BION!

Harley Davidson (stavningen?) motorcykelåkning innan bion, aj aj aj vad vi skratta! Ni vet att det brukar finnas spel och sånt utanför bion? Ja, jag och Rebecca stannade till där en sväng och provade på. Haha! Ja det var minst sagt roligt!

Bion var förövrigt väldigt bra tycker jag, nu gillar jag ju Sandra Bullock som skådespelare. Men filmen var charmig, så har du inte sett den se den: The Proposal. Kanske är mer en tjej film än kill film, men ja ändå! Sen är det väl så att det alltid ska finnas nått som stör mig under hela bion. Typ folk som kastar popcorn eller pratar eller så. Det verkar som om sådana människor förföljer mig..

Nåja, imorgon är det ju första skoldagen för många. Have fun! säger jag. Själv börjar jag ju skolan som sagt på fredag och jag har redan börjar fundera på vad jag ska ha för outfit.. Typiskt mig! Men jag ska nog hinna bestämma mig, tror ni inte det?


Kommentarer
Postat av: Laila♥

Tack så jättemycket, vad sött sagt :D Jag gick ju modevisning igår, och idag ska jag nog vila och jobba lite ikväll kanske :) Själv då? :)

2009-08-20 @ 09:44:57
URL: http://lailaaziz.blogg.se/
Postat av: Nitarrosor.blogg.se

Lägg järna till oss via bloglovin!

SE YA! :}

2009-08-20 @ 13:05:50
URL: http://nitarrosor.blogg.se/
Postat av: malin

den filmen är bra :)

2009-08-20 @ 19:10:57
URL: http://maaline.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0