Festival nerver..

Idag åker jag och Amanda i väg på Putte i parken!
vi hörs på söndag eftermiddag! ha det fint tills dess.

Typiskt!

Jag missade min bloggs ett års dag! Idag är min blogg i alla fall 1 år och 5 dagar. Grattis bloggen!

Det är bara två dagar kvar tills jag åker till PIP!! Så just nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha med mig? Förra året fick jag ju lära mig att jag är verkligen inte en festival människa. Men, so what? Jag ger mig in i leken i år igen med joggingdress och husvagn! Antar att husvagnen kommer bli min räddning i år. Tält när det är varmt, funkar inte och speciellt inte om det regnar. Dock hoppas jag på att det blir fint väder. Nu ska jag nog börja packa lite faktiskt..




Björn Rosenström!










All is lost, but not forgotten.


tooodaaaaay!

Jag längtar tills ikväll! Då ska jag och mina vänner Amanda och Rebecca åka till Fryksdalsdansen och rocka loss till Björn Rosenström! Förra året när han spelade där var jag långt upp i vårat avlånga land, jag var närmare bestämt i Luleå. Året innan det, hade jag feber och halsont. Men ikväll ska inget få stoppa mig ifrån att åka dit! Haha.

Men innan det är dax att åka har jag lite andra saker som jag ska göra. Det känns som om det vore en timme kvar tills vi ska åka, så stressad känner jag mig, fast att vi inte ska åka förän klockan 8-9 ikväll.. Typiskt mig att stressa upp mig för inget. Nu måste jag i alla fall få timmarna att rulla! Hörs senare.

Måns + Scotts

Första dagen på Fryksdalsdansen igår var väldigt rolig! Men vart var alla människor som man i alla fall känner igen? Jag såg kanske 3-4 personer som jag kände igen (vilket är en väligt låg summa, det är ju Fdansen vi pratar om, jag trodde det skulle vara betydligt mer) förutom de jag var där med. Men men, vädret var inte det bästa. Det regna ju lite grann inemellanåt.


Jag och Rebecca innan avresan till Sunne






Denna kväll dansa vi både till Scotts, Lasse Stefanz och Måns Z!







Några bilder, där. Höhö!
Imorgon ska vi skrika oss hesa till Björn Rosenström och dansa bugg till Black Jack. Hoppas att solen tittar fram imorgon också, det vore som grädde på moset för jag känner på mig att det kommer bli en toppen kväll!



Lose Control!

FRYKSDALSDANSEN IKVÄLL MED REBECCA!

Några få bilder från igår:


Malin, födelsedagsbarnet!


Champangen var inte den lättaste att korka upp!


Rebecca och Malin


Mobilbilder, därav att det inte är så bra kvalitet.

Nu drar jag!





Lite seg idag

Jag la mig ganska tidigt i morse, klockan var närmare sju innan jag kom i säng. Satt uppe hela natten for no reason. Istället för att sova tittade jag på film Texas Rangers och Personal effects. Den sistnämda filmen var något bättre då jag inte är så stort fan av cowboy filmer. Så jag är lite seg idag eftersom jag inte sov alltför många timmar. Men en av mina vänner, kommer dock inte på vem, som berättade att om man blir 80 år så sover man bort cirka 24 av dom åren. Känns ganska bortkastat? Även om det är skönt att sova. Idag hinner jag i alla fall inte sova. Jag ska snart börja göra mig i ordning, Rebeccas klasskompis Malin fyller idag 18 år och det ska ju firas!

Måste kila, hörs senare!

Sömnlösa nätter


Ikväll påminde Du mig


I guess I changed my mind

Det måste vara närmare två veckor sen jag såg Rebecca sist, men idag kom hon hit på besök! Gissa om jag blev glad av att se henne? Vi pratade om allt som hänt sen vi såg varandra sist, och ja, det blev en del! Vi bytte skvaller nyheter och vi funderade en kort stund på vad det är för fel på en del människor.

