idag/imorgon

idag har jag:
varit i karlstad och köpt en ny mobiltelefon!

denna fina HTC telefonen. någon av er läsare som har en sådan?


imorgon ska jag:
fira nyår självklart! men vart? ja det vet jag inte än, faktiskt.. haha! men med vänner blir det självklart i alla fall och jag hoppas på en bra start av 2009 :)


jag hörde precis en smällare som smällde! haha, folk är minnsan tidiga med att börja skjuta raketer!

Min dag idag!

IDAG ALLESAMMANS FYLLER JAG ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR! :DD
HELA 17 ÅR, ÄNTLIGEN!
tro mig, jag har väntat.


365 dagar tills jag fyller 18!

The Hills, my love

Någon mer än jag som tittar på The Hills, som går på MTV? Själv har jag precis börjat titta på säsong 3. Intressant för er och veta? Mjaa.. Jag tycker inte om Spencer och Heidi, inte ens lite. Men Lauren! Åh va hon är vacker. Som jag sagt tidigare i bloggen tycker jag Jason är hot hot hot.. Haha. Men serien är bra tycker jag, me like ; )

Bara lite kul och veta, ni som tittar: vem är eran favorit av Heidi och Lauren?


Heidi Montag


Lauren Conrad

körslaget

Ikväll drog ju körslaget igång. Eftersom jag inte hade något bättre för mig tittade jag på detta, men jag måste säga att jag vet inte om jag tycker någon kör var speciellt bra. Jag kan inte bestämma mig för vilken jag tycker va bäst. Vilken kör tycker ni va bäst?

years love

Minnen spelas upp om, om, om och om igen
min värld snurrar för fort, få det att sluta. jag blir yr

Julafton alltså

Jag tycker inte om julen. Det är väl ungefär vad jag kan säga. Nu är julen i alla fall nästan över, imorgon blir det mera julklappar och lite jul firande med släkt och mat osv (ja det som hör till, utom kalle anka). Så man kan säga att halva julen är avklarad.

Nu så här på kvällskvisten så spenderar jag lite tid med en gammal god vän till mig, Tom DeLonge och några av hans gamla låtar som är något av favoriter faktiskt. Nuförtiden tycker jag inte speciellt mycket om hans band eller låtar. Så jag håller mig till gamla Blink 182 och deras låtar! Har ju min favorit, jag aldrig aldrig aldrig kommer att tröttna på:


I MISS YOU. min favorit av alla favoriter

Tom DeLonge, den unga versionen

s03

Som en del kanske vet så när jag börjar titta på en serie, så matar jag avsnitt efter avsnitt tills jag sett allt. Och just nu har jag snart sett tre säsonger av The Hills. Jag började titta i förrgår. Lauren är ju så galet fin tycker jag och det är inte heller några fel på hennes ex-pojkvän, Jason;


ännu en födelsedag

AJ fyller år idag! Grattis gumman =)


jag och du


hmm..

När man inte har något att säga, så är det väl bättre att vara tyst?
Hmm.. Ja, det tycker i alla fall jag. Så nu ska jag fortsätta vara tyst.

ikväll

I sällskap med mina tankar, låter jag timmar vandra..

20 december och regn?

Fyra dagar kvar tills julafton och det regnar! Borde det inte snöa istället?

Idag har jag i alla fall inte alls varit hemma, klockan 10 i morse lämnade jag huset och kom hem för en liten stund sedan. Har varit i Karlstad och spenderat lite mer pengar på julklappar. När jag inte hade några mer pengar att spendera åkte jag till söta Louise, vi hade nämligen bestämt igår att vi skulle se Patrik 1,5 idag! Lite grann efter kan tyckas, mja jag håller med. Men nu har vi sett den i alla fall! Och jag tycker faktiskt att den var bra, mysig film.

Efter bion utmanade Louise mig på airhockey, jag accepterade utmaningen men jag varnade också henne för att jag är lite för bra på spelet. Vilket också visade sig på resultatet, jag vann med 5-4. Ingen storvinst, men Louise var duktig, men jag var lite bättre;) haha. Tack för idag, Louise!




bästa dagen

Idag har det varit en bra dag: och detta innebär att det var idag som jag fick jullov! Skoja inte om att det är skönt, med sovmorgon imorgon, när jag vet att dom flesta andra måste kliva upp och ta sig till skolan för sin sista dag! Jag lovar att njuta ordentligt när ingen väckarklocka kommer att ringa imorgon.

