Ny design..

Jag är väldigt sugen på en ny design på bloggen, AJ har lovat att hjälpa mig med det. Men min fantasi är ju knappt existerande.. Så jag vet då inte hur detta ska sluta! Jag tror i alla fall att jag ska be AJ (eller om hon läser det här) att byta till den vita designen:) Så får vi se framöver hur det blir!

skooolan.

Nu är jag allt bra trött och det är 45 minuter kvar tills vi slutar. Tråkig uppgift vi håller på med också! Vi är bara fem stycken på den här lektionen och jag tror inte en enda gör vad den ska. Några tittar på kläder, andra tittar på parlementet. Jag skriver blogg.

Det är nog bara vi som är kvar i skolan nu, alla andra klasser har slutat! Jao, det är ju kul. Eller nått!

Imorgon är det fredag, då har vi bara två lektioner och vi slutar tidigt! På kvällen blir det även bio och utgång. Men mer om det imorgon, men det ska bli ROLIGT MED FREDAAAAAG! :>

hälsopedagogik

Nu har jag lektion! Hälsopedagogik närmare bestämt. Skriver en matsedel med mina vänninor, Jennie, Josefin och Louise. Vi slutar om väldigt länge.. HMM. Men vi har kul, Louise skriver matsedel och vi andra tre sitter med en dator i knät.

TRALALA. Lång dag idag också, slutar innan fyra skulle jag tro!
ÅTER TILL ATT BÖRJA ARBETA! HEJ PÅ ER.

Låt oss inte bli som "dom"

Du/ni vet vart jag finns
om ni behöver mig..

VÄNTAR!

Idag blev det inte minsann någon sovmorgon (min enda för veckan), för jag skulle till tandläkaren. Så det var upp och hoppa och gå dit. Min tandläkare resonerar konstigt tycker jag, men jag tycker ändå inte om att gå dit, så jag är väl glad att jag slipper det nu på ett tag.

Sitter i alla fall klar nu och väntar och väntar. Ska inte åka till stan för än kl 10.45! HMM.. dryg väntan kanske. Men så är det! En lektion bara idag också, vilket uppskattas när jag varit sjuk osv.

Uppföljaren:

HMM.. håret ligger lite knepigt på bilden. Men där har ni färgen!

Blandade känslor och färgat hår

Här sitter jag tralala. Har precis sköljt ur hårfärgen, så nu ska vi se vad jag får för färg denna gång! Det blev en impuls grej att färga håret idag, hade ändå inget annat för mig! haha. Sen så behövdes det också. Ljus kastanj hette färgen tror jag? .. Men just nu ser mitt hår ut att vara allt annat än ljust! HMM. Detta är alltid lika spännande...


Fortsättning följer!

Denna färg hade jag på mitt hår innan färgen hamnade i mitt hår.
Hm, blandad hårfärg kan man säga!


Let's Dance



Jag tycker faktiskt att det är tråkigt att Blondinbella fick lämna Let's Dance.

Guldlock

min lilla prins charmig
(mobil bilder, där av kvaliten)






host

Jag var nog lite för kaxig när jag sa att jag var den inte som varit sjuk här i huset. För nu är jag nämligen en i mängden..

tävling på hemmaplan

Japp! Ikväll har jag, mina systar och min mamma tävlat mot varandra. Ni vet leken där man äter en munk med MASSA socker på och man får inte slicka sig runt munnen? Ja precis, den leken lekte vi! Hihi. Och självklart blev det en strid som slutade med tårar och höga skrik! "Jaaaaag tänker aldrig mer leka den här leken, hon bara fuskar juuu!!". Ja typ så lät det. Men egentligen vem blir förvånad, vi är väl de fyra mest tävlingsinriktade i familjen. Så ja, ingen vill förlora.

Vem som sedan vann och vem som kom först från botten, är nog bäst vi låter vara osagt..


en film som väcker känslor

Igår kväll kollade jag på United 93, ni som har sett den vet ju att det handlar om 11 september attacken 2001. United 93 var det fjärde planet och det enda som inte nådde sitt mål.



När jag var 6 år gammal, stog jag högst upp i ett utav tvilling tornen. Och för mig känns det helt ofattbart att de är borta, de finns inte. (det är cirka 7 års sen det hände..) Jag tittade på kort på det idag, haha. Va liten jag var! Och jag hade jätte kort hår och var blond! Jag tittade även på kort när vi var på Disney World, Sea World och när vi var i Miami. Åh va gärna jag vill åka tillbaka! Jag var ju så liten så jag kommer ju inte i håg så mycket, men jag kommer ihåg lite grann.