Eftersom ingen av oss sett Twilight, jag kan faktiskt helt ärligt säga att jag har varit väldigt emot denna film. En vampyr film, ja, jag tyckte faktiskt det lät töntigt. Men eftersom alla envisades med att säga att den var bra, så blev jag tillslut tvungen att se den. Jag tror faktiskt att både jag och Rebecca blev positivt överraskade när det visade sig att vi satt och var nervösa för vad som skulle hända härnäst. Vi tyckte båda om filmen, synd att film två inte kommer förrän i november ;)




Är det någon som har något annat bra film tips?

HEMMA IGEN!

Borta bra, men hemma bäst! Stannade en dag längre än planerat i Kalmar, men det var bara skönt eftersom det var där nere solen höll till. Torsdag/fredag spenderande vi på stranden, och jag lyckades bränna mig! Aj. Men så fort jag kom hem så tyckte jag att färgen som hade blivit försvann igen.Typiskt!

Har även hunnit med att se vad Kalmar har att bjuda på, så det blev lite shopping en dag. Kalmar var en mysig stad tycker jag. Och sen är det ju inte varje dag man är på Maxi och man springer på Rasmus Elm heller! Första dagen, jag lyckas. I tisdags firade ju kronprinsessan sin födelsedag på Öland. Så då var jag där. Öland är himla mysigt faktiskt. Måste också säga att Måns Z är himla bra live. Han ska jag se när han kommer på besök till Fryksdalsdansen till veckan! Det ska bli roligt + att snart så är det PIP också! Efter att ha haft en uppvärmingsvecka med husvagnen känner jag mig nu riktigt taggad för festivaaaal!

Bilder från Kalmar/Öland kommer så småning om!


En favorit, ett måste


Och så var helgen slut!

Jag har faktiskt hunnit med förvånansvärt mycket för att vara jag denna helg! I fredags, som ni vet, var jag på bio med Amanda och vi såg ju Brüno. Vi är ju Borat fans, så då är det ju givet att vi skulle se Brüno på premiär dagen! Tummen upp för den filmen, jag tycker den var minst lika bra som Borat!

I Lördags var jag på dop, min tremänning Vilmer skulle döpas! Så jag fick övningsköra till Ransby och hem (30 mil, gissa om jag var trött efter det?). Som jag tidigare också har nämt var det första gången jag träffade honom, 6 månader ung och redan ett charmtroll! När jag kom hem från dopet så var det bara att byta om och gå upp till Amanda och invänta Stina för att dra i väg på party senare! Jag vet inte varför, men när man festar på hemmaplan så innehåller en sådan kväll allt. Allt i från att träffa människor man vill och INTE vill träffa, skratt och gråt, ja ni förstår vad jag menar: allt. Dock så höll jag mig till att bara skratta igår, några andra fick stå för gråtandet. Jag var inte hemma förrän när klockan hade passerat fem snåret, så ja, idag är jag lite trött.

Söndag: idag ska jag packa, packa, packa. Men vad? Jag vet inte vad det ska bli för väder. Så hela garderoben kanske ska få följa med, det brukar ju bli så när jag ska packa. Jag ska nämligen ut på en lite roadtrip med husvagn med min far.


Hugo Vilmer

kvällens planer!

Bio ikväll och sällskapet är Amanda!


move-time

Härligt att det har regnat konstant nu i flera timmar! Wihooo :> Nu ska jag i alla fall se på film, young single and angry. Vi får väl se om det är nått och ha, för övrigt så är det någon som har nått bra filmtips?

Lill Lördagen!

Som ni läste igår åkte jag till Louise för att vi skulle slå sönder några timmar ihop. Vi åkte till Max för att ladda upp med lite mat i magen innan vi åkte hem till oss (ja "oss", jag mer eller mindre bor där! haha) för att käka och snygga till oss lite innan Josefin och gänget skulle komma.

När de väl kom satt vi och drack och hade trevligt! Innan vi drog vidare till en fest på Rud. Jag och Louise ville inte gå hem i natt, så vi tänkte cykla. Tills L upptäckte att hon hade tappat ena cykel nyckeln och insåg att vi bara hade en cykel att cykla på i så fall. Detta blev mer dramatiskt när våra vänner med körkort svek och sa: "jag ska upp och jobba imorgon, jag kan inte skjutsa". Efter att för många sagt så till oss hittade vi ljusglimten i mörkret, min gamla klasskompis Marcus. Han kom och hämtade oss i spöregn och skjusade oss till Rud! Han räddade våran kväll. Helt klart, tack för det!

