Mååååååndag!

Ny vecka, hoho! (är bara i skolan fyra dagar denna vecka, skööööönt).

Jo dagen början;
- började dagen med en idrott & hälsa B kursen, friidrott stog på schemat
- JOBBIGT!
- skäms för att jag är så klen, usch

Jennie var ju inte med på idrotten, pga sjukdom och skada. Så jag sprang runt som en vilsen trött själ, hemskt det känns att säga så men i vilket fall så åkte vi till Lousie efter idrotten så jag fick frächa till mig. Vi fick sluta mycket tidigare än vi egentligen skulle gjort, så vi hade några timmar innan nästa lektion, så vi hann sitta hos LN och snacka om allt och inget.

Dagens mitt:
- Lektion 2, dagen sista = Småföretagande A & B
- Trevlig mix av folk från 5 av komunens olika skolor, hoho
- Kommer nog bli en skoj kurs, men vi kommer få mycket att göra, med tanke på att vi har projektarbete också..

Slutade runt halv fyra, följde då med LN hem och softade en stund, sen var hon gullig och skjutsade hem mig. Hon är för söt alltså :-)  Nu ska jag i alla fall leta fram vad jag ska ha för kläder imorgon, ständigt problem you know..

Chris Brown

 

Alla känner väl till Chris Brown och Rihanna historien? Ja, förlåt-videor, förlåt-sånger, andra kärleksförklaringar hit och dit (vilket börjar bli lite uttjatat). Chris festar dagen efter han har fått sin dom men trots detta har Chris och Rihanna setts luncha tillsammans? Nu ska man ju inte tro på allt man hör och läser. Men låten härovan heter ju "Changed Man" och han sjunger om att han har förändrats, då undrar jag: kan man förändras? Är man inte den man är och that's it lixom?

 

Det lät knepigt, klart jag fattar att människor kan förändras. Människor byter personligheter, stil och allting hela tiden. Men om man säger så här, har man slagit en gång kan man väl slå en gång till? Förstår ni min poäng, eller vad tror ni?


Vi hade kul igår!


När man har lite tid över..


t-shirt + armband från zoul
jeans från gt
kjol från monik


Fredagar är en bra dag, slutar 12.15 då! Vilket är väldigt uppskattat. Så idag efter skola vela jag runt själv i stan en sväng på jakt efter svarta jeans leggings. Dock hittade jag inga som passa, så jag köpte ett par vanliga svarta jeans istället. Vill nämligen ha det om det blir Kolsnäs med AJ imorgon vilket jag hoppas på! Eller om jag tar nya kjolen? Aja, det beror på vädret.

Idag är det en vecka kvar tills jag ååååker!

Kvällen idag kommer jag spendera hos min far! så jag ska frächa till mig lite nu. Det blev så himla varmt och springa runt på stan förut, haha. Kul att det regnar ute nu förresten.. Men men, ha en bra kväll allesammans! :*

Hoho!

Börjar inte skolan förrän halv elva idag, hoho. Skönt att få sova lite längre, eller ja, jag vakna en timme inna väckarklockan och trodde att jag hade försovit mig.. Aja!



Dagens schema, hoho.
Nu blir det frulle, haj dåå.

sliiiiiiiiiiiiiiiiiten!

Jag känner mig som en 90 årig. Jag är så trött och har ont i kroppen! Blää.. Det här med att gå och lägga sig tidigt på kvällen och gå upp TIDIGT (05.20) på morgonen är inte min grej. Jag orkar helt enkelt inte sova, men när jag vär somnar så sover jag mellan 3-5 timmar per natt. Ysch!

I alla fall, JENNIE var tillbaka i skolan idag! Det var så kul och se henne, har faktiskt inte sett henne på hela sommaren! Hon har ju varit sjuk ganska mycket på senare tid och rest och varit sjuk osv.! Men i alla fall: det var kul och se henne!

Vad har hänt annars idag? Hm, Louise har skadat sin tå! Hehe, hon är bra på det, det är nämligen inte första gången. Sen så har jag också träffat Amanda på stan en sväng innan hon skulle till gymmet (skräll;) Jag blev faktiskt lite sugen på att skaffa ett gymkort, jag har sagt tusen gånger att jag ska fixa det men har aldrig riktigt fått tummen ur.. Så det får jag väl ta tag i, efter min vacaition till varmare bredgrader!

Nu ska jag ta en promenix i det fantastiska väder vi har här (regn)! Hörs.

Första schema dagen!

Har haft höst terminens första lektioner idag, hela tre stycken. Fast så seriösa lektioner var det väl inte! Det var mest snack om vad som komma skall. Antar att det kommer vara så resten av veckan också, eller ja på en del lektioner i alla fall eftersom det börjar en del nya kurser nu.