Sista skoldagen bestod av: fika med klassen och efter det skulle vi titta på dans och finalen i innebandyturneringen. ID2:orna vann över UN3:orna i sudden. Sen var det lite prisutdelningar och så. Och efter det? SLUT! JULLOV! Men som vanligt går det för mycket folk på våran skola, busschaufförer hatar mig och vägrar låta mig åka med bussen. Eller ja, det kan bero på att busschauffören tyckte att det var fullt, men så är det alltid när jag ska gå på bussen. Och jag lovar er, alltid. Jag blir alltid den som får stå kvar och vänta på nästa buss. Skönt med jullov nu!

Sista julklapparna är nu köpta! Det känns också bra. Jag passade även på att köpa lite julklappar till mig själv(A) Det är ju något av en hobby jag har faktiskt. Men vem gillar inte att skämma bort sig själv?

Louise ringde och skrek och frågade om jag kollat i Karlstad-katalogen(en skolkatalog för alla Karlstadsgymnasieskolor) som ramlat ner i postlådan idag. Då blev mitt svar nej, eftersom jag satt i en bil på väg till min mormor. Hon passade även på att berätta att hon, jag och Jennie pryder framsidan till Hammarö Utbildningscenter! Nu när jag sett det kan jag inte annat än å skratta, looking good! =) Haha. Nu ska jag faktiskt kolla vidare i skolkatalogen, vi hörs!

nu är det jullov! men var är snön?

han stannar hos mig, som en dröm

för jag vet att tiden kommer inte att vänta på oss,
så jag låter allt vara nu, men du ska veta att jag saknar dig





Ikväll så spenderar jag lite tid med Winnerbäck, han tycks vara den enda som förstår mig.

innebandy som sagt

Som jag sa igår: vi hade innebandy på schemat idag (hälsodag, som dom så fint säger). Något utav en innebandyturnerig alltså. Det känns i huvudet faktiskt, inte så mycket i kroppen. Jag rörde knappt på mig när vi spelade, men på någotvis lyckades ändå alla springa rakt in i mig. Som att stillastående springa in i en vägg (eller springer väggen in i mig?). Åter till mitt huvud, det värker och det vill inte släppa. Har haft ont i huvudet nästan hela dagen idag. Usch..

Matcherna då? Jo då, vi kämpade väl. Alla i laget utom jag typ! Haha. Eller jo, lite kämpade jag också faktiskt. Fick några smällar och ett bollmärke på benet. Så ni förstår att jag faktiskt rörde på mig och gjorde någonting. Men jag måste säga det är inte som på den gamla goda tiden. Nu tog alla det så seriöst och sprang rakt över en och sköt hej vilt, helt desperata efter att träffa mål. Det var inte alls som när man gick i årskurs 6 till 9 och vi hade tomtecupen i skolan (också en innebandyturnering). Då var det inte så seriöst och man spelade mest för att det var kul. Man klädde ut sig och fick priser för lite allt möjligt. Men det är väl som man säger, tiden förändras och vi blir äldre. Och nu så handlar det om att vinna till varje pris.


Denna bild är från skolavslutningen, när jag gick ur 9:an (gamla goda tiden)

snart läggsdax, så att säga

Innebandyturnering imorgon i skolan,
taggad? njae, inte direkt faktiskt. men men
vårat lag kommer väl åka ut ganska fort så vi får väl sluta tidigt med hoppas jag! Haha, tur att jag är positiv! Eller ja, jag försöker i alla fall att vara det. Äsch, nu ska jag sova. Hörs imorgon, puss!



jag tror vi har glömt, vilka vi brukade vara

jag balanserar någonstans mella trygghet och panik

Som när man är liten och ska lära sig cykla utan stödhjul
Det är ovant och vingligt. o vips! så tappar man balansen
när inte någon är där för att ta emot, när man faller

it was a misstake

I'm looking at you and my heart loves the view 
I promise you somehow that tomorrow can wait,
for some other day to be but right now there's you and me.
Oh we know its coming and its coming fast
So lets make this
second last.

födelsedag nr 2

Lillasyster Elin fyller 8 år idag.
detta håller nu på att firas!



























