Stockholm!

Ja, allesammans! Igår kväll kom jag hem från Stockholm efter en hel helg där med shopping och the Voice! Helgen spenderades där med Rebecca. Vi bodde på Östermalm i en liten lägenhet nära Östermalm torget, jätte mysigt faktiskt. Nära till Kungsträdgården där the Voice show var. Vi hade också nära in till centrala Stockholm, tunnelbanan på andra sidan gatan eller en lite promenad på cirka 15 minuter.
Kort sammanfattning av helgen:
På fredagen när vi kom fram till Stockholm åkte vi till lägenheten och lämnade våra väskor innan vi gick ut och åt. Efter vi ätit så gick vi runt på Östermalms gator och kikade lite grann. Vi var ganska trötta efter resan så vi blev inte försena med att hoppa i säng! Dagen efter skulle bli en lång dag.
Under lördagen skulle det bli lite shopping och the voice. Vi började med shoppingen, vi gick runt och tittade i alla möjliga affärer. Det är ju en viss skillnad mellan Karlstad och Stockholm! Haha. När dagen var slut kom jag till slut hem med ett par jeans, en klocka, örhängen och strumpbyxor. Det blev inte så mycket men nu skulle man hem (till lägenheten) och göra sig redo för kvällen. När man var redo igen gick vi vidare till Kungsträdgården där det redan var mycket folk! (Jag väntar på bilder från Rebecca). Jag och Rebecca stod nästan längst fram till att börja med. Men när dom första artisterna börjat spela så började ju även alla trängas. Så vi drog oss längre bak, där vi ställdes oss på någon grej som var upphöjd. Där såg vi minst lika bra! Bästa artisterna var utan tvekan Adam Tensta och Flo-Rida! Colby O' Donis var inte heller så pjåkig. The Voice 08 har även där utan tvekan varit en av höjdpunkterna under sommaren! Det var sjukt bra och det var himla trevligt att vara där med Rebecca!
På söndagen blev det även där lite shopping, en klänning, kort tröja, örhängen och en sjal. Sedan blev det hemfärd trött och sliten efter en super bra helg! Tack Rebecca för en trevlig helg med dig! ♥


"I'm sorry.. I don't know"
Haha, hur har eran helg varit?
Puss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0