soliga söndag!

Idag har det varit ännu varmare än igår och självklart la jag mig som en biff och stekte i solen! Helt underbart skönt. Första doppet lär ju inte dröja tills det blir. Jag har även hunnit med att plugga lite faktiskt, tummen upp för mig! Om jag inte är helt ute och cyklar nu så börjar vi tidiare imorgon för att vi ska prata om projektarbeten inför trean. Efter skolan ska jag med AJ till Friskis & Svettis, ja ni hörde rätt, jag ska träna. Herregud, det kan bli roligt vad det blir för pass bestämmer AJ, vilket gör det hela ännu mera spännande.. Haha.

Dålig uppdatering!

Men vad som har hänt sen sist:
-film kväll hos amanda, perkins 14
-fruktsalladen var ett stort +
-sov där
-idag, har vi spenderat många härliga timmar i solstolen
-blivit brunare än vad jag var igår
-varit hos min pappa och grillat och kollat på robinsonfinal

..och nu mina vänner, sitter jag här! Längtar lite smått efter turkietresan, som dock inte är förrän i september. Men ändå. Jag funderar även på allt jag ska försöka hinna med i sommar. Resor hit och dit, jobb här och där. Ja, ni vet. Det är ju faktiskt ungefär två veckor kvar till sommarlov. Det låter helt galet, men så är det! Nu ska jag i alla fall sova, det låter skönt i mina öron just nu.


puss på er

you don't know what you got, till you're missing it a lot..

Jaha, då har jag skickat i väg min kära mobiltelefon på reperation. Förhoppningsvis så fixar de "skönhetsfel", ja killen i affären uttryckte det så, skönhetsfel. Men på han var det inga skönhetsfel i alla fall, haha;) MM, han var en godning så att säga. Luktade gott gjorde han också! Men nog pratat om han, jag kommer att vara utan min mobil i några veckor. Vilket jag inte trodde skulle bli några problem, men jag saknar den redan. Min samsung jag hade innan känns ju inte som någon hit nu direkt, gammal och sliten med många skönhetsfel. Men den har aldrig svikit mig förut så den kommer väl funka i några veckor! Hoppas jag..

Annars så hade jag bara en lektion egentligen idag, eftersom jag är klar med allting i svenskan! Skönt. Så på svenska lektionen höll jag bara alla sällskap i väntan på att min mamma skulle hämta mig. Väl hemma slet jag av mig kläderna och tog på mig en bikini och la mig i solen! Vilket underbart väder det har varit i dag. Det är annat mot vad det var igår, haha. Hoppas att vädret håller i sig så att jag kan fixa en snygg bränna till skolavslutningen & brors student.

det var allt för nu, hej

plask och lek

Idag var vi ute och lekte med barnen som jag har nämnt tidigare. Vädret ville oss inte väl, det spöregnade! Så ja, snart ligger jag väl hemma och ner bäddad i sängen, igen.. Jag var blöt från topp till tå och frös som en gris. Som ett plus i kanten på denna dag så tyckte barnen inte alls om våra lekar en del uttryckte sig: "tråkigaste dagen i mitt liv". Tack barn, vi gillar er också! Dagen blev ju inte riktigt som det var tänkt med tanke på vädret. Vår lärare sa från början att vi skulle vara inne om det regnade men tydligen så ändrade hon sig! "Finns inga dåliga väder bara dåliga kläder" nått i den stilen. När sedan dagen slutade med att 22 barn sprang efter mig och hängde och drog i ben och armar (ja, tillslut ramlade jag ner på den blöta gräsmattan..) så fick min älskade mobiltelefon en puss. En rejäl sådan, 4 stora sprickor över displayen :( En anledning till varför jag inte gillar barn: dom fattar inte vad SLUTAAA betyder. Telefonen funkar ju fortfarade som tur är, men den var sötare förut, utan sprickorna.. Så nu ska jag väl se om det går att fixa till det där, ska nog skicka den på reperation (eller nått sånt) imorgon.



my baby love

NY DESIGN!

