en spark i baken?

Igår började jag på trafikskola, wii! (om tre månader, är jag 18 årrrrrr!) Då ska jag ha mitt körkort, så nu har jag börjat på trafikskola i hopp om att lära mig ett och annat som kan vara bra att veta. Igår pratade bara läraren en massa, jag minns inte ens om vad, så jag hoppas att det inte var något jätte viktigt..

Idag hade vi garagelektion, säkerhetskontrollerade bilen. Så nu vet jag allt i från om vad som gömmer sig under motorhuven till hur man byter däck. Om jag kommer ihåg, dvs! Läraren ställde även frågor som: vad skulle du göra om du fick punka? eller, vad skulle du göra om en säkring gick? - Självklart kom jag med de smartaste svaren.. "Jag skulle börja gråta och ringa bärgningsbilen". Jag hoppas att han inte tog mina svar allt för seriöst, visserligen verkade det nästa som det, aja. I o för sig, tror jag faktiskt att det är vad jag skulle göra i en sån situation.

I höst kommer det bli mycket plugg, jag önskar jag vore rik så jag kunde anställa någon att göra allt åt mig.

my day, so far

Idag kom familjen Karlsson och hämtade upp mig så vi åkte och kollade på innebandy, juniorallsvenskan. Hagfors - Bollnäs. Jag tyckte Hagfors var det bättre laget hela matchen, ändå så blev det en jämn match målmässigt eftersom de turades i stort sett om att göra mål. 6-5, Hagfors vann tillslut!


jag och rebecca, stockholm -08

När jag kom hem åkte jag till konsum och fixade gosid till ikväll. FILM KVÄLL @ MY PLACE! Lousie kommer hit, när som helst och då ska vi ha film kväll! Twilight, ska vi se för att LN inte sett den. Underbara älskade, ska vi se för att Anastasios Soulis är med. Sen får vi väl se vad vi mer ska titta på!

Ha en bra kväll allesammans :-)

Lars Winnerbäääääck!


JAG KAN INTE SÄGA MER ÄN ATT HAN KOMMER TILL LÖFBERGS LILA ARENA
I KARLSTAD 4 NOVEMBER, JAG VILL DIT!


ångest och kärlek i en intensiv förpackning

Någon som har sett filmen I skuggan av värmen? Filmen bygger på en självbiografi av Lotta Thell.
Filmen handlar om Eva som har ett mörkt förflutet som missbrukare. Hon är en ensam varg och när hon inte jobbar som väktare så sitter hon ensam hemma med sin hund. Hon döljer för sina kollegor att hon fortfarande tar herion under arbetstid, men ingen misstänker något. En kväll träffar hon polisen Erik under ett värktar uppdrag, kommer hon att klara av att behålla sin hemlighet?

Trailern till filmen kan ni se här:



Att filmen är baserad på en sannhistoria är nog det som gör att jag tyckte filmen var så bra, jag läser sällan böcker som inte är tagna ur verkligheten. Jag gillar sanna historier, jag gillar verkligheten. Allt annat känns så på hittat, så ointressant. Så nu ska jag köpa en ny bok och läsa. Eller ja böcker, tror det finns 5 självbiografier av Lotta!

Helgen? Redan planerad!

fredag:
-film
-städa
-mys (nu blir det fredags mys!)

lördag:
-innebandy
-film kväll m. LN

söndag:
-plugg dag..
- tänkte även hälsa på hos far och kolla bilder från turkiet!

En seriös sida av mig

bilderna är från turkiet resan:



Högar med skolarbete!..

Men efter några värktabletter och två koppar honungsvatten så sitter jag upp igen och försöker minska min gigantiska hög med skolarbete. Önska mig lycka till så hörs vi senare!

Vet ni?

Idag är det 3 månader kvar till julafton!


snart så..

Isn't she lovely?


i skolan..

