen! Ha den bra dag allihopa! Pusspåer



time won't wait

Onsdagen den 13 augusti spenderade jag med min kära vän Rebecca!
Längesen jag träffade henne så det var kul och träffa henne, på fredag åker vi till Stockholm för att installera oss in för The Voice Show 08! Som är på lördag. Artister som Adam Tensta, Petter, Mange Schmidt och Flo-Rida ska dit. YEY;D Ser fram emot helgen, åker på fredag och kommer hem på söndag. Så det blir shopping och the Voice! 
Men åter till dagen idag, jag färgade håret. Tre gånger! Egentligen blev det väl ingen drastiskt skillnad, lite ljusare. Men jag vet inte om jag är nöjd. Känns som det ser konstigt ut. Har ingen bild på det heller, så det får ni inte se! SYND OM ER. Vi pratade en massa strunt och en hel del viktigt också, skrattade och åt glass. Ungerfär som alltid, men det är alltid lika roligt! Ett hett samtalsämne under dagen var bland annat klädsel till Stockholm, har börjat packa lite. Vi ska bara borta i tre dagar och jag har panik för att jag inte vet vad jag vill ha på mig. Men så är det så gott som alla sju dagar i veckan för mig. Så det löser sig efter att ha sprungit runt i huset och letat och funderat vad man ska ha på sig idag. Vanligt tjejproblem I guess. Istället för att leta igenom huset idag, letade jag i min dator efter gamla kort som jag och Rebecca tittade på, gamla minnen väcktes när man tittade på korten. Både bra och dåliga, roliga och tråkiga. 
Dagen idag har i alla fall varit bra! Hur har eran dag varit?

Nu sitter jag här, vet inte vad jag ska göra. För jag är inte speciellt trött så sova är ute slutet. Te och smörgås låter ju ganska lockande just nu. Så får det även bli! Puss gonatt:)

neverstore

You're the only one I've waited for 
There's no one else I wanted more
This thing can take forever
I just hope I won't regret it

Time won't wait
So I guess that it's all too late

It's hard to say I'm sorry
It's hard to stand here alone
You're that someone
I can't get you off my mind

It's hard to say I miss you
It's hard to stand here alone
You're that someone
I just hope that you're all right

You're the only one I'm aiming for
You're amazing just because you are
I miss you more than ever
I'll wait for you forever


Neverstore är ju något av en favorit faktiskt.
Speciellt deras låt Waiting, heEhe. Den är bra!


blogg.

Ja, nu sitter jag här igen. Läser andra bloggar och tittar på min egen. Jag vet inte men jag känner mig inte direkt som en bloggare. Har aldrig direkt något vettigt att säga,  känns ju inte direkt som att min blogg är intressant att läsa. Svårt att förklara hur jag menar..  Men i alla fall så känner jag mig inte som en bloggare. Mer som en "wannabe" bloggare. Ja, ja.

Ävén idag har jag övningskört med mamma, vi stannade till på ett glasscafe och åt glass! Alltid lika mysigt. Dock är det ungefär 1 år och 4 månader kvar tills jag får ta körkort. Det är inte alls lika mysigt, jag vill ha körkort nu! Det skulle vara skönt och ha det faktiskt, skönt och fylla 18! Men som sagt, det är ju ett tag kvar..
Kvällen spenderades med min vän Gabriel! Vi tog en kortare promenad sen gick vi hem till han och lirade lite GH. När han sedan insåg att jag var bättre än han bytte han så vi spelade något bil spel som jag inte förstod allt för mycket av. Bilar är ju inte direkt min grej. Inte tvspel heller.. Men det var trevligt!

Om 2 dagar kommer Amanda hem från Turkiet! Jag undrar lite hur hon har haft det faktiskt. Ska bli kul att hon kommer hem, har saknat henne!

Nu ska jag faktiskt sova, sov gott:)

119

Idag är det 13dagar kvar av sommarlovet!
det känns, hmja, mindre bra.. Har börjat fundera på vad jag har gjort i sommar, har kommit fram till att jag faktiskt inte gjort allt för mycket. Som idag:
Dagen började med att jag vaknade vid klockan 1. Efter att jag vaknat till liv och ätit frukost, vilket brukar ta ett tag, städade jag mitt rum (1-0 till mig!). Senare övningskörde jag och mamma, vi åkte förbi Munkfors där vi stanna och åt glass. När vi kommit hem åkte mamma för att hämta mina systrar hos Ingela och jag stannade hemma och tog ett varmt bubbelbad och drack te. Jag har faktiskt inte orkat gjort någonting idag, det mesta har bara verkat tråkigt. Kollade även nyss på film, Tristan och Isolde. En tragisk kärlekshistoria som jag på någotvis tycker är gullig. På nått sätt tycker jag att det är bra att den inte slutar lyckligt, alla andra kärlekshistorier slutar ju alltid lyckligt. Men så är det aldrig i verkligalivet lixom.
Klockan har nu passerat midnatt och jag funderar på att se ännu en film eller sova? Ja det märks.

