Neverstore, 2 helger i rad..!

.. och jag kunde inte vara lyckligare!



Var ju som sagt på Nöjes igår (jävla nöjes, ni vet) såg på någon hårvisning som en frisersalong hade. Louise var kvick med att byta den alkoholfria välkomstdrinken mot den med alkohol (ganska roligt)! Men det var trevligt. När alla frisyrer och danser var slut närmade det sig nattklubb istället och det blev dans för våran del innan vi gled in i rockbarnen och kollade på våra grabbar! Jag rockade inte loss lika mycket som jag gjorde på Statt förra i helgen, igår provade jag att bara se, lyssna och njuta! Funkade fint. Han är så fin min man, på alla sätt och vis.

Kvällen var kanon! så det måste göras om.

oväntat

idag är jag trött! men det är det värt, för gårdagen var kanon!

planerna för dagen:
-powernap
-duscha
-städa upp
-äta
-ringa rebecca
-och invänta Louise för filmkväll

Sounds good to me!

JÄVLA VÄDER JÄVEL!

(ja, jag har ett bristande ordföråd och tar därför till svordomar)

Det snöar som aldrig förr ute. Jag blir så trött på detta väder! Känner mig väldigt otagg på att skotta mig fram till Nöjes ikväll :( Den som erbjuder sig till att bli min personliga skottare ikväll, kan få en karamell! Vinteroverollen känns mer lockande att dra på sig än en klänning i alla fall, det är en sak som är säker. Men jag är säker på en sak till, att detta SNÖOVÄDER ska inte under några omständigheter få förstöra min kväll. Det händer bara inte!


mm, ses ikväll!

I'll be there for you



Your mother warned you there'd be days like these
Oh, but she didn't tell you when the world has brought
you down to your knees that

I'll be there for you
when the rain starts to pour
I'll be there for you
Like I've been there before
I'll be there for you
'Cuz you're there for me too...


No one could ever know me
No one could ever see me
Seems you're the only one who knows
What it's like to be me
Someone to face the day with
Make it through all the rest with
Someone I'll always laugh with
Even at my worst I'm best with you, yeah

någongång någonstans

Va roligt det är och vara trött, ska nog rulla ur sängen nu och käka lite frukost. Får se om jag vaknar till liv då!


Hörs senare

Hey ho, let's go!


sådär då, då bär det av! MOT CITY

opp & ner


Fredags-mys!

Idag är jag glad, idag mår jag bra
som vanligt är jag dock stressad, för att jag ska in till stan till Louise! Senare utökar vi vårat gäng med några till brudar och så drar vi ut. Bättre än så, blir det inte!

Köpte mig ett par nya heels idag, så de inviger jag ikväll. Vi får väl se i fall jag faller pladask ner i blötan eller om jag låter bli att halka. Vad min bror tyckte om skorna, nämner jag inte här.




Blir det Örebro kanske?


Before it's to late
take a chance

together

Sol, vind & vatten

Idag har jag betalat min första räkning på sånhär dosa ni vet? Så man betalar via internet. VUXENPOÄNG

Mamma frågade hur det kändes att ha betalat min första räkning, oja, det känns helt okej. 58 kr är ju inte så farligt! Haha. Jag får förövrigt inte glömma att ringa och skälla på halebop till veckan.


Nu ska "plugghästen" Madeleine, plugga! Plugga är mitt andra namn nuförtiden. Men det kan jag leva med när jag precis fått höra: du är så duktigt som pluggar, du ger mig inspiration till att plugga hårt :)

Å får man höra att man är duktig, ja då blir man ju faktiskt glad!

God Morgon!

Eller ja, det är ingen god morgon. Tre Kronor förlorade i morse! vilken dreet

I alla fall så ska jag snart bege mig till skolan! Två lektioner idag, as always on torsdagar. Jag kan känna mig nöjd med att jag har gjort (i stort sett) alla uppgifter som jag har legat efter med. Skickade in de två sista igår kväll. London i april är bokat nu! studentmössorna kom igår, som jag sa. Fan, det är inte långt kvar nu. Det känns helt knäppt! Jag ska ta studenten. Vem hade trott att det skulle gå så här fort?

Nej, jag är inget OS-freak

För den som missat det, är det faktiskt OS nu. Jag är ju inget freak direkt som sitter uppe hela nätterna för att se hur det går för svenskarna. Men jag ljuger om jag säger att jag är helt ointresserad! Idag satt jag, mamma & bror och tittade på när herrarna fixade guld i staffetten. O, faktiskt blir man ju riktigt glad när alla åker skidor som aldrig förr och vinner de guldet! Välförtjänt.


har du glömt att jag finns?