När jag blir stor (haha) ska jag åka dit igen!



GodMorgon!

Snart färdig för att kila i väg till dagens enda lektion, Hälsopedagogik A.
Och vet ni vad? Det snöar, massor med snö!

trubbel i paradiset


Sjuk-hus

Alla i vårat hem har varit sjuka under början av detta år,
säng liggande i flera dagar. Alla utom jag!


ännu en stressig dag.
sånt är livet
jag lever
wehi!

girls night

Kvällens planer styrs mot gruvlyckan!

till dessa två<3


Aldrig nöjd.

JAG ÄR KLAAAR MED ALLT! vilket känns bra bra bra bra!
Men om man får en dag ledigt, bara så där, för att man är klar måste det ju betyda att man gjort något bra? Men ändå känner jag mig inte nöjd..

Stress, stress, stress!

Usch vad mycket det är som ska göras hela tiden tycker jag.. Hinner ju inte med! Idag har jag i alla fall hunnit med och klippt mig, efter många om och men, så har jag bestämt mig för att jag är inte nöjd med min raka lugg. Det var helt enkelt inte jag.
- Jag har även hunnit med att ramla ännu en gång i samma jävla backe, denna gång var det inte snö jag ramla i utan lera..
-Har även gjort klart alla G-frågor till examinationsuppgiften som ska göras till på fredag. 4 frågor återstår!
-Idrottsskola imorgon, wei! Jag har ikke tid med det nu, kommer hem sent, vilket jag inte alls tycker om när jag har plugg som måste göras..

Och jag måste än en gång tacka min underbara vän AJ, för den fina presenten jag fick i lördags! Himla fin present<3

jag&aj

från igår

Lite bilder från igår:

Sötaste Amos


Lilla syster Anna & kompisen Hannah


Melvin som har blivit sminkad och väntar på att bli tattuerad,
Lucia och lillasyster Elin som ska tattuera Melvin



Melvin och hans tattuering


Troy & Anna

dagis flyttar in

Nu på morgonen har mamma ordnat så mina systar med vänner fick dansa ut julen runt granen och så har du fått godis och sjungit i massor! Man skulle kunna tro att vi har dagis här hemma, med massa barn + deras föräldrar (jag tror det är 7 barn sammanlagt + 5 föräldrar).. Det säger väl allt? Inte direkt så man vill börja en lördag morgon! Om man nu kan kalla den här tiden på dygnt för "morgon".

När julmusiken tystnat så tar min bror över och överröstar alla barnskrik med någon dunkskit musik som gör mig galen. Så här på vår våning på 23:an spelas skitdunk musik, Scotts och jag med min musik. Och alla försöker överrösta varandra, på våningen under skriker föräldrar till varandra för att göra sin röst hörd med alla dess olika musik och barnskrik runtomkring. Vad jag skulle vilja kalla detta är en vanlig dag på 23:an.



i väntan på att bli sjuk

Idag har jag verkligen inte känt mig på topp alls. Jag har varit hur trött som helst! Usch, hela kroppen känns slö. Människor här hemma har ju varit sjuka till och från hela tiden, sen i höstas. Och än så länge har jag faktiskt klarat mig hyffsat! Så det är väl min tur snart antar jag.. Det är ju inte rätt tid för att bli sjuk just nu, det är det väl aldrig, men just nu är det verkligen inte alls rätt tid. Om exakt en vecka ska min examinationsuppgift till Stefan vara inlämnad, och jag har inte ens öppnat boken.. Med tanke på att förra examinationsuoppgiften han fick av mig gick himla bra känns det på något sätt som man har press på sig inför den här, som att han förväntar sig att jag ska prestera bra. Samtidigt som jag själv inte vill vara sämre nu, så sätter jag press på mig själv. Men, det här ska jag fixa med under helgen är det tänkt, så det kommer bli bra!

Som ni kanske förstår kommer min helg bli lugn denna helg (som det ser ut nu i alla fall), orken finns inte där. Hoppas den hittar tillbaka snarast, jag behöver den! Ha en bra helg allesammans.

