Måndag, ja, cirkus, ja

Dumt att klaga på denna dag, solen stekte och jag stektes. Synd att det inte syns så som jag vill...

Amanda var här en sväng förut och friserade mina systrar, snällt av henne tycker jag. Jag hann ju även med att slänga några ord med henne och vi hann planera in yttligare en sak i sommar! (som närmare sig nu). Rebecca tittade förbi förut också, även hon hade varit hos frissan. Snyggt!


Jag måste fixa en tiara till balen!
annars så, ska jag ladda för morgondagen då en kortare vandring väntar

hoppsan, ja

Rebecca är för rolig hon.. :-)



SOL, VIND OCH VATTEN!

Underbart väder, så dumt att klaga just nu!
Nu åker vi så kidsen får doppa tårna i sjön.

my baby is home!

NU ÄR MIN BALKLÄNNING ÄR PRECIS DÄR DEN SKA VARA, HEMMA HOS MIG.

madde+anna


Igelkotten sticks så fort..

I natt när jag kom hem stog en igelkott i vägen. Så fort den hörde klickande ljudet från mig, började den morra och ha sig! Tror ni jag blev rädd eller?! Jag trodde han skulle flyga på mig och börja sticka mig eller nått. Inte nog med att det stjäls cyklar utanför min dörr, nu är det idelkottar där också!!!

Härliga dag!

Vilken härlig dag.
Skönt väder,
alltmänt dumt att klaga idag

SATC!

Vilken skön film! Inte alls en besvikelse om ni frågar mig, jag vet inte vad folk hade väntat sig av filmen? Men jag tyckte i alla fall att den var bra, väldigt rolig! Tummen upp från min sida.

Hela biosalongen var fylld med förväntans fulla tjejer i högklackat. Oså som det verkade så tror jag inte någon var så värst besviken! :-)


Premiären!

Japp, nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha på mig på bion ikväll. Haha, vilket i-landsproblem! Nej, men jag tycker det är kul att klä upp sig lite grann inimellanåt. Frågan är väl egentligen bara: hur mycket man ska klä upp sig?

Hoppas i alla fall på att filmen är bättre än vad kritikerna påstår. Enligt dem är ju filmen en besvikelse!


!!!!!!!

JAG ÄR UTRÅKAD!! jag blir snart knäpp, jag har ätit frukost och gjort mig i ordning för skolan. Nu är jag klar. Eller jag har varit det ganska länge nu och klockan tycks visst ha stannat. Wiho, bara 42 minuter kvar tills jag ska åka..!



13:10

Idag börjar jag skolan 13:10, jag klagar inte! Skönt med sovmorgon ju.
Förövrigt så har Sex and the City 2 premiär idag, så jag och Louise ska självklart se den ikväll! NICE.




I MAAAADE IT

Majloppet, I made iiiit!

volleybollturneringen klarade jag visst också av. jag hade inte tänkt att vara med på den, men det blev som ett uppvaknadne: SHIT VI TAR SNART STUDENTEN! paniken spred sig ganska fort i kroppen: jag kommer aldrig mer ha en idrottsdag, jag kommer aldrig mer bli hånad av 1 & 2:or för att jag missar bollen och har jag verkligen gjort allt jag velat? För ärligt, så har jag nog missat de en del idrottsdagar pga att jag tycker det har varit tråkigt. Idag var det roligt, var det bara för att det verkligen var sista innan studenten? Eller är det verkligen kul med dessa kraftmätningar mellan klasserna i skolan? Eller är det roligt för att jag går i 3:an, ska ta studenten och är bäst hur det än går i turneringen?

Faktiskt så tror jag att det var kul att umgås med klassen. Jag menar, det här är ju det sista vi gör. En del som jag pratat med säger att de skulle göra vad som helst för att få gå om 3:an, uppleva den tiden igen och ta vara på den bättre. Har jag tagit vara på mitt år, mitt tredje år på gymnasiet, mitt sista år?

ready? set, go!