Slutade kl 12.50! Skönt. Åkte in till stan och köpte nya hörlurar till min ipod, IGEN.. Vet inte vad jag gör med hörlurarna med dom lyckas alltid gå sönder, antingen så går sladden sönder eller så försvinner ljudet. Nått är det hela tiden.

Nu ska jag ge mig ut på vägarna och övingsköra! Ha det fint allesammans.

Solen i ögonen


rock this party, dance everybody!


förfesten, haha..
















Har jag sagt att jag hade en fin fin kväll igår? Det hade jag! Sköna människor och dans i timtal. Bättre än så blir det inte. "Förfesterna" med Rebecca slutar alltid med att man står dubbelvikt av skratt, sjukt skön den bruden! Jag har känt hennes sen jag börja skolan när jag var 5 år. Hur galet är inte det? Vi har gått i samma klass från förskolan till 9:an! 10 år.. Herregud, och nu går vi fortfarande på samma skola fast vi läser olika program, så vi ses ju en hel del ändå under skoldagarna och annars också!

Nu ska jag njuta det sista som är kvar av denna söndag innan imorgon. Back to school you know..

Trött, men ändå inte

Sådär, sminket är bort taget och så är jag redo för att hoppa i säng nu. Kom hem för en lite stund sen! Har varit på paaaaaaarty med Rebecca. I Vålberg av alla ställen, ja visst det låter illa, jag vet men jag har haft väldigt roligt ikväll/natt! Alla dessa sköna människor, riktigt trevliga. Så jag klagar inte för jag hade väldigt kul!

Ni får höra och se mer av kvällen imorgon. Jag ska försöka sova nu!..
god natt folket!

tankar om maaaaat

Min lillasyster sitter och propar i sig min favorit godis, plopp/center kalla det var vi vill, det ska vara sånna man plockar vid plockgodiset! Jag vill ha jag vill ha, men får ej. Jag äter ju inte socker längre, nya "matvanor" som mamma kallar det, istället för diet.. Nu lät det som om mamma tvingar mig att äta så, men så är inte fallet. Jag vill själv prova på det, det ska ju tydligen vara bra för magen och man blir inte så uppsvälld när man ätit. Har man tur tappar man några centimeter i midjan och går ner i vikt också, men det är inte mitt mål med det hela. Nej, jag äter såhär mest bara för att prova. För jag menar många pratar ju på att man inte ska äta fett och det ska vara så lite fett som möjligt. Jag äter raka motsatsen, kött och feta såser! Mums.

Dock så är listan på vad jag ska undvika att äta dubbelt så lång mot vad jag får äta..
-Jag får inte äta godis/dricka, men det förstod ni kanske
-Inte heller pasta, ris eller potatis
-Inget bröd, bara LCHF-bröd som inprincip är fågelmat (olika frö och nötter)
-Helst inte frukt eftersom det innehåller fruktsocker
-Jag får inte dricka juice eller äta yougurt

Ja, det är en del av vad jag inte får äta. Vad jag däremot får äta:
-Kött
-Grädde, grädde grädde
-Osockrad yougurt/fil
-Grönsaker av olika slag
-NÖTTER!

Som ni ser var den listan kortare, visserligen får jag äta mer än så. Men jag orkar inte lista upp allt, så ja ni förstår. Konstigt det känns och säga att man äter en massa fett, men det är rätt sorts fett. Men när man äter så som jag gör nu, så behöver man inte äta som en häst, man blir mätt ganska fort och håller sig mätt ganska länge med tanke på all fett.

När jag pratar om fett så här låter det vidrigt, men det är inte så vidrigt som det låter. Vart jag vill komma med det här långa inlägget är att jag har ätit så här nu i några veckor (till och från), så uppskattar jag maten jag inte äter nu mer när jag väl äter den. Och nu skulle det sitta fint med en plopp! Men nej, det får vänta.

vi flyger fraaaaam, vi gör det för vi kaaaan


BION!

Harley Davidson (stavningen?) motorcykelåkning innan bion, aj aj aj vad vi skratta! Ni vet att det brukar finnas spel och sånt utanför bion? Ja, jag och Rebecca stannade till där en sväng och provade på. Haha! Ja det var minst sagt roligt!

Bion var förövrigt väldigt bra tycker jag, nu gillar jag ju Sandra Bullock som skådespelare. Men filmen var charmig, så har du inte sett den se den: The Proposal. Kanske är mer en tjej film än kill film, men ja ändå! Sen är det väl så att det alltid ska finnas nått som stör mig under hela bion. Typ folk som kastar popcorn eller pratar eller så. Det verkar som om sådana människor förföljer mig..

Nåja, imorgon är det ju första skoldagen för många. Have fun! säger jag. Själv börjar jag ju skolan som sagt på fredag och jag har redan börjar fundera på vad jag ska ha för outfit.. Typiskt mig! Men jag ska nog hinna bestämma mig, tror ni inte det?


shiet man, det är klart det är nice!