Jag vet inte vad jag ska skriva på Billy E uppgiften, vi ska skriva om könsroller inom idrott vad vi tycker. Det borde egentligen vara ganska lätt, tycker man kanske. Men det står helt still i huvudet på mig.

Efter det här har vi projektarbete, förhoppningsvis går det bättre. Får se när vi slutar idag också för jag ska gå och kolla på höst skor efter skolan! Vi får se om Lollogo följer med, det är ju alltid trevligt med sällskap och smakråd. Nån mer kanske vill haka? Det märks sen.

Åter till arbetet som ska skrivas, vad tycker jag?

Höst!

Dagen i skolan:
- "skattjakt" med Jennie, vi var duktigt och hoppas på att vinna fina priser
- såg klart Billy Eliott
- småföretagnde a & b, jag hoppas att vårat uf-företag kommer bli ett av dessa företag som gör att vi inte kommer behöva oroa oss för vår framtid efter studenten (student 2010, you know!) vi kommer alltså bli riiiiiiiiiiiiika på vårat företag! Ja, drömma och hoppas går ju alltid.

Efter skolan så mötte jag upp Rebecca och vi gick och sola, måste ju hålla kvar brännan efter turket! Rebecca nämnde också något om en spännande innebandy nu till helgen eller nästa? Minns inte riktigt vilken helg det var men i vilket fall så tackar inte jag nej till att följa med! Alltid kul, innebandy är ju ett höst tecken kan man säga. Kommer att tänka på när jag själv spela, jag saknar det faktiskt. Varför slutade jag egentligen?

Ett annat höst tecken är ju att elitserie-hockeyn drog igång idag! Färjestad vann, 3-2. Kanske inte en jätte stark insats av dom, men jag tycker ändå att det är en okej insats eftersom det är mycket nya spelare i truppen och många av de spelare de hade förra året är inte kvar. Det är många som inte tror på Färjestad i år, men det var det ingen som gjorde heller och då gick de ju hem med SM-guldet så, ja, jag ser fram emot denna säsong!


you can be my punk rock princess

Mina planer jag hade planerat igår blev som jag ville och idag blev det bio med Louise. Vi såg svenska filmen Prinsessa och jag måste säga att jag tyckte den var små charmig. Anastasios Soulis, är ju inte så dum att sitta och titta på heller, han är ju lite charmigt söt!
Spenderat i stort sett hela min dag idag med Lousie, hel skön dag som avslutades med bio! Kan det bli bättre?




Just nu sitter jag och laddar inför skolan imorgon, det var ju meningen att jag skulle pluggat i helgen.. Hur gick det med det då Madeleine? Nja, inte så jätte bra kanske. Vilken tur att jag har sparat ALLTIHOP tills imorgon, goodie! Men nu ska jag duscha sen hoppa i säng, nu vecka imorgon då måste man vara på topp.

I can't wait forever

Jo idag, jag åker till stan sen om jag får ett vettigt svar snart dvs. Kan ju inte sitta hemma och förmulta forever heller! Haha. Lousie förstod mig, det gör hon alltid på något konstigt sätt. Det blir bio med den bruttan imorgon också om allt går enligt planerna, vilket jag hoppas på! Men först och främst ska vi se om denna lörsdageftermiddag/kväll löser sig. Ha en bra kväll allihop, så hörs vi sen senare eller imorgon!

glömde visa örhängena igår, de är också nya och fina.


Ska jag eller ska jag inte?

Jag har beslutsångest.

Ni såg väl?


FREDAG!

Jag vet, jag skäms för det dåliga uppdateringen.. Men det finns en förklaring till den: ingen motivation till att skriva, vad ska jag skriva?

Men idag då är det fredag och då kom motivationen plötsligt tillbaka! Idag har det varit en väldigt lugn dag i skolan, en lektion då vi egentligen inte gjorde något vettigt vi satt bara och prata. Å vi prata inte direkt skolarbete! Efter det hade vi svenskaprov, språk historia. Igår när jag skulle plugga somnade jag, haha, så just nu hoppas jag att jag får ett godkänt!