 

 

.. Wish me luck!


uppe med tuppen

majloppet idag, 8 km + volleybollyurningen. hur ska jag orka?

mer helgbilder


Farfar, 75 år!


Min dag:

-köpt nya hörlurar till min ipod (igen...)
-skolan en snabb sväng, får VG i småföretagande A & B
-city med Louise, fika i solen
-bergvik där jag mötte systrar, mamma & mormor
-shopping där med, lite smått & gott + att jag fick skor av mormor! lite för snäll hon<3
-springtur med Rebecca


Sköna dagar nu! det enda jag önskar är ett temperaturen kommer stiga. Annars är det faktiskt dumt att klaga. Nu dusch sedan soffläge. Ha en bra kvälllllll

Going back to the corner, where I first saw you

 

'Cause if one day you wake up and find that you're missing me
And your heart starts to wonder where on this earth I could be
I'm thinking maybe you'd come back here to the place that we'd meet
And you'd see me waiting for you on the corner of the street

I'm not moving

KOLSNÄS PREMIÄR!


Lördag igår!

Farfar fyllde år igår, så vi var där en sväng och friade honom. Så om någon som läser det här har bilder därifrån, får den hemskt gärna mejla några! :-) Fick även några funderingar på varför jag skriver på engelska inimellanåt och det är för att vissa saker låter bättre att säga på engelska i stället för svenska.


Helgen har rullat förbi i rasande fart och snart så tar jag studenten.
Ja, det är minsann skrämmande.

Ber till vädergudarna, och hoppas på en bra kväll!


just nu:

dagens plus:
-det gick BRA på svenska nationella
måste faktiskt säga att jag positivt överraskad

dagens minus:
-allt annat?

just nu:
städar jag och pluggar samtidigt (mångsysslare) eller så är det nog bara så att jag lätt blir uttråkad.. Måste i alla fall fixa de sista uppgifterna i skolan! KÄMPAAA, lärarna verkar har problem att sätta betyg på mig. Jag vet inte om det är bra eller dåligt faktiskt! Medan mina klasskamrater har fått klara besked med sina betyg säger lärarna till mig: "Ja du Madeleine, du är en av de som är svårare att sätta betyg på. Du ligger och väger.." I fyra kurser har de faktiskt sagt så, så nu börjar jag faktiskt fundera.

För dålig för det bästa, för bra för det sämsta. Mittemellan kvar, men vem vill vara mittemellan?


Plugg nu, tja!

bad day

igår
idag
blä

TACK! :*


En stor guld stjärna till Amanda idag, tack för hjälpen! <3


Det går bra nu

-studentklänning fixat
-studentskor fixat
-sommarjobb fixat

gott gott.

HÖNS HUS


gårdagen hos simon

mer än 75% av bilderna från igår är suddiga. hur detta kommer sig vet jag inte, dåliga fotografer? dålig kamera? hur som, så överväger jag att byta kamera till en såndär som man måste framkalla bilderna. vad tror ni?



RIVERSIDE


I wish there was.. something




I wish I could be somebody else
I wish I could see you in myself
Wish there was something inside me
To keep you beside me and
Say what you really feel
You know I need something that's real
I wish there was something inside me
To keep you beside me

I should've told you everything
I never gave you anything
I should've told you everything
If I could give you anything
You know I'd tell you everything


Regnet det bara öser ner..

Självklart när jag och Rebecca skulle se när syrran dans regna det som aldrig förr! kul, blev pissblöt. Nej usch, syrran blev inte så glad hon heller, dansen gick väl inte jätte bra tyckte hon. Men jag tyckte de var bra ändå :-)

Nu sitter jag och har nyss plattat håret i 7h känns det som, ska börja sminka mig nu innan jag ska åka bort till Rebecca. Tänkte att familjen kanske skulle kunna dyka upp så man får byta några ord med dom, innan jag sticker. Men eftersom dom inte vill dyka upp så.. ja, då är det väl så!

fredagsmys!

