Ingen vila, ingen ro

Jag tänkte sumera min vecka lite kort, eftersom jag knappt pratat om den.

Måndag/tisdag, så började jag på trafikskola! Lektionerna var ju inte speciellt kul, men det känns verkligen som att snart, snart så kommer även jag få körkort. Jag hatar att läsa teori grejer, men om jag ska få mitt efterlängtade körkort någon gång så är ju det tyvärr ett måste. Så under hösten kommer jag plugga teori som en galning, medans mina kära vänner hänger på krogen och bränner bort hjärnceller (haha) så kommer jag sitta hemma och plugga, plugga och plugga! Jag har ju ändå inte fyllt 18 än, så det spelar mig faktiskt ingen roll.

Näst intill alla dagar denna vecka har jag sprungit runt i stan och letat efter skor och ny halsduk. Jag måste ha nya höst skor, jag har inga. Ännu mer synd om mig blir det när jag inte hittar några skor som faller mig i smaken. Alla affärer har slutat tillverka saker jag gillar, puckon.

Torsdag, så träffade jag Amanda. Det var minst sagt längesen! Hon är ju så upptagen med skolan (haha). Vi var på speedway, Karlstad Open. Sista speedwayen för säsongen, ärligt, vinter och snö är snart på ingång för jag frös! Trots att jag hade vinterjacka och tjock halsduk! (Det var nog för att jag inte har några höst skor). Haha, så är det nog tror jag.


Bild från lite varmare tider när vi var på speedway, någon som ser oss? :-)

Mitt i allt detta så har jag varit i skolan, givetvis, + pluggat en del faktiskt. Duktigt Madeleine! Har också hunnit med x antal timlånga fikapauser med Louise på EH. Om vi ska fortsätta att leva vårat glamorösa fika liv, måste jag nog både skaffa gymkort och en rik pojkvän! Var är min rika man jag ska gifta mig med, vart gömmer han sig?



Det är väl vad som är värt att nämna som jag har gjort, nu ska jag följa med min syster till konum för att köpa godis till idol! Hörs senare, skulle jag trrrrro.




Kommentarer
Postat av: bella

sv: haha ja jag med och jag är så jävla duktig på att stöka till. speciellt när jag är stressad. då ba flyger det grejjer omkring i rummet

2009-10-02 @ 20:05:15
URL: http://bellahs.blogg.se/
Postat av: lina

ja tack så mkt och detsamma :)

2009-10-02 @ 20:05:57
URL: http://crippenina.blogg.se/
Postat av: lina

tack så mkt och detsamma :)

2009-10-02 @ 20:32:49
URL: http://crippenina.blogg.se/
Postat av: jenny

sv, gud vad glad jag blir :)

jag gillar din med ! och det säger jag inte bara för att du sa de utan du skriver bra och om intressanta saker :)

2009-10-02 @ 21:42:35
URL: http://thaipinnen.blogg.se/
Postat av: amanda

snyggast på hela läktaren

2009-10-03 @ 16:32:02
URL: http://amandarin.devote.se
Postat av: amanda

kanske inte så svårt, vi har ju haft större utmaningar!

2009-10-06 @ 10:09:36
URL: http://amandarin.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0