Efter skolan stog det shopping på schemat. Louise har taggat i en hel vecka, väntat och längtat efter att få köpa en pälsjacka som hon är skit snygg i! Äntligen fick hon köpa den idag.
Jag, Jennie och Louise vandrade runt i stan en stund kikade lite grann innan Jennie skulle kila i väg för att träffa Maria. Jag och Louise blev kvar och gick runt en stund till och fyllde påse efter påse. Vi hann även med att dricka en milkshake, som var asgod! Jag tror vi båda två blev nöjda med våra inköp! Och det är ju bra.

 


Gull-i-gull


Hallå alla:

Någon där ute som har något bra musiktips?
Det skulle glädja mig!

Räddare i nöden!

Morgonen idag började med idrott och hälsa B och ett dopp i simbassängen. Vi simmade en himla massa gånger fram och tillbaka med och utan livboj. Några gånger med en livlös människa i bojen, fast jag vet inte om Jennie var så bra på att vara livlös eftersom hon skrek "simma fortare" och "kom igen nu madde!". Kan livlösa människor göra så?

Två moment skulle även simmas på tid, både jag och Jennie var snabbare än de flesta fiskar i vattnet så vi fixade det där på nolltid. För detta klarade vi något simmärke vid namn "guldbojen" eller så, och guld låter ju bra i alla fall!

Hoho, MVG där!

Med detta vill jag även ha sagt att det som kommer bada med mig och Jennie i framtiden behöver inte vara orolig, vi kan livräddning. Vi fixa ju guldbojen!

turkey09


















Utsikten från balkongen, som ni kanske förstår var det väldigt långt till stranden..

turtle beach


3000 slavar behövdes för att fixa dessa gravar åt någon kung och hans familj:

lerbad som skulle göra oss ung och snygga

om vi blev så ung och snygga som det utlovades vet jag väl inte, för jag såg eller kände ingen skilland..

På hemvägen från turtle beach, så var det bannemig storm! (svårt att få kort på eländet dock). STORA vågor som satte våran lilla båt i gungning, många trodde nog precis som jag att båten skulle välta, speciellt när vågorna slog in i båten. Minnesvärd båttrip.

för den som inte ser: morötterna och grukan föreställer hjärtan, someone likes me! hoho



Jaha, hemma igen då!


Skönt att det regnar!

För nu sticker jag till värmen, hörs om en vecka!


Gabriel, lilla vän!

Grattis till körkortet!




Är himla stolt över dig Gabriel! Grattis igen och föresten mamma, Elin och Anna hälsar också grattis! :-) hoho. Nu borde du vara glad Gabriel, om du läser förstås, ett helt inlägg tillängnat bara dig. Men det är du värd!

Det här vet du inte om:


01:31

Alla vill bli störst och bäst, men den största är inte den bästa och den bästa är inte störst.

Film!

Jag har nyss kollat på film, fick tips om att Fighting skulle vara bra. Så då var jag ju tvungen att se om det var nått och ha, Channing Tatum var ju en av skådespelarna, vilket gjorde det ännu mera värt att se filmen. Jag tycker faktiskt att den var ganska bra, som film titeln kanske avslöjar så slåss de en del i filmen. Jag gillar visserligen inte slagsmål och pang-pang filmer vanligt vis, men jag tycker faktiskt den här var helt okej!



trött trött trött idaaag!

Jo, tack. Jag är väldigt trött idag! + att jag har rethosta, hostat konstant hela dagen idag. Usch! Men samtidigt är det dumt att klaga, 2 lektioner inställda imorgon och den tredje behövde vi inte ha för att läraren tyckte det var onödigt! ALLTSÅ ÄR JAG LEDIG IMORGON. Så jag ska bara till skolan på torsdag (hoppas Gabriel fixar körkortet då också), sen på fredag åååååker jag! Resfeber?..


RSS 2.0