Tackar Fröken Jansson för att hon, som några gånger förr, gjort en ny design till mig! Me like, tack<3 Jag hjälpte henne förövrigt med hennes hår. Jag vill också ha långt hår.. Men men, för övrigt så har jag tittat på Grey's ikväll. Äntligen gifte sig Alex och Izzie, på tiden om ni frågar mig! Grey's är ju lite utav en favorit just nu, har ju kollat klart på första säsongen. Snart klar med andra, samtidigt som jag tittar på tven och där är dom på säsong fem eller sex? Hm, jag minns inte! Haha.

I alla fall så laddar jag inför morgon dagen nu, back to school som gäller imorgon! Inga lektioner, men lekdag med barn. Ja vi får väl se hur det går! God natt.

Tralala, vad jag är bra!

Har hunnit med att skriva klart två arbeten nu på morgonen, notera att klockan är 11:38 och två arbeten är klara. Just nu i min lyckliga stund kom jag på att jag har ett arbete till som måste vara klart till fredag. FAN. Jag går ur tvåan, är det meningen att jag ska kunna bada i alla arbeten? Jag tycker vi har haft hur mycket som helst nu på slutet. Det är så typsikt, men jaja det är ingen idé att deppa ihop utan det är bättre att bita i det sura äpplet och göra klart det arbetet också.. Fast nu vill jag nog hellre ha en god frukost än ett surt äpple, så ja, det sura äpplet får vänta ett tag till!

Ha en bra dag!

Grey's Anatomy



Lite drygt en månad sen jag slutade med min pencilinkur (för streptokockern), roligt nog kom ont i halsen och febern tillbaka! Lyckliga jag. Men men, med alla möjliga tabletter och Grey's Anataomy så är jag redan på bättringvägen. Tack och lov. Min kära klass har ju fixat en friluftsdag för Mörmoskolans ettor och tvåor, vi ska leda dem i olika lekar osv. Tydligen är det ganska viktigt att medverka på denna dag, så jag hoppas på att jag är back in school på torsdag. Imorgon har vi hälsodag, springa 8km och sen volleybollturnering, så imorgon kommer jag tyvärr inte kunna medverka. Synd för min klass, eftersom jag vet att alla gillar mina volleybollskills. Har lite plugg jag ska försöka göra klart, men först varm oboy och några fler avsnitt med Grey's!

KOLSNÄS PERMIÄR!















Tack för en härlig kväll tjejor och alla andra :)

jag vill också vara liten

  



minsta tjejen - största hästen




SE GLAD UT!


Här är en bild från skolan och jag försöker mitt bästa att få min vän Gabriel att se lite glad ut när han och jag ska medverka på bild. O ja, resultatet ser ni ju här ovan, dubbelhakorna!

vi är inte dom

No stings attached, I want your body not your heart.







Ingenting kan bli vad det var, neheej

Man ser tiden är förbi, snart är det för sent, 
livet går fort och det är svårt att hänga med,
men vi kanske kommer se en juldag i Lund
kanske ölen kommer ta oss på det djupa en stund
kanske fortfarande kommer försvinna i din blick
drömma om den framtid som vi aldrig fick

och vi kanske skriker bakom musiken
och trots alla rast platserna i livet kommer vi fram till att vi trivs
Hur polätten föll om vi kanske lämnas barhänt parallelt genom snön
som ändå blåser bort efter ett halvt andetag
och du säger att det är uppenbart
att det lilla var du och jag
så förlåt om jag bara säger tjena när vi syns
slipper kännas vid svidande förr i tider
kanske var vår historia en fjärill på nål
vacker att titta på men vingar som inte slår.

22:an

Idag har jag tillbringat lite tid med AJ. Hon hade fått äran att färga och klippa mitt hår! Vilket blev snyggt, lite ljusare och frächare. Det tackar jag för :) Som vanligt bjöds det på mat när jag var där också, grillat, lite svårt att säga nej då! (A) Vi pratade gamla Kolsnäs minnen, haha ja, alltid lika roligt! Det är ju Kolsnäs premiär till helgen. Det kommer bli nice!


kolsnäs-parken 08

ESC 09!

Ja, man får väl säga grattis till våra grannar, Norge, som vann ESC! Personligen tycker jag inte att låten är så bra, som hela europa verkade tycka. Lite orättvist kan jag tycka också eftersom Malena var bra ikväll, hon hade förjänat en bättre placering. Men men! Egentligen är jag inte så insatt i melodifestivalen och eurovision, men det är väl klart man hoppas att det ska gå bra för Sverige!