Här sitter jag, trala-la. Jag försöker komma på något roligt (positivt) att skriva. Men kommer faktiskt inte på ett endaste dugg. Allt är bak-och-fram, in och ut & upp-o-ner.


DET NÄRMAR SIG GOTT FOLK!

Idag fick vi våra studentmössor! happy

Jag är hjälplös

Idag har humöret/orken varit lika skiftande som höjderna i en berg-och-dalbana. Det känns som om det snurrar för mycket i min skalle nu och det är bara en tidfråga tills paniken bryter ut. Det är tur att det är lov nästa vecka! En veckas lov kunde inte komma mera lägligt.


Ärligt alltså.

Varför, varför VARFÖR! är det bara slutsålt till Karlstad?!?!?!!?!?

Age Of Hysteria


smörmusik+scrapbooking

MIN SKÄRMASKIN FÖRSTÖR KORTEN! jag tror bladet (det som skär) är utslitet, för när man skär kort/papper så blir kanterna jättefula :-( om man vill att korten ska se slitna ut så fine, då är det snyggt. MEN INTE OM MAN VILL HA RAKA SLÄTA KANTER! Nytt blad finns att köpa separat, det vet jag. Dock hoppas jag på bättre kvalite, eftersom jag tydligen sliter ut ett blad ganska fort.. :-)

upsidedown

Jag är lika glad som om jag nyss vunnit OS-guld, dock är jag lika trött och sliten som man är efter slutspurten.

just get back up when they knock you down


måndag 22/2

-trafikskolan
-uf prov, kunde gått bättre/kunde gått sämre
-sovit
-ätit
-sovit(?)

får en känsla av att ett förkyldningsvirus är på väg att utvecklas i min kropp. om man säger så här: så passar det väldigt dåligt nu, för att jag nyss varit sjuk och för att jag har en massa (2 prov) jag inte får missa. aj aj

If tomorrow never comes..

I wanna hold you but you're out of reach
Somewhere searching for your inner peace
I'm just looking for a little squeeze
Face to face and cheek to cheek

It's in your blood but not in mine
What's in your blood is in my mind
Something's broken in the way we smile
It is within us all the time




The Ark sjunger: one of us is gonna die young, jag måste
säga att jag tycker att too many of us die young.

17 år livet har precis börjat, vila i frid

Impossible


always on your side.


memories last a lifetime



The pictures that I have will never fade away
Don't say you don't believe, one chance one lifeline
Breath in slowly, heart beat's faster
Make this last. I'm wishing you were here

en rubrik

Åh, va trött jag blir.
Det funkar inte att ansluta min telefon till datorn, vad är felet?

det är min wingman!


åh åh åh, skaka ditt ass snubbar försöker fixa bärs, men tjejerna säger bara nää-äe

you're the only one I've waited for


PÅ ROSA MOLN SVÄVAR JAG OMKRING

Trots att jag inte kom i säng förrän halv 4 i natt och är uppe med tuppen är jag världens lyckligaste människa. Kvällen igår, blev så jävla bra. Trots lite mindre folk än vad jag hade räknat med. Men det spelar ingen roll. Jag är så glad att Louise följer med mig på sånna här tokigheter och åker till Karlskoga. Rösten är inte som den var igår, den är något hesare idag! Men jag är lika lycklig för det, för kvällen igår handlade om mig och min man.

FRAMTIDEN ÄR OVISS


måste visa att jag lever därav mitt tjat!

Eftersom ingen annan överöser mig med ironisk uppmuntran gör jag det själv idag. Nu på morgonen har jag läst två olika texter och skrivit en sammanfattning av dessa + skrivit om filmen Smala Sussie. Inte helt illa ändå tycker jag!

Ska försöka plugga lite på UF- och religionsprovet som båda är i nästa vecka. Men först, ska jag bara ladda ipoden med lite schysst musik och dricka oboy!


eget ansvar.

Igår ringde min väckarklockan som en galning, den slutade aldrig ringa så jag fick ta ur batteriet ur telefon. Idag däremot ringde den ju inte ens. Knäpp sak, min älskade (hatade) HTC.