Bio med Rebecca ikväll! Kommer bli toppen det.
Nya skjortan gör sin debut ikväll. Funderar på om jag kommer få ånga det senare för det verkar som solen steker på ganska bra nu.. Hm, det lär ju märkas när jag kommer hem ikväll! Ha en bra kväll, så hörs vi senare!


badapapapapaaaa


Ångest..

Skolan börjar på fredag. Jag är inte det minsta taggad på det, visst ska det bli skönt och gå sista året på gymnasiet nu. Det ska bli riktigt skönt. Ta studenten till våren och bli fri som en fågel. Men det är nog det som skrämmer mig, vad ska man göra då? Jobba eller studera vidare? Om man väljer att studera vidare, vart och vad ska man läsa? Känns som att det kommer bli fullt upp hela året, med skolan och allt som hör till där, körskolan, äntligen få fylla 18 år! Bara en sån grej. Fylla 18 år, bli myndig. Wiho! Gymnasietiden har gått på tok för fort, första och andra året bara försvann. Då kan man ju bara tänka sig tredje året!..

Men istället för att tänka på skolan, för det skrämmer mig, så har jag varit in till stan idag med Rebecca. Självklart kom jag inte hem tomhänt.. En ny längre skjorta från Vila, bas linnen (vitt&blått) från Bikbok och örhängen från GT fick följa med mig hem.


Jag kom på att när jag var i Stockholm shoppade jag inte speciellt mycket, så jag tänkte jag kunde visa:



En kavaj från Zara (bilden blev jätte konstig)
Mjukis tröja + t-shirt från WESC.


Tack och hej, på en stund.

Bilder från stoorstan'




Ja, jag vet att jag är väldigt lång bredvid dessa mini-blondiner



Tjejfavoriten, Darin

MIMS! lite svårt att ta bilder, blev inte så många under konserten..


Utanför vårat hotell! (jag är ju Karlsta' bo, you know..)



Hemresan var nog den roligaste bilresan jag varit med om. Snacka om att kunna skratta åt sig själv! Självklart svårt att förklara men det kommer bli ett fint minne och ett fint avslut av sommaren 2009. Absolut! Resan med dessa två har varit hur bra som helst! Synd att vi inte var borta en natt till, så vi hade hunnit med allt vi hade velat. Jag hoppas på en liknade resa, snart igen! Tack mina kära vänner.


Vi klara oss lindrigt!



Ja, man kan ju fundera på vad det är för idiot som kastar en tårgasbomb mitt i publiken!  Jag och mina vänner stog som på en trappa som var ganska hög, inte speciellt långt ifrån där de kasta den. Ni vet när gasellerna springer över Simbas pappa i lejonkungen? Så var det när alla fick panik och börja springa rakt mot oss, jag som stog högst upp i trappan ramlade baklänges när alla kom springnas, rakt ner i en buske! Just då var det skitläskigt (när man inte visste om man skulle ta sig upp), men nu i efterhand så är det ganska kul att skratta åt att jag ramla.. Eller ja, tappa balansen när alla sprang i panik på en!

Jag är glad att Louise, Rebecca och jag klarade oss fint i alla panik! På skakiga ben tog vi en taxi tillbaka till hotellet. Men kvällen och dagen hade varit kanon! Kommer bilder i nästa inlägg.

Snabb uppdatering!

Har varit lite dåligt med uppdatering på senare tid (ha överseende med det!). Det ska bli bättre till veckan, promise! Jag måste i alla fall skynda mig att hoppa i säng och sova. För imorgon får jag inte vara trött, då är det road-trip till Stockholm som gäller! Blir borta lördag till söndag. Louise och Rebecca är sällskapet, så det kan inte bli annat än bra!

Så ha en bra helg så hörs vi på söndag kväll, eller på måndag! Puss

SMÖGEN!


Resan började med Nordens Ark, en djurpark för utrotningshotade djur typ..


ett besök i Havets Hus hann vi med också, fula saker det finns under havets yta


Hemma igen!

Det var en mini-semester på några ynka dagar. Känns som att jag aldrig ens hann åka? Knepigt. Bilder kommer i alla fall i nästa inlägg!


Lång långt, långt bort


Musiktips!


Sol & bad + hamnen!

Igår var jag knappt hemma, låg på stranden med Louise och Rebecca i 6 timmar, solade och badade så klart! Dock inte like röd som dagen innan! Haha. Solkräm (y) När jag kom hem var det bara att hoppa in i duschen och fixa till sig för att sedan dra till hamnen och träffa en del folk. Det var väl ingen höjdar kväll, men helt okej ändå.