Hela dagen lång, ska snygga till mig lite och springa i väg och se min syster dansa. Sen är det full rulle hela dagen med grillkväll hos Rebecca och utgång senare!



Dumt att klaga ibland känner jag :-)

med rebecca:

-springtur
-färgat hår
-bio


LAST SONG, bra film om man vill grina :-)


Dansen avklarad.

Bra där Maddie! Jag klarade mig, det var väl bara jag som skrattade mig igenom dansen, men det var väldigt kul måste jag säga. Ska nog dra med Rebecca på det där :-) Tror hon skulle tycka det vore skoj!



Önska mig lycka till,

för nu blir det magdans med morsan!

Hej hej titta på mig!

HAR BARA EN UPPGIFT KVAR ATT GÖRA I SKOLAN + finslipa på projektrapporten, sen vet ni vad? Ja, då är jag klar. Med allt.

Nja, allt kanske var att ta i. Ännu står jag ju faktiskt utan studentklänning. Provade skor idag, dock: fanns ingen av skorna jag var sugen på i min storlek. Är inte det typiskt? Är det verkligen meningen att jag ska ta studenten?...

Typiskt 2:or?

Idag gjorde vi våran projektredovisning och det gick bra tycker jag. Synd bara att 2:orna inte lärt sig hur man låtsas se intresserad ut! Leker med mobilen, skrattar med kompisen, ja ni vet. Måste säga att det är lite tråkigt, men det är väl typiskt 2:or antar jag, he he. Det kanske därför 1:orna inte tittar på projektredovisningarna?

Anyway, tur att jag är stor och går i 3:an.

 


Vänd dig om, lev ditt liv


DU GÖR MIN DAG

Mötte upp Rebecca och åkte till edeberget, där vi la oss inlindade i filtar och beundrade himlen. Framtiden. Det var där det började, på edeberget. Nians skolavslutning, gladare än någonsin. Det skulle bli början på något helt nytt! Början på framtiden.

Idag, nästan tre år senare tillbaks på samma plats. Inte alls lika glad, mer rädd. Eller ja, livrädd för vad som komma skall. Studenten, happy time. Sen kastas vi ut i verkligheten, ut för stupet och ner i vuxen världen. Hur vi klarar oss är väl upp till oss själva och vad vi gör med vårat liv, men en sak är säker: inget kommer någonsin bli som förr.


Du gör min dag.


no gettin' over you...

Vilken kväll det blev igår, haha. Både på gott och ont kan man säga!


Rebecca följde i alla fall med mig hem och sov här, skjutsade hem henne för en liten stund sen. Håller tummarna för ikväll (om man säger så). Nu blir det dusch & frulle. Sen ska jag ut och se om solen lyser!

och bra blev det

Hagfors mer eller mindre sopade banan med Norges U-19 lag. Blev 13-2 eller någont liknande! Nu är jag hemma igen och lyssnar på lite festligt musik, ska in till stan med RK & LN. Bli väl till att chilla och ta sig ett glas kanske!

Nu ska jag fortsätta digga och invänta RK!
Ha en bra kväll

ridin' solo.

god morgon eller nått.

Rebecca var här på besök igår, vi kollade på film och tryckte chips & dipp! Inte så dum kombination. Idag ska vi till Hagfors och kolla på innebandy. Det blir trevligt skulle jag tro! Nu, mångsysslare som jag är: äter jag, tittar på tv, sminkar mig och plattar håret i en härlig blandning. Ja, det blir nog väl tillslut.

hörsda

minnen som bleknar

Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut

Du säger att du minns och att det känns som igår
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg.

braaa däääär!