,
Återigen, grattis Norge!

min morgon:







Kommer ni ihåg? :)

min eftermiddag

ÄNTLIGEN HELG! som jag har längtat. Allt vi har kvar i skolan får mig att förstå att min prestationsånget och ständiga vilja att alltid vilja göra mitt bästa, vara bäst (jag är inte tävlingsinriktad så jag måste vara bättre än andra, utan jag tävlar ständigt mot mig själv), håller inte i längden. Jag stressar och pressar mig själv och stressen gör mig galen. När jag väl ska försöka skriva klart något arbete för jag inte fram ett ord. För jag vet att jag verkligen måste, och då går det inte. Så nu tycker jag att det är skönt med helg, för nästa vecka går vi bara två dagar i skolan. Kommer bli en massa ledigt och en massa tid till att varva ner. Lägga tankarna om plugg på hyllan en liten stund.

Idag följde jag med Kim till IP och kollade på fotboll, där träffade vi också Rebecca. Som vanligt var det ganska kallt och för tunt klädd! Haha. Matchen slutade 2-2. Lugn kväll som ni förstår och den kommer fortsätta så, skööönt! Imorgon ska jag till pappa och grilla och har inga större planer på utgång. Jag ska soooooofta, hela helgen! På söndag ska Amanda hjälpa mig att bli snygg i håret. Min helg kommer att bli lugn. Hur ser eran helg ut?


puss på er.

fredags lektion











vi glider



men dom får sitta längst bak i taxin

volleyboll

Jag har sand i håret sen vi spela volleyboll idag. Christian, som ständingt pratar om hur bra vi skulle få det ihop om vi gifte oss, puttade ner mig i sanden och sköt en volleboll i huvudet på mig! Tack för det:) Men trots detta så var det svårt att inte skratta, hela situationen var så komiskt. Det flög sand och volleybollar över allt. Hade ni varit där, hade ni definitivt skrattat!

feels like my life is stuck on repeat..

Plugg, plugg och åter plugg! Men det är väl så det ska vara när sommarlovet närmare sig med stormsteg. Dock är det ju så att motivationen till att plugga är totalt obefintlig. Jag känner bara en stor klump i magen och stress när jag tänker på vad jag har kvar att göra. Jag försöker och försöker men kommer ingenstans. Det är väl typiskt? Jag kommer få sitta hela kvällen med det här. Men med lite mat i magen så hoppas jag att det kommer gå lite bättre i alla fall :)

powernap-planen

Min powernap plan som skulle göra mig pigg och motiverad till att skriva apu-rapporten funkade inte som den skulle! Den fick snarare en tvärtemot-effekt, jag blev ännu mera trött och seg. Som vanligt flyttar jag fram pluggandet till imorgon, som jag gjort den senaste veckan :) Tur att det finns en morgon dag! Vad skulle jag göra annars?



















Vart har solen tagit vägen? ..

TRÖTT

En lektion i skolan idag, som vanligt på måndagar! denna lektion innehöll redovisningar. Ganska drygt faktiskt, eftersom jag redan har redovisat! Duktigt Madeleine. Dock inte lika duktig när jag inte orkar ta tag i att skriva min apu-rapport ska som lämnas in på onsdag.. Men jag är för trött. En "powernap" på några timmar vore nått ;)

Nått mer intressant än så har jag inte att säga för tillfället!

VM-BRONS!



Tre Kronor vann bronsmatchen mot USA med 4-2, vilket känns bra!






Roadtrip!

Som jag tidare har nämnt så skulle jag och Louise till Gustavsvik och igår var vi där! Mycket trevlig roadtrip till Örebro med både kladdkaka och saft. Givetvis får vi inte heller glömma det vackra allsången, där vi tog i och sjöng för full hals!

"that I dont ever wanna be like you
I dont wanna do the things you do
Im never gonna hear the words you say
and I dont ever wanna,
I dont ever wanna be you
dont wanna be just like you
oh what im saying is
this is the anthem throw all your hands up!"