Slödag

Visst är det skönt med slödagar ibland, då man bara inte gör någonting alls? En sån dag har jag idag, jag har bara tittat på The Hills sen jag vaknade vid halv ett idag, fram tills nu. Skönt faktiskt, nu ska jag hoppa in i duschen och sen slöa meraa!

Föresten, Jennie och Louise jobbade första dagen på sitt jobb idag! Jag hoppas det gick bra för dom=)

Idolfinal 2008


Kevin, blev idol 2008's vinnare!
tummen upp från min sida,
vann rätt person, tycker du?


du är allt

som jag någonsin önskat mig..
Sonja Aldéns låt: Du är allt, beskriver hur jag känner nu, ganska bra faktiskt.
Texten är ju helt underbar, faktiskt, om ni inte hört den kan ni lyssna på den här: http://www.youtube.com/watch?v=M6IGN7GYpRA&feature=related



dagen före lucia

Morgonen började väldigt tröttigt, men väl i skolan fick vi fika: lussebullar, pepparkakor och julmust! (Detta fick även bli min frukost). Eftersom vi inte heller hade något lucia tåg på våran skola hade lärarna gjort en film där de gick luciatåg oså. Haha, söt film faktiskt. Kul att dom gjorde någonting med lucia i alla fall :)

Nu har vi håltimme, några timmar framöver. Så blir det plugg för min den! Hej på er.

jag du, vi

Säg som det är,
för den här gången
krävs det mer,
innan jag öppnar armarna
förlorar mig och känslorna faller fritt

taskig uppdatering

Men så kan det vara ibland (ganska ofta).
Jag har haft prov idag, som ni vet, det var svårare än väntat faktiskt. Så det gick väl si så där, ganska dåligt. Men jag hoppas på det bästa! Idag är också den dag då jag fick tillbaka min jacka. Det kanske ni inte visste, en del visste, att jag fick med mig fel jacka från Bloticstugan i helgen. Men idag så fick jag tillbaka min egen, den var saknad! Idag har jag också färgat håret på Aj. Några nyanser mörkare, fin fint blev det! Idag är det också onsdag, lill Lördag. Grå dag. Trött dag.

Har ni haft en bra dag:)?


Bilden (Håkan Hellström) är från Putte i parken 2008


Thåström kommer till pip09, GISSA OM JAG BLEV GLAAD?!

piagets teori

ja precis, prov imorgon!
plugg hela kvällen, kul kväll..

soooooooooooovmorgon!

Ja ni, idag börjar jag skolan halv2. Så idag blev det minsann sovmorgon! Har två lektioner idag också, så det blir väl soft! Även om jag egentligen föredrar att börja tidigt och sluta tidigt istället för att börja sent och sluta sent. Men men! Inställda lektioner hit och dit, snart jullov och allting. Massa grejer man måste göra klart till skolan. Usch. 15 & 20 dagar kvar!

Nu ni!

Nu ska ni få se lite bilder från helgen, lördag och Bolticstugan.



Josefin, Stina och Jenny





som allra bäst


söta Josefin och Stina


hon är galen, hon är söt, hon är Lollogo

Ja ni, det får räcka för nu med dom där bilderna! Som sagt var det en galen kväll, trevlig och skoj. Ja i alla fall tills polisen kom och förstörde det hela..

måndag morgon när vi vaknar..

Det regnar och är jätte blött ute.
Jag är jätte trött och under de kommande 2 timmarna ska jag försöka mig på att skriva klart min uppstats om yoga som ska bli 3 sidor (lycka till).

Åh, jag fick nyss också en glädjande nyhet: jag fick 31 av 35p på alternativ medicin provet. Vilket betyder, om min uppsats blir Bra, så blir det Bra betyg för min del i denna kurs. Det vore ju kul eftersom denna kurs är typ en tråkigaste jag läst efter matte. Haha, men ha en bra dag allihop!

girls night out!

Igår for jag till Louise, där var det full rulle och några klädbyten (5stycken) innan buss nr6 intog för att ta oss till Bolticstugan och festen. Vid busshållsplatsen mötte vi Josefin, Jenny och Stina. Söta brudar det där! Festen var skoj fram tills farbror blå kom och förstörde det roliga. Men jag hade kul ändå, så tack för en trevlig kväll brudar! (kan tänkas att ni får bilder imorgon).