Stort hjärta, Hårt arbete


VINST med 5-1 känns ju skönt

Har du hört om hon som bränner sina skepp,

i samma stund som hon fått dom att flyta?



skolan imorgon=tidig kväll

Det finns saker jag önskar jag kunde säga
men någonting säger mig att jag inte kan

bambi på hal is


Anna och Jonna


Anna var en kämpe in i det sista, men orkade inte mer
utan valde att sätta sig på sparken och åka spark istället

att göra under dagen:

Idag ska gå ut i det kalla väderet och ta mig en promenad, jag funderar på att promenera ner till sjön där mina systrar befinner sig och åker skridskor, kan vara kul och se skulle jag tro. Jag minns själv hur det var när jag skulle lära mig äka skridskor! Visserligen slutförde jag aldrig det projektet, jag kan fortfarande inte åka. Jag ser ut som bambi på hal is ungefär! Haha. Men nu ska jag klä mig ordenligt och möta verkligheten, Hörs mina vänner!

USSSCH!

Jag satt och kollade igenom vad som att fanns att titta på tv i morse.
Var det någon som kollade på: Storbritanniens värsta tänder?




Storbritannien är ju känt för att ha dålig tand hygien, å ja! Jag håller verkligen med, det var en dokumentär som handlade om ungdomar med dåliga tänder, en del hade inte gått till tandläkaren på 10 år! På grund av tandläkarskräck. Tack och lov har inte jag tandläkarskräck. Det var verkligen äckligt och se hur människors tänder ser ut. Borstar inte folk tänderna? Jag kunde knappt titta på det, tänderna hade frätits bort på en del, det fanns knappt några tänder kvar! De åt alla möjliga tabletter för att de hade så ont i tänderna. Du kunde knappt äta mat och ändå så vill dom inte gå till tandläkaren. Jag förstår mig inte på dom, tack och lov för tandläkaren, för jag vill minsann inte att mina tänder ska se ut så.

har du valt en väg att gå, ett mål att nå, är det verkligen du?


lördag 3 januari, 09

Lite oskyldigt flörtande bara..
Eller? det gör väl inget..

dag 2&3, januari

Andre januari spenderade jag mesta dels i mjukiskläder framför datorn. Mycket skönt faktiskt, men jag hann även att träffa RK för att sola och prata lite nyår. Hon drar ju iväg på innebandy sm(?) imorgon, hennes bror ska spela och hon kommer inte tillbaka förens på måndag! Efter att ha blivit grillade och ha skrattat åt vad som flugit i människor på nyår, återvände vi till våra hem. Väl hemma blev det att kliva ut igen och övningsköra. (Jag är för bra på att köra bil).

När både min mamma och bror lämnat huset, betydde det att det att jag var själv hemma! Något jag inte räknat med. Så nu sitter jag här några timmar senare, fortfarande lika glad att jag är själv hemma. Det är så tyst hemma när inga 18+ eller 9- är hemma! Det är underskattat att ibland njuta av ensamheten. Jag ska fortsätta göra det nu, med musiken på volym max ska jag njuta.

nyår, i bilder


jag rebecca louise, på gruvlyckan


suddig ja vet, men me like!


sen bar det av till marieberg, där grabbarna drog ner brallorna och
visade hur det skulle gå till på dansgolvet


Louise & Rebecca var inte sena att hänga på, men de valde att
behålla sina kläder på


när klockan tickat i väg allt för fort, gick vi ut


och det sköts lite raketer, innan vi skulle vandra ner till torget för
mera raketer och 12 slaget!


Rebecca med hennes pojkvän Emil och hans vän Björn


min favorit-Jennie, på väg till efterfesten


Jennie med pojkvännen Olle, strax innan kvällen fick ett snöpligt slut.

Mer bilder än så blir det inte, jag valde ut några favoriter från kvällen. En favorit får dock inte visas, Louise skulle inte bli så glad då! Haha. Men det var roligt! Och kvällen var kall men den var väldigt rolig! En lyckad kväll ;>

Hoppsan! 2009, är välkommet

Dålig uppdatering har det varit på senare tid, men det finns anledningar till det! Bland annat födelsedag & nyår. Nu när det är nytt år ska jag även bestämma mig för om jag ska fortsätta med bloggen, eller om den ska få försvinna. Det kommer att märkas fram över:>

Nu när det är nytt år, 2009 så säger man ju ofta: nytt år nya möjligheter.
Det handlar om nystart, bla bla. Jag tror inte på något av det där, faktiskt. Allt från 2008 kommer följa med mig och alla oss in i 2009. Nystarter kommer få vänta, ett tag till. Till ett annat liv, I guess. Nya möjligheter, får man skapa för sig själv. Det är inget som kommer gratis.

Hoppas alla hade ett bra nyår ialf! :>
bilder från mitt nyår, kommer i nästa inlägg.


RSS 2.0