min framtid är din morgondag

1 december imorgon, är inte det sjukt?



It's x-mas time again!


ett hål i mitt hjärta.

All den längtan som plötsligt är försvunnen


Neverstore-biljetterna till Nöjesfabriken var slut. Är inte det såå typiskt? Men det är inget att deppa för, kommer inte min man till mig, får jag åka till honom. De stannar även i Karlskoga på Statt! Och det är ju bara några mil härifrån. OCH DET FINNS BILJETTER DIT! Hoppas bara att Louise vill följa med och jaga efter min man (haha). Vi har ju så många fina söta rara vänner med körkort, så skjuts ska väl inte bli något problem förhoppningsvis!



only if you believe.

LA-DI-DA

Så där! Då har snart denna söndag också passerat. "Adventsfika" på förmiddagen med mormor, morfar, och mammas farfar. På eftermiddagen var jag och mamma på drop in ridning! Det var väldigt kul och se mamma och rida, haha. Det första hon sa när hon väl tagit sig upp på hästen: Åh gud, va högt det var!

Själv så fick jag en ung häst (bara ridit unghästar på senaste tiden), Tussi 4 år ung. Väldigt söt sak, men hon förstår ju inte så mycket, precis som Quelly. Hon håller på och lär sig och idag var hon väldigt duktig. Så det var kul, nästa drop in lektion blir den 13 december! Förhoppningsvis så kommer jag väl få rida Quelly i veckan :-)


Quelly


Söndag idag, måndag imorgon = skolaaa!

we grow up, but never old


om en månad, har ett år av väntan passerat.

I'm so happy!

Har som jag har berättat, kollat på balklänning idag! Åh det var så kul. Har sett en heeel del fint, men jag är ganska kräsen märkte jag snabbt. Alltid var det något som inte var bra, så för min del så kommer det bli att sy upp en klänning! Så nu har min tankeverksamhet satts i arbete, hur vill jag ha den? Jo, jag har faktiskt ganska bra koll på det. Så ganska snart (förhoppningsvis) ska vi åka tillbaka till samma ställe och ta mått och så vidare. Himla skoj!

Min kväll kommer att spenderas i Karlstad i kväll. Fett nice, kommer ha sällskap av blondiner och de är ju roliga har man ju hört! (syftar i blondinskämt) Haha ;-)

Ha en skön kväll folket, vi hörs senare

Lördagmorgon..




min fredag:

-stress hem från praktiken
-duscha & äta
-hem till lollogo och arbeta med vårat företag
-kolla idol
-heeeeem
-amanda just told me: pip ticketsena släpps i december!


Företaget går framåt, tackar som frågar! Vi förbereder oss för fulla muggar inför julmarknaden. Det är väl många som är ute och slår klackarna i taket nu, men inte jag. Inte VD:n för Stormsmycken, jag fixar och trixar med ny webbdesign och bilder som ska ut på hemsidan imorgon. Jag skickar in en länk här imorgon så ni kan kolla in våra nya smycken!  Förövrigt så har jag ont i magen, det kan bero på att jag har ätit för olchfigt. Not good! Annars så borde jag sova nu, ska nämligen upp tidigt imorgon.. Varför tidigt en lördag? Jo, för att jag ska kolla på balklänning imorgon!!!!!

SÅ GODNATT!



slänger in en gammal partybild på mig och Lollogo!

my heart is on fire.


 


twisted sisters


blåsväder

Fy fan va kallt det har varit idag, uuuh! Det har ju blåst helt galet.


Vanligtvis så brukar jag ha duschat och bosatt mig i pyjamas vid det här laget, men inte idag. Nu ska jag tillbaka till hästarna och springa runt på en lektion. Och mysa med Quelly, lortgrisen, han är så söt.


HÖRS LATER!

Veckans bästa!

GREY'S ANATOMY!

Den som missade kvällens avsnitt var ju allt annat än smart i alla fall. Mitt favorit program helt klart! Jag som annars är så skeptisk till sjukhusserier. Hm ja. Dumt att missa ändå, sjukt spännande nu för tiden!


Center of attention.



I gotta feeling..

.. and that's not a good one!

Känns ungefär som att gå runt och vara nervös och orolig hela tiden. Rädd för att misslyckas. Jag är riktigt jävla dålig på att misslyckas! Det kanske inte märks, men det känns. "Man har inte misslyckats förrän man slutar försöka"

Jag har aldrig slutat försöka, jag gör alltid mitt bästa. Trots det känns det som att det inte räcker till. Jag är aldrig bra nog, när är man bra nog? Vad är det som krävs för att vara bra nog? Det är tufft att vara på topp, det blåser alltid och det är svårt att hålla sig kvar. Men jag tänker hålla mig kvar. Uppe på toppen!