Partypest

Det där var en jättedålig video, men låten ja, den är skön!
Passar till kvällen så att säga.


idol final 2008



Är det rätt två finalister som möts i globen?

5 december



Idag är det lillasysters dag<3

simple plan

Är den inte bra, så säg!
jag älskar den och mer där till



Cause I just can't take it 
Another day without you with me
Is like a blade that cuts right through me
I can wait, I can wait forever
When you call my heart stops beating
When you're gone it won't stop bleeding
I can wait, I can wait forever

You look so beautiful today
It's like everytime I turn around I see your face
The thing I miss the most is waking up next to you
When I look into your eyes, man, I wish that I could stay
And I can't lie, but everytime I leave my heart turns grey
And I, I wanna come back home to see your face tonight

I know it feels like forever
I guess thats just a price I've gotta pay
But when I come back home to feel your touch makes it better
'Til that day there's nothing else I can do..



15 minutes

Idag har jag vart i skolan (wow!), men ack vilken onödig dag. Första lektionen tittade vi på film. Har ni sett Gosskören? Den hade med ledarskap att göra det var därför vi såg den. Jag tyckte faktiskt att den var bra. Sötate lilla pojken var med i den filmen, jag minns ej namnet på han, det var franskt! Efter denna lektion hade vi turism, väldigt lång lektion. Men gjorde vi någonting vettigt? Svar: Nej! Vi pratade oss igenom lektion, vi pratade bland annat om programmet Efterlyst och så pratade vi om att Sveriges rättssystem inte verkar vara så rätt. Lite annat smått och gott hann vi också med att prata om, våran lärare skrattade åt oss, det brukar han göra. Han tycker nog så att våra disskusioner är ganska intressanta.

Imorgon fyller min lillasyter Anna 6 år!




Och sen vill jag också säga Grattis till Cassandra som blev Värmlands lucia!

vad ska man säga?

skolan var dryg, kommar knappt ens ihåg vad jag gjorde där
bergvik med rebecca, va nice. var dit och vände
sen stan ett varv, sen buss hem
somnade i soffan, nu mer vaken igen



THE VOICE 2008, men självaste Rebecca.

VOLBEAT

Äckligt väder;
Snö som fallar till marken och blir blött, blött och slask. HEMSKA VÄDER! Varför inte lägga på några minus grader så det håller sig som snö? Det kan väl inte vara för mycket begärt..


Btw, hur många gillar Volbeat? Eller, vad tycker ni om Volbeat?

 
The Garden's Tale


Still Counting


Så allesammans, vad säger ni om Volbeat?

regning tisdag

Idag tar vi nya tag och hoppas att dagen i skolan blir något mer lyckad, jag kanske inte kommer dit förtidigt 3 timmar i alla fall! Jag har bara en lektion idag, eller ja, jag ska till skolan för att göra prov. Men innan det ska jag träffa Louise och Josefin för att luncha. Det ska bli trevligt! Hoppas ni får en bra dag!


Bara för att det regnar kan ni få se en bild, där jag och Jennie paddlar kanot!

kul dag, verkligen!

1 december

Dagen började inte precis som det var tänkt. När jag kom till skolan kom jag på att min första lektion för dagen, alt. med, skulle vara inställd. Så jag, kom till skolan 3 timmar för tidigt. VEM FAN GLÖMMER BORT ATT DEN HAR INSTÄLLD LEKTION? Jo tack, jag gör det. Trött på mitt fantastiska minne satt jag i skolan 3 timmar för att vänta på nästa lektion, som var en timme. Sen var den skoldagen slut!

Med mitt huvud som hade disco med mig satte jag mig på bussen hem. Där jag höll på att somna ett flertal gånger. Väl hemma började jag äta värktabletter som godis i hopp om att huvudvärken skulle av ta. Men det har den ännu inte gjort. Jag måste plugga till ett prov jag har imorgon också, men med mitt huvud är det svårt att koncentrera sig nu.. Vad gör man åt detta då? Jag ska i alla fall ta mig en dusch och tycka synd om mig själv. Det låter fint i mina öron.


Hoppas nu läsare haft en myckte bättre dag än jag!

RSS 2.0