Men så ringde Louise och berättade att jag har bara en lektion idag, eftersom ena var inställd!! Åh, så här hade jag stressat hela morgonen för att jag skulle hinna med en buss helt i onödan. För jag tänker ju inte åka till skolan för en lektion som kanske blir framflyttad så jag inte hinner dit ändå eller inställd helt.

Istället: eget ansvar, jag pluggar hemma. Tro det eller ej, men jag öppna faktiskt boken och började med en uppgift. Men då stog svaren inte i boken, det stog helt knäppt!!! Då blev jag arg och la ner mitt projekt eget ansvar. Jag kanske återupptar projektet någon gång idag, ja ni får hålla tummarna för det!

HAPPP!

Jävlar vad glad man blir när väckarklockan har bestämt sig för att inte ringa alls idag!!

tänkte bara..

Säga god natt! Nu hoppar jag i säng, är hur trött som helst. fy
2 dagar kvaaaaaar!

OS

Fan Anjaa! typiskt att hon ska flyga som en fågel och krascha, synd tycker jag. hon körde bra!

nu;

-är scrapbookning kortet klart som jag skulle göra, vilket innebär att jag har fått en enorm ryggvärk! (heter det så? eller ont i ryggen kanske man säger) jag sitter ju i sängen när jag klipper och klistrar, typ quasimodo style! Aj, inte smart Madde!

Min egna scrapbooking bok, årsboken för 2010, börjar ta form också! Så nu är bilderna från Max dop, Branäs och Louise och Jennies födelsedag insatta där. Jag slutade ju tidigt i dag och var hemma strac före kl 1, min tanke för dagen var att plugga (vara duktigt) men istället som nu hör har jag gjort annat! Hela dagen. Ibland får man ju vara glad att det är tanken som räknas!

Nu är frågan: ska jag fortsätta vara slö idag eller ska jag vara oslö?

jag just nu..


klipp+våfflor

Nu har jag kommit hem, proppmätt och nyfriserad!

Kilade upp till Amanda förut så hon fick klippa mig, det blev kanon! Så tack hörru ;-) Sen bjöds det på våfflor, grädde & chokladsås! Det var inte igår om man säger så, dock är den sista våfflan väldigt onödig att trycka i sig.. Men efter promenaden vi tog så sjönk våfflorna ner en bit. Vi började prata om ett gammalt minne vi har, när vi två + Trissi blev jagade på moppe! Nu så här i efterhand (3 år senare) kan man nästan skratta lite åt det, men samtidigt inte. Jag har nog aldrig varit så rädd, i hela mitt liv.


välkommen till min värld


Ett samtal..

Martin: Mamma, visste du att Kalla vunnit os-guld?
Mamma: Va sa du?
Martin: Kalla har vunnit os-guld.
Mamma: Vad säger du?
Martin: (höjer nu rösten något irriterad) Kalla har vunnit os-guld!
Mamma: Jaha, jag trodde du sa att hon var oskuld!

Baby I'm Back

Jag är tillbaka i min lilla bubbla, där jag trivs som allra bäst

hejdå!


Vaken? -ja

Här sitter jag och sjunger!
Counting days, 4 days left!
tills dess måste jag lära mig
alla sånger.


Söndagkväll

Så där då, söndag kväll
även denna vecka nådde sitt slut
för en vecka sen stod jag och lollo och dansa som galningar i branäs
men what happend in branäs, stays in branäs (haha)

ska till skolan imorgon
börjar dock halv två
så innan vet jag inte vad jag ska roa mig med

nu lyssnar jag på när amanda pratar smarta ideér inför pip10
hon är inte alltid så smart, men vi låter henne tro det!

puss godnatt

UPPDRAG!

Panduro är nog min nya favorit butik skulle nog många tro, även jag.

Jag är där sisådär 24/7! Men det finns ju såååhääär mycket att titta på, speciellt om man scrapbookar som jag! Haha, snobbig jag lät nu. Jag fick en förfrågan om jag ville göra ett scrapbooking-kort och jag tackade ju inte nej. Så i väg till panduro och shoppa!
Fick bland annat med det här smarta verktygskitet med hem, + massa annat till kortet som jag ska göra.

Super bra bild för övrigt.

Sitter och funderar på hur jag ska få till kortet, har funderat på det hela dagen och nu ska jag fortsätta med det.

hej på er

jag vet vad jag vill ha, men jag vet inte hur

Du fånga in mig när jag tog sats,
plockade isär mig och satte mig på plats
jag tror på allt vid första ögonkastet
men allt försvinner om du inte binder fast det

Jorden runt utan att korsa någon gräns
ett skott i hjärtat utan att det känns
vi gör det en gång till när du sovit av dig ruset
dom här sprickorna behövs för att släppa genom ljuset

Om du säger att saknaden är stor, säger jag kärleken är störst

Det bränns,
fågel, fisk och mittemellan
allting känns, allting känns


Hade vi kul igår?