Vi körde faktiskt bara fel en gång, och det är ju tummen upp. Väl på badhuset lekte vi mer eller mindre som små barn när vi sprang mellan de olika vattenbanorna. Idag känner jag mig något mörbultad, då min rumpa och knän har fått tagit många hårda smällar! Aj aj. Blåmärken har jag överallt känns det som, dessutom svullnade ena mitt knä upp igår, vilket gjorde väldigt ont! Jag kunde ju knappt gå. Men idag är det bättre som tur är! Vi träffade även dalmasar som var något bakom flötet! Haha, men dialekten, värmländska: vad gör ni? dalarnadialekt: vi buuuusar! Kanske är svårt att förstå om man inte var närvarande vid detta tillfälle, med både jag och Louise skrattade gott åt detta länge. Antar att vi kommer göra det ett tag till!

Jag hade i alla fall en superbra dag med Lollogo, så det tackar jag för! och jag hoppas på en repris på detta =)


Hur var det där med tanklocket Louise? ;)

FIX&TRIX

Har lite saker som ska fixa inför imorgon! till exempel baka kladdkaka och fixa pastasalladen. Men jag ska nog hinna med allt, hockeyn börjar ju strax så jag känner mig lite små stressad. Men det här fixar jag utan problem! HÖRS SENARE

stefans lektion

Sista lektionen för dagen! och vi ska skriva APU-rapport. Går väl lite så där med, faktiskt. Men det är så tråkigt väder, det regnar ju så humöret är inte på topp. Då får man roa sig med annat. När denna lektion är slut ska jag till stan och fixa bikini tills imorgon. Då ska jag och Louise till Gustavsvik! Det ska bli skitkul. Vi har ju pratat på det innan hon skaffade körkort att vi skulle åka dit och nu har hon ju körtkort så nu är det ju bara tuta och köra!

Åter till arbetet!

YES!

SVERIGE TILL SEMI I HOCKEY-VM! NU MÖTER VI KANADA IMORGON!

Busigt..

Idag har det varit en lång dag i skolan! Trots detta fick ju sluta 50 minuter tidigare för att våran lärare skulle med sin tjej på ultraljud! Vi hjälpte honom med en massa fina namnförslag till bebisen. Jag vet dock inte om han var så imponerad av våra förslag när han sa: han ska heta Bertil!

Efter skolan blev det till att sola med Louise, vi taggar in för Gustavsvik till helgen! Det är något som jag ser framemot väldigt mycket! Något annat som jag ser framemot är fotbollsmatchen jag och mina vänninor Rebecca och Amanda ska se snart. Den kan bli väldigt väligt rolig.. Hm, haha! Ja vi får väl se! puss på er så länge

Finlandsfärjan har anlänt hem

När jag kom hem idag var mormor och morfar här! De har varit på en Finlandskryssning i ett par dagar. Med sig hade dom massa godis (självklart) + två parfymer till mig! Söt hon min mormor, vet precis vad jag vill ha :) Skönt och ha dom hemma för den delen också, jag tycker om min mormor!

Nu sitter jag och taggar för att ta tag i plugg.. Vilket är ett måste idag eftersom arbetet ska redovisas imorgon! Som vanligt väntar jag tills sista dagen, men det är först då jag känner att jag verkligen måste. Konstigt det där. Men men, släpp sargen och kom in i matchen!

Ha en bra dag (av det som är kvaaar)

Det där med planer..

Det finns ju en anledning till att jag inte gillar att planera..

Men i alla fall, vad jag gjorde av dagens planer var att ta en promenad! wow. Bra gjort av mig. Nu blir det att hoppa in i duschen sen sätta sig i soffan och kolla DH! Har inte sett det på ett tag..

Jag är hungrig!

Jag har knappt ätit någonting idag (men jag får ju faktiskt skylla mig själv)! och det märks, för jag är huuungrig. Men snart så ska det käkas kyckling! Mums. Efter det ska det skrivas uppsatser i massor! Eller ja, lite grann i alla fall eftersom humöret inte är på topp. Ska även försöka hinna med en promenad och DH ikväll. Det är väl planerna för vad som är kvar av dagen, vad som blir av av dessa planer återstå att se.

puss på er.





