på promenad genom stan

VA SKÖNT VÄDER VI HAFT IDAG! helt underbart, våren är verkligen på väg. Vad som inte är lika underbart är att min sjukdom vägrar ge med sig, så jag känner av den hela tiden. Trött och sliten, ont i huvet och fryser! Usch, jag hoppas den ger med sig snart och låter mig bli frisk nån gång! Vi är ju lediga på fredag också. Så jag hoppas på en lite mer fartfylld helg denna helg. Två dagar skola och två dagar praktik denna vecka, det är ju helt okej faktiskt. Nu ska jag hoppa in i duschen. puss på er


Kommentarer
Postat av: Maria

okej nice, ere som landet eller bor du i stan? :P haha fy fan nu låter som som en stockholms snobb, men det är jag inte :)

2009-04-06 @ 22:07:32
URL: http://mshellstrom.blogg.se/
Postat av: Sophie

ja det tycker jag verkligen du ska ta och göra :) Kolla trailern först och om du gillar den, så gillar du filmen!

Kram

2009-04-07 @ 08:42:40
URL: http://sophiesimonsson.blogg.se/
Postat av: Bejlap

Hejsan! :) hur är det med dig ?

2009-04-07 @ 12:59:37
URL: http://b
Postat av: Mahlin ♥

jadu igår var jag typ som en zoombie, helt ihopdeppad. läs inlägget "zoombie tendenser" så förstår du, vill helst inte dra upp det när jag inte måste :) ska du göra nåt kul i veckan eller snart framöver? jag gillar din lugg, den var söt. jag har haft sån lugg innan men det såg ut som att jag hade snelugg även om jag hade klippt rak lugg haha mitt hår är konstigt ibland, japp! :)

2009-04-07 @ 17:45:57
URL: http://thepapertiger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0