Can I have whatever I like?

Louise & Jennsan fyllde år igår, det firades. Jag tror jag går i sömnen, jag är trötttt! bilder kommer såklart, strax

MADDE BLIR TIPSAD!

Min kloka och enda bror Martin kom med ett smart tips till mig förut, jag åker ju till London i april och det kommer bli ett perfekt tillfälle för mig att leta efter min rika man!!!! I London finns det ju massvis med VÄLBETALDA fotbollsspelare, min bror pratade om någon yngre kille som tjänade mer än båda sin föräldrar tillsammans och då spelade han typ i någon c-liga. Ni fattar va? MASSA CASH för att spela knattefotboll typ! Jag tycker ju inte om fotboll, med det spelar ju ingen roll så länge han har pengar!

Sno inte mig idé nu brudar! eller ja, det finns väl grabbar så det räcker och blir över. MEN JAG SKA FAN VÄLJA FÖRST!

bara om du väntar

Om idag inte var en ändlös landsväg
Och inatt en vild och krokig stig
Om imorgon inte kändes så oändlig
Då är ensamhet ett ord som inte finns

Jag kan inte se min spegelbild i vattnet
Jag kan inte säga sorglösa ord
Jag hör inte mitt eko slå mot gatan
Jag kan inte minnas vem jag var igår

Det finns skönhet i flodens silversånger
Det finns skönhet i gryningssolens sken
Men då ser jag i min älskades öga
En skönhet större än allting som jag vet

Bara om jag vet att du väntar,
om jag hör ditt hjärta slå
bara om du låg här tätt intill mig
Kan jag bli den jag var igår


Branäs-pics, del2


BRANÄS-pics, del1


nytt i garderoben



ni får helt enkelt ignorera att jag inte städat mitt rum, på väldigt länge

Fixat och klart!

Sådär, då var alla mina små ärenden fixade.
-banken
-trafikskolan
-balfrisyr
-födelsedagspresenter


FREDAG och ledig!

Är ledig från skolan idag, detta för att vi varit i Branäs. Det var behövligt, jag fick rulla ur sängen i morse. Nacke, axlar och ryggen ville inte alls som jag. Fan vad ont jag har ärligt talat, jag kan knappt röra mig! Every step I take, hurts!

Nu ska jag inte klaga mer. Har fått på mig kläder och väntar på bussen som snart ska ta mig in till city där jag ska fixa lite saker. Lollo och Jennsan fyller ju år imorgon! 19 år :-) 19 känns egentligen mest som ett års låång väntan innan man fyller 20, är inte det onödigt? Det är väl bättre och fylla 18 och sen 20 och skippa 19, eller?


11 februari, mormors dag

blogg.se började krångla igår för mig, därför hann jag aldrig berätta att min mormor fyllde år!
Grattis mormor!


VÄLKOMMEN LILLE MAX!

Lille Max + prästen

 

jag + vilmer

 

Theo, stolt storebror till Max

 

Det är ju slitsamt att döpas, det vet väl alla

 

 


do you really care at all?

Det blev ingen vilopaus, det kommer alltid något i vägen så jag ändrar mina planer. SOM VANLIGT.

Men i alla fall så följde jag med mina systrar till stallet och sprang några varv i ridhuset med tjejor och hästar. Åh, Lucas måste vara världens sötaste! Jag är kär i lillplutten. Synd att han är så liten, jag ser ut som en klump på honom, tyvärr. Vad har jag gjort annars sen jag kom hem? Jo, insett att mitt bankkort krånglar (skräll att något alltid ska vara fel) + att jag har hämtat ut klänningarna & leggingsen! Billder på det kommer imorgon.

För övrigt har jag klagat på ont i kroppen: magont, huvudvärk, nacke + axlar och sidan av halsen gör ont (knepigt), det sist nämnda kan bero på att Louise körde över mig när vi åkte stjärtlapp och tefat igår.. Wiplash (stavning?) skada kanske? Haha, nu skojar jag lite med Louise :-) Men jag är väldigt trött och sliten faktiskt, har inte sovit alls bra i Branäs så det blir en tidigkväll för min del idag! Har lite att fixa med imorgon.