Positivt:
-LN var här idag
-vi kolla studentresor (om och om igen)
-34 dagar kvar
-3 dagar till helg

we should get jerseys ‘cause we make a good team.

 

Min goding det där. Idag gick det skit bra när vi skutta runt på ridbanan, det enda problemt nu är väl att han är lite seg i svängarna. Men han är ju bara tre år och väldigt nyfiken på ALLT som händer runtomkring, så svänga är väl det sista han tänker på. När jag säger allt menar jag allt. "Oj kolla en vattenpöl" eller "oj det finns två utgångar på den här ridbanan". Förhoppningsvis så kan han snart börja gå med på lektioner, lillplutten, han kommer bli så glad när han får visa mamsen vad han kan!

Förövrigt så är jag väldigt trött idag. Kroppen värker.. Haha! Skönt i alla fall att börja senare imorgon så jag får sova läääänge!

 


trying really hard to fit in, this is the last time


Shallow beautiful people.

Neverstore spelar 27 februari 2010 på Nöjes i Karlstad.
Jag kommer att ha åldern inne, SÅ JAG SKA FAN DIT DET VILL JAG LOVA.
Vad jag inte har är en vän som vill följa med, någon?





förövrigt så blir det innebandy nu och bio sen. NEW MOOOOON! med Louise. Men som sagt först innebandy med Rebecca. Hörs people!




Stockholm!

På tåget påväg till Stockholm i fredags så ringde någon snubbe och sa att HSM musikalen var inställd på grund av sjukdom. Typiskt! Men trots att det var poängen med själva resan så åkte vi ju till Sthlm i alla fall. Jag, syster 1 och mammsen var det som åkte.

Väl i stor staden så promenerade vi till hotellet som låg på Kungsgatan. Käk och sedan slog vi ihjäl några timmar på stan. Konstigt det där, när man har pengar och är shopping sugen hittar jag nästan aldrig någonting jag vill ha. Är inte det konstigt? Fick med mig lite nytt hem, trots detta problem. Ångrar dock att jag inte köpte ett par skor jag såg, de finns ju inte i Karlstad. Dumma mig!

 

Till kvällen valde vi att gå på bio och se Bröllopsfotografen, en fullsatt biosalnong med stockholmare + tre värmlänningar. Stockholm vs. Värlmand. Har ni sett filmen? Stockholmarna verkade gilla filmen i alla fall och det gjorde jag med. Utanför biosalongen kunde man höra folk prata om den värmländska dialekten, måste säga att det kändes konstigt att se en "värmländsk" film i Stockholm! Haha. Bra film i alla fall, jag gillar Ulf Malmros filmer. Synd dock att inget är inspelat i Molkoms trakten där filmen utspelar sig.


Hungrig..

Tåget rullade hem 19:15 lördagkväll, så innan det hann vi med:
-HOTELLFRUKOST (finns ingen bättre frukost)
-spendera många, många timmar på Stockholms gator och torg
-shoppa lite mer
-fikat
-väntat

 

 


Stå aldrig still!

Det är då du känner om det gör ont.

Min kropp värker av allt fyskiskt arbete jag pysslar med om dagarna, den är inte van att slita så hårt om dagarna! Idag var jag kvar på praktiken lite längre, för att jobba in någon timme som jag missar på fredag eftersom jag ska vara ledig då. Jag fick vara med och rida lektion idag på en av hästarna jag håller på att "ridain". Quelly, hur söt som helst. Men han förstår inte riktigt, han förstår nästan ingenting. Jag slet som ett djur medans han funderade på vad jag höll på med! Han är egentligen lite rolig, i sin spilta kan han inte stå still, han snurrar och går fram och tillbaka hela tiden. Men när han är med på lektion (då han ska gå framåt) står han helt stilla och tittar på alla andra! och mer eller mindre fattar inte att han ska gå framåt. Men trots detta är han söt :-) Ska ta en bild på han så ni får se!


Nu ska jag käka, sen blir det en promenad med Karlsson!
Grey's ikväll people! missa inte.

I hope someday you will find it, in your heart

I remember waiting for you to come,
Remember waiting for you to call
Remember waiting there to find nothing at all.

Knäpp?

Jag har ont i ena ögat och jag är livrädd för att bli blind. Mamma tror dock inte att jag kommer bli blind utan hon tror att jag kommer få en förkyldning snart. Inget av det låter speciellt kul tycker jag, jag får inte vara bort från praktiken + att jag åker till Stockholm i helgen. Vi får väl se vad som händer.