Snäll som jag är så har jag hjälpt mamma städat bilen! det är väl egentligen mest för att jag kör upp hennes bensin hela tiden som jag gör det.. :-) då är det väl inte mer än rätt att jag hjälper henne städa kanske! nu är det gjort i alla fall så nu är bilen finare än förut i alla fall, den ska ju ut på vift med mig och rebecca imorgon! ho ho

nu ska jag också städas, ska hoppa in i duschen tänkte jag. vad som hittas på ikväll är ännu oklart!

I MADE IT.

Äntligen klar, tack o lov.

PROSIT!

Sitter och taggar för min och Rebeccas springtur för dagen. Det går väl sådär om jag ska vara ärlig! Man ska ju inte träna när man är sjuk, men jag känner ju inte av förkyldningen när jag är hög på nässpray och ipren?

Hade bara en "lektion" idag, som vi hade ett test på. Jag var typ klar först, i vanlig ordning! Imorgon är det samma visa, en lektion med andra ord. Värt? Nja, inte direkt.. Men va fan, tar ju snart studenten ja. Kul? Ja, jag hoppas det.

Jaja, nu ska jag byta om och åka till Rebecca! Hejpåer

för er nyfikna:

Så var det en jeansjacka som åker tillbaka idag
(pga att den var för stor)
och ett linne från Cheap Monday i paketet!


Mina bästa vänner!

.. just förtillfället i alla fall!


vad kan detta vara?


2 månader!

Idag firar jag och mitt körkort 2 månader! woho.


Vi firar med att sitta hemma och plugga.. Eller ja, körkortet gör ju ingenting. Det är jag som pluggar! Klar med powerpoiten till projektarbetet, det ska bara finputsas en aning. Sen är jag klar med en religionsuppift också! Good girl. Nu tar jag en paus och käkar och ska se på film. Sen är det back to work! Idrottsuppgiften har fått väntat alltförlänge nu..

ärligt?

Vad gör jag för fel?!

dagens,

-plugg, plugg & plugg i skolan. känns som att det kommer bli en del sena kvällar framöver..!
-väl hemma, blev det att beställa lite hår med Amanda & gullig som hon är klippte hon mig också<3 thank you hunny!
-sen promenad med rebecca
-nu är det tv:n som gäller

idag...

Sprang jag med Rebecca efter skolan, vi har minsann blivit riktigt duktiga. För vem hade trott att vi skulle springa såhär många gånger? Jag tycker vi kämpar på bra, dock är jag inte gjord för att träna.. Mina lungor orkar lixom inte andas åt mig, då blir det faktiskt ganska jobbigt..!

 


När studenten närmar sig..

..förflyttas tankarna till ett annat avsked



9:ans skolavslutning, 2007

i dröm och fantasi


men jag måste gå vidare för egen del
det var mitt egna fel - borde gett mer
men det är lätt att va efterklok - lätt att se
i backspegeln och skilja rätt från fel

men i drömmen är det vi mot dom
vi var lyckliga som vin och sång
så jag strosar till en solnedgång

varför kan jag inte bara glömma dig?
varför kommer du tillbaks i mina drömmar?


we are on a roadtrip

Roadtrip till Vingåker idag, outleten där. Inget att ha! Eftersom resan dit tog längre tid av vad det tog att springa ett varv där, hann vi även med en tur in på Mariebergköpcentrum. Rebecca köpte studentklänning och skor till det, Louise köpte jacka och en dopklänning. Vad köpte jag? INGENTING!! Ja, ni läste rätt. INGENTING, INGENTING, INGENTING.

Det är andre maj och jag har ingen studentklänning, inga studentskor och inte heller smycken till balen. Aj då! Skulle man kunna säga. Nu tänker jag svära, jävla skit



Turist i London


Chinatown


Covent Garden Market


Utanför Sjömanskyrkan


Picadilly Circus


Utanför den andra svenskakyrkan


louise kom och rättade mig: trafalga square är det som vi tittar ut över


promenad genom stan´


shopping

Igår


RSS 2.0