Back in my hometown

NU ÄR JAG HEMMA från dop och Branäs-resa med skolan. Träningsvärk, ont i kroppen och trött. Sliten. Ja minst sagt, men nu är jag i alla fall hemma och såsmåningom under dagen så kommer det komma upp bilder från både dop och Branäs!

Men allra först: VILOPAUS!

disney on ice.


Var är vargen som jag trodde att jag var?

Just i skrivande stund sitter jag bland väskor och kläder som ska med till Branäs. Fan, vad svårt det ska vara och packa! Allting för ju inte plats! Jag blir tokig och dessutom kom jag på ganska fort att jag är inte det minsta bra på att packa, jag vill få med hur mycket som helst. Vi ska vara borta söndag-torsdag. Jag packar mer för februari-maj.

Hur jag ska lösa detta, återkommer jag med!

thank u daddy!

Pappa kom förbi med mitt nya bankkort, det är skinande blankt och så fiiint! Känns nästan synd att använda det.. + att han tog en med fleecetröja som genast packas ner i väskan som åker med till Branäs! Imorgon drar vi natur/turistgänget. Tyävärr måste idrotts-2orna med också...!


Kalmar sommaren 2009, åt förövrigt världens typ godaste kyckling med gorgonzolasås då!


Ska jag, eller inte?

Sitter just nu med världens beslutsångest.
Jag har sett två stycken supersnygga partyklänningar som jag VILL HAAA! Jag vet inte om jag ska göra något så crazy som att beställa hem dom? Louise och Jennie fyller ju år denna månad + att jag ska faktiskt se Neverstore live denna månad.. Hm. Plånboken kommer inte bli lika glad som jag antagligen kommer bli.

Jag får helt enkelt fundera på saken en liten stund till, Disney on ice väntar idag! Så jag måste göra mig snygg nuu!
ha en bra dag, så hörs vi senare!

chips+dip+madde=

INGEN BRA KOMBINATION!
Magproblemen som jag tidigare haft, då jag mått illa och inte kunnat äta är som bort blåsta nu i alla fall och det är ju skönt! Om man ska se något positivt nu.

JOHANFALK +2




GOODIE MADDEPADDE!

Jag skippade filmen och pluggade lite grann istället! Ännu en uppgift klar (positivt tänkande). Jag tar en i taget, en om dagen. Så ska nog det här gå bra, tror jag hoppas jag!

Sen tog jag fram min fotobok och greja lite. Tror den kommer bli skit snygg när den blir klar! Min tanke med boken är att för varje månad under 2010 klistra in bilder på vad jag gjort under månaden. Har ju inte kommit så långt än med tanke på att det bara gått en månad och några dagar på nästa! haha, men i slutändan tror jag det kommer bli kanon.

Nu ska jag hoppa i pyjamasen och sen se en film, det är jag värd.
Nattinatt folket :-)

torsdag idag

Gud va trött jag blev! Jag som skulle plugga. Fan
Film->sova eller plugga?

BIO SOM SAGT!


3 februari

Med tanke på att mitt humör var så långt ned som det bara går att komma på humörsstegen igår (om humöret inte var under marken till och med), så måste jag faktiskt säga att jag är lite gladare idag. Kan till och med glädja mig åt att jag har gjort klart en och en halv skoluppgift! (bara 7 och en halv kvar!)

Allt handlar om positivt tänkande, något som jag tycks sakna just nu. Eller jag har nog bara tappat bort det!


Förövrigt så blir det bio ikväll! det om inte annat kommer få humöret att skjuta i topp, popcorn och någon timme i biomörket! och självklart: Louise står för sällskapet, kan det bli bättre?

Minnen väcks när jag får drömma.

I don't wanna lose you,
I don't wanna use you
just to have sombody by my side.
And I don't wanna hate you
and I don't wanna take you
but I don't wanna be the one to cry
and I don't really matter to anyone, anymore
But like a fool I keep losing my place,
and I keep seeing you walk through that door

Now I could never change you
I don't wanna blame you
Baby you don't have to take the fall
Yes I may have hurt you
But I did not desert you
Maybe I just want to have it all
It makes a sound like thunder
It makes me feel like rain
And like a fool who will never see the truth
I keep thinking something's gonna change


fan

Jag tycker det är bra att alla tror att jag är så självständig och klarar allt själv.
Vi får väl se när din bubbla spricker och du är tillbaka i verkligheten

RSS 2.0