Puss hej.

It's raining men, hallelujah.

Idag är en såndär dag då det regnar mest hela dagen, drygt!
Jag har i alla fall övningskört idag. I spö regn, självklart.
Ska gå ner och värma o'boy och titta på film nu.
För jag har ingenting att skriva mer nu.

Måste bara till lägga att jag träffa Rebecca igår,
vilket var hur mysigt som helst! ♥

Ha det bra, puss:)


världen förtjänar inte dig

Jag vet inte vad jag hade väntat mig av dig, ett annat svar kanske? Du gör mig förvirrad och jag vet inte vad ja håller på med. Jag borde väl ha förstått att det inte var som jag hoppades på? Jag menar, det är ju ganska uppenbart att det aldrig kommer bli de. Känns som att jag borde kasta bort det lilla hopp jag har kvar och börja om på nytt. Men det är ju lättare sagt än gjort..

Vad jag bryr mig om nu är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss.
Vad jag bryr mig om nu,
är att aldrig ge hjärtat rakt ut.
Vad jag bryr mig om är att höra dig
andas. veta att du är nära förlåt, nu slutar jag..


jao, hejdå♥


står ensam kvar

Härliga väder..
Amanda ringde och väckte mig imorse vid halv12, så det var bara och kliva och och be ge sig till 22;an. Amanda ville att jag skulle hjälpa henne att färga håret innan Turkiet som hon är på väg till lite senare ikväll. Cassandra var även där på besök så vi åt lite tacos och sjöng även en del Singstar. Som ett litet avskedskalas.

Nu har jag precis kommit hem, för nu skulle de åka till flygplatsen.
Jag har lånat en hög med filmer från Amanda som jag ska se under veckan eftersom det ska regna hela veckan här hemma. SVENSK SOMMAR, kallas det. Aja, kommer sakna Amanda när hon åker i alla fall.

Den 15augusti är det tänkt att jag och Rebecca ska åka till Stockholm och de The Voice Show dagen efter. Ska bli trevligt! Inte sett allt för mycket av henne i sommar, längesen jag prata med henne också för den delen. Ska försöka få tag på henne nu i veckan och se om hon lever:)
En annan människa som jag ska försöka få tag på är Emma, hon är omöjlig. Har en del att prata om med henne. Snart har hela sommarlovet gått och jag har knappt träffat någon av dom, känns lite sådär fakiskt. Men det ska det bli ändring på!


Mja, för att prata om något helt annat så vet jag inte vad jag vill med någonting, jag vet inte vad jag själv känner. Känns som att alla har någon, men jag har ingen. Allt känns bara värdelöst just nu och det suger. Bara för det ska jag se filmen, Fjorton suger nu.
Ha det bra, puss:)

putte i parken

Ja, då var man hemma. Lite tidigare än vad det var tänkt men de var så det fick bli.

Sammanfattning av pip:
Hur jag ska summera dessa dagar vet jag inte riktigt, men en sak har jag och Amanda i alla fall kommit fram till; vi är inga festival människor! Att tälta har aldrig vart min grej faktiskt och det var det inte nu heller, ett klart exempel på detta är att vi flytta runt i olika tält och sov aldrig i vårat eget eftersom det säcka ihop.
De två första dagarna var det stekande sol och galet varmt, men vad vore en festival utan regn? Det utlovade regnet kom idag och det spöregna där av anledningen till att vi åkte hem tidigare än beräknat. Men vi har hunnit med en del ändå, bland annat sett Adam Tensta, Håkan Hellström, Hardcore Superstar och Petter. Stoppat i oss en och annan godis bit, gått en massa, träffat människor av alla olika sorter: fula smarta smala dryga, tråkiga roliga. En blandning kan man säga, men roligt har det varit! Närmare 7000 besökare besökte igår, fredag, pip!

Så mycket mer och säga har jag inte nu,
att jag nu faktiskt ska sova i en säng i natt känns underbart!
puss hej då:)

RSS 2.0