Jag och Lousie drog senare vidare till några lägenheter längre bort på Rud, där vi satt uppe och pratade med Björn tills klockan hade passerat både midnatt och morgon. Mycket trevligt. Björn var snäll och skjutsade hem oss, där vi hoppade i säng och sov någon fjuttig timme innan någon tyckte jag sovit förlänge och ringde och väckte mig. I själva verket hade jag sovit kanske 2,5 timmar då.. Om ens de? Jag låg i alla fall kvar en dryg timma till innan jag skuttade ut sängen vid halv elva och åkte hem till mig igen.

Jag hade en mycket trevlig dag/kväll med alla sköna människor. Tack för det höreni! :>


haha, fin bild från igår

dagens planer!

Nu idag så ska jag hinna med att träffa min pappa en sväng, för sen ska jag till Louise och hennes sommarstuga innan vi rullar in mot Karlstad och ser vad kvällen har att erbjuda! Hoppas att vädret tillåter att man kan gå utanför dörren utan att bli pissblöt.. Men jag känner på mig att det kommer bli en bra kväll!

Nu måste jag kila. puss

Födelsedags kalas snart!

Wiho! Det slog mig precis nu. Om 14 dagar fyller min lilla blogg ett år! Amanda hjälpte mig (vad vore jag utan henne?) den 21 juli 2008 att skaffa min blogg, lite drygt en vecka innan Putte i parken festivalen. Jag ska ju självklart till denna härliga festival i år igen, är det någon av er läsare som ska dit? Sällskapet detta år är som förra året, the one and only Amanda! Dock ska vi bo i husvagn i år, tält var inte riktigt våran grej..

JAG LÄNGTAR SÅ OTROLIGT MYCKET!

ett litet collage från förra året:


NY START

Måndag.
Ny start.

Köpte skorna idag som jag pratade på igår! Jag älskar dom. Jag tänkte ha dom på dopet jag ska på i helgen, lille tremänningen Vilmer ska döpas. Sen är det faktiskt första gången ska jag träffa honom också, när familjen var och hälsade på honom sist hade jag annat för mig! Men nu så ska jag med. Men dopet är på lördag. Nu hörde jag att mormor kom, så nu måste jag springa i väg och visa skorna för henne! Ha en bra dag.



Härligt med våran svenska sommar!

Regnet bara öser ner. Hur kul är det att det ska bli jättedåligt väder nu, är det bara för att jag är klar med jobbet och är leeeeedig hela sommaren nu? Regn regn regn och mera regn. Det är så typiskt men men, jag är i alla fall inte avundsjuk på de som börjar jobba imorgon! Haha, härligt väder dom ska få :> Bara massa reeeeegn! Avundsjuk är jag däremot på fröken Karlsson som är påväg till Gotland nu, men jag hoppas på att hon får en bra vecka där nere och att det inte regnar åt dem!

Idag har jag varit i stan med mor & systrarna. Jag övningskörde (men det förstod ni kanske) jag längtar så galet mycket tills jag slipper den gröna fula skylten och mamma som sitter bredvid och klagar på att man kör liite för fort enligt henne. Lite drygt fem månader kvar tills dess! Wihoo. Jag fick i alla fall med mig nya underkläder, örhängen och en mirakel hårinpackning som AJ har tipsat mig om. Dessutom såg jag ett par farligt snygga skor som jag ska införskaffa, nu i veckan. Sen tänkte jag också köpa ett par likadana solglasögon som jag hade sönder. Men självklart fanns de inte i rätt färg nu, så ett par sånna ska jag också köpa i veckan.

Ja, det var väl allt som jag hade att säga.
Hoppas att alla haft en bra helg :>

walking on sunshine







Rix Fm festivalen var på besök i Karlstad igår








RIP mina brillz :( vi hade en kort och fantastisk tid tillsammans!


I gave up dreaming for a while


och sen? ja, kvällen slutade med att jag cyklade hem med Louise och som alltid somnade jag som ett litet barn i hennes säng. Jag hade en jätte trevlig kväll med alla sköna människor. Dock: är det bara jag som inte är 18 än.. Snart är det min tur!


everything I have done for you and still you won't hear me


RSS 2.0