I'm counting the seconds until you break the 
silence, so please just break the silence
..

en louise dag

Idag har jag kollat efter skor till min klänning jag köpte till min brors student. Men det verkar mer eller mindre omöjligt att hitta ett par.. Det blir att leta vidare! Rebecca var sällskapet tills hon var tvungen att hoppa på bussen till skolan. Då fortsatte jag mitt letande, men fann inget! Louise kom i alla fall som en solstråle i sin bil och hämtade mig innan vi åkte till skolan för dagens enda lektion: hälsopedagogik! Efter det satte vi oss i bilen igen och släppte av Gabriel i stan och rullade vidare mot sundsta där vi tog farväl en av trött Josefin innan jag och Louise gick och la oss i ett varsitt solarium och stekte!

Egentligen skulle jag övningskört idag, men så blev inte fallet så jag följde med Louise hem (jag är mer eller mindre inneboende där). Oboy, smörgås och prat om Louise alla killar hann vi med innan hunden Storm ville ut ;) Antar att Louise kommer läsa det här, då kommer hon säga något i stil med: ALLA mina killar Madeleine? Men som hon säkert förstår så skriver jag det med glimten i ögat!

Som säkert också ni förstår så har jag spenderat större delen av min dag med Louise innan jag åkte hem och såg de två sista perioderna i hockeyn, Sverige vann (tack och lov) mot Frankrike med 6-3. Det visade väl inte upp sin allra bästa sida idag, men en vinst är alltid en vinst så att säga. Eftersom jag nu inte orkar sätta mig och plugga ska jag istället ta mig en promenad!


LN och Strom! denna bild togs 1 januari 2009

Sverige - Schweiz!

Och vinst med 4-1! Synd dock att Jonas inte fick hålla nollan tycker jag, men han vann ju guldpucken (säsongens bästa spelare, både elitserien och Tre Kronor inräknat), det var han värd.



Jonas Gustavsson vinnare av guldpucken!


Linus Omark efter 3-0 målet


Sommar och sol, vi har korta kjol..

Underbart väder! Jag har solat i stort sett hela förmiddagen. Hur skönt som helst. Har även haft premiär hopp på studsmattan idag! Mina systrar väckte mig i morse och skrek att jag hade lovat att hoppa med dom, så det var bara att gnugga sömnen ut ögonen och gå ut och hoppa med dom små liven! Men nu när studsmattan är framme så känns det att sommaren är ännu ett steg närmare.

Snart kommer det lite trevliga människor hit på middag, det blir trevligt skulle jag tro. Vad som mer ska hittas på, har jag inte en aning om!

Bergsbestigarna!


Var ska man börja?

Praktiken är slut! Gjorde sista dagen igår, och vi fem praktikanter som var där "bakade" kladdkaka och snickerskaka som vi bjöd personalen på. Det var uppskattat. Vi fick även en "överraskning" eftersom det var sista dagen, det kom en kille, William, som lärde ut simhopp om jag fattade det hela rätt. Han lärde oss hur man skulle dyka för att undvika att slå sig och han lärde oss både fram och bakåtvolter. Fast jag höll mig till dykandet. Voltrar är inte riktigt min grej, mer killarnas grej. Ja precis, jag var ensam tjej. Så jag har väl skämt ut mig lagomt mycket när min bikini åkte både hit och dit när jag skulle dyka.. Men vet ni vad? Jag DÖK från trean, och jag var livrädd. Jag tror hela badhuset fick höra hur rädd jag var när jag stog där och skrek! Nu i efterhand så känner jag mig bara väldigt dum som stog där och skrek, haha. Men så är det, jag gjorde det till slut ialf. Tre gånger till och med. Stolt över mig självfaktiskt. Nu ska bara praktikrapporten skrivas!

Sista praktikdagen gjorde vi ju igår, på valborg som jag spenderade i Karlstad. Med trevligt sällskap givetvis! Efter att jag och Louise missat bussen till centrum gjorde vi ett tappert försök att försöka cykla in till centrum för att hinna med en buss men misslyckats med detta. Jag kan berätta för er att mina ben berättade för mig att jag inte cyklat på länge och det kändes! Både jag och Louise cyklade som galningar, en trampade och en satt på paktethållaren. Förövrigt så var det halvtpunka på cykeln också, och länge undrade vi varför vi tog en cykel när vi kunde tagit en varsin! Men man kan ju inte tänka på allt. Vi kom tillslut fram dit vi skulle och jag har väl haft roligare kvällar men det var en helt okej kväll!


LN och MNH


bländande skönheter


steeeekare!


en söt LN!

RSS 2.0