Sovit lite dåligt i natt dock, närmare bestämt inte sovit alls. Jag har dygnat. Blir lite varmt att sova tre personer i 1,20 säng kan jag tala om! Som grädde på moset fick jag ligga i mitten, där det var varmast, och lyssna på när en viss en pratade om allt och igenting. Inte såå lätt att sova då. Men jag klagar inte, när jag kom hem idag tog jag mig en ISKALL dusch så jag skulle vakna till och se: här sitter jag och funderar på vad jag ska käka för frulle.

Solen tittar fran nu också, ska nog kila ut en sväng! puss



Brännskadad!..

Eftersom solen har bestämt sig för att komma tillbaka nu (vilket jag uppskattar, väldigt mycket) så åkte jag och Louise + Rebecca till Bomstabaden idag. Jag tänke, som vabligt: jag kommer inte bränna mig. Men HA! fick jag. Precis som när jag var i Kalmar så har jag bränt hela framsidan av mig, då jag är väldigt dåliga på att vända mig om när jag solar..







jag - pappa, bilden är för att visa hur röd jag var. Dock har ju kameran en förmåga att göra en lite blekare, men man ser ju i alla fall att jag var röd. Så nått sånt där ser jag ut nu också! haha.. lite roligt är det faktiskt

Imorgon får jag i alla fall ligga på magen och sola heeela dagen lång för att försöka jämna till brännan lite.. Hoppas det funkar! Eller ja, det vet jag att det gör någorlunda i alla fall.


en till bild från Kalmar!

5:e augusti redan

Oj va fort sommaren har sprungit fram! Det är redan augusti och snart börjar skolan, yippie..
Idag har det i alla fall varit underbart väder, solen är tillbaka och jag hoppas den är här för att stanna. Jag och min vän Rebecca tog en tripp in till stan för att Rebecca skulle köpa födelsedagspresent till Emil och jag skulle inte ha någonting. Jag följde med som sällskap. Dock slutade det med att jag kom hem med mest saker.. Men jag får se på saken så här: det mesta jag köpte var på rea, så jag blev inte allt för fattig. Jag köpte ett grått linne och en svart kjol på rea, det funkar ju alla gånger. Sen så köpte jag en super söt sommarklänning som kommer funka utmärkt när jag drar till Turkiet i början av september! Det är inte långt kvaaaaar nu och som jag har längtat. Hoho, snart så! Jag köpte även en svart kortare jacka plus lite smink och små plock. Hm, jag som inte skulle ha nått som sagt.

När jag kom hem kokade jag mer eller mindre av värme (men jag klagar inte) så jag följde med mor + syskon + deras vänner och badade, vilket var otroligt skönt. Känns som om man knappt har badat under sommaren. Det är väl inte så konstigt egentligen, med tanke på vilket väder det har varit.. När jag kom hem parkerade jag mig framför teven. Är det någon som följer Bachelorette? Där DeAnna letar efter den stora kärleken? Dejting program jag vet, men jag har en förmåga att fastna för sånna program och alltid sitter jag och gråter i kapp med de på teven när någon blir hemskickad. Just ikväll tyckte jag att det var extra sorgligt, eftersom Graham fick åka hem och jag tyckte DeAnna och han skulle passa så bra ihop. Såg ni inte ikväll tycker jag ni borde knäppa på kanal 5 på söndag 11.20 och se detta elände när Graham blir hemskickad.

Nu har jag tjatat nog, jag ska se en film sen sova, beachen väntar på mig, Lollo och Rebecca imorgon!

WIHOO!

Även i år kommer jag åka till Stockholm och se The Voice konserten i Kungsträdgården! Det kommer bli så sjukt roligt. Till sällskap kommer Rebecca följa med, precis som förra året plus att Louise ska med! Louise är nykomling i Stockholm (hon har alltså aldrig varit där) så det kommer bli kul att hon följer med och får se våran fina huvudstad! Hoppas på att det fint väder också.

Vi kommer alltså göra en lite roadtrip till Stockholm, eftersom Louise har dragit nitlotten att ha både körkort och bil, är jag och Rebecca så snälla att vi låter henne köra dit också (hon kommer självklart köra hem med, eftersom hon är den enda med körkot..). Men vi kommer ju stanna till lite här och var och fika och käka. Man måste ju passa på att kika sig omkring när man är ute och åker. Jag känner på mig att det kommer bli en toppen resa med trevligt sällskap och en massa shopping! Synd dock att vi inte ska åka förrän den 15:de..

Why are you running away?


Putte bilder:











PUTTE I PARKEN 2009!



Jag lever, jag är hemma nu. Men jag hade gärna varit kvar ett tag till. Dessa dagar borta på festivalen gick lite för fort! Jag har haft det hur bra som helst. Jag bodde ju trots allt inte i leran, jag bodde ju i husvagn! Fler bilder kommer ska ni se.

RSS 2.0