Nu ska jag snart i alla fall hoppa på bussen till city, UF företaget väntar!

ny vaken!

Jag har sånna i-landsproblem så jag vet inte vad jag ska käka till frukost. Min tanke är att se en film tills jag bestämt mig, då dyker nästa i-landsproblem upp: vilken film?



And if you look high, you see that I'm gonna be in it; the sky is the limit

 

Rätt kör vann i alla fall körslaget! eller vad säger ni?


Öppet hus på HUC!

Har varit på öppet hus på skolan idag, kom ju inte överdrivet mycket folk. Var där från 10.00 till 14.00. Men det var väl okej ändå, får ju ledigt en dag från skolan + att vi fick en t-shirt! haha.

Tråkväder=tråkhumör. Min planer för resten av dagen tror jag inte ens existerar, jag är så fruktansvärt trött på folk. Fråga mig inte varför, finns det någon vettig människa? Ska i alla fall bli skönt och vara ensam hemma med katten i kväll. Tumme upp för det.

Men typiskt!

Jag räknade med sovmorgon imorgon, men så smsar SGH och frågar om jag ska med imorgon. "Jaha vart?" tänkte jag först. Sen ramlade myntet ner jag och fattade att han menade om jag skulle med till skolan imorgon. Ja visst låter det knäppt, skolan en lördag! men det är för att jag lovade att vara med på öppet hus. Högstadieelever har väl chansen då att besöka skolan om de hade tänkt att söka dit. Men för att vi är med på det, så skulle vi få ledigt en annan dag sa Stefan :-)

Så det blir väl upp och hoppa för att prata med nyfikna högstadieelever! Ha ha.




Första praktikveckan klar!

Det har varit full fart redan från dag ett och det gillar jag. Det känns i kroppen att det är ett fysiskt arbete, jag har varit totalt slut på kvällarna. Vilket faktiskt inte gör mig någonting alls, det ska kännas att man jobbat ordentligt + att man sover så skönt om man är sliten i kroppen. Det är ju bra för min del eftersom jag sover så dåligt på nätterna annars!

Jag har ju praktik på en ridskola, vilket var min dröm som liten, och det har nog hängt kvar. Jag trivs som fisken i vattnet med närmare ett fyrtio tal hästar runtomkring mig nästintill dagligen! Inte nog med det: det finns 5-6 föl! De är ju så söta men envisa! Det är ingen lek om någon av dem rymmer i från hagen om man säger så.. Igår rymmde ett föl, det tog närmare 1,5 h innan vi fick det tillbaka till hagen!

Jag har faktiskt fått hoppa upp i sadeln igen. På en häst som de håller på att rida in som de nyss fått upp en ryttare på. Yes, första gången gick det bra fram tills hon blev rädd och började bocka.. Jag blev knockad och vips! så låg jag på backen! Haha, andra dagen när jag fick rida henne igen, gick det mycket bättre och jag höll mig kvar (tack o lov). Sen är det en ponny, som är inriden men ändå inte fattar någonting som jag också får rida på! Han är så söt och duktig när han väl vill. Till veckan får han och jag förhoppningsvis vara med på en barnlektion för att se hur han funkar med andra hästar på en lektion!

Det är väl lite vad jag har sysslat med de senaste dagarna + att jag har gjort riskettan så nu jävlar ska jag börja plugga körkortsteori ordenligt! Jag är så himla trött efter den här veckan så det blir en hemmakväll i kväll. Idol tonight. No Rabih :-(



STORM

 

UF- företaget som jag pratar om inemellanåt: Storm Smycken AB


I'm alive!

Ja, jag lever och det känns! Min kropp värker, från topp till tå. Jag är helt slut och glad! Ska käka nu så jag orkar med kvällen, sen ska jag berätta vad som hänt!

yes, nu jävlar

Praktik i fyra veckor. Jag tänker inte tro på allt jag hört om min handledare (läs: jag är livrädd för henne). Morgondagen kommer bli intressant, allt jag hoppas på är att jag överlever. Om jag gör det märks imorgon, tills dess: ta hand om er och varandra.

du gav vår chans, till någon annan

jag hatar måndagar, säg nått som är bra med dom?

vaken?

usch, måndag morgon är en jobbig morgon! väldigt tidig också för den delen.. snart går i alla fall bussen till skolan, hoho! tre timmar idrott & hälsa b står på schemat, jag och Jennie ska ha egen lektion! vi får väl se hur det går.

ska klippa mig efterskolan idag, jag är lite orolig för vad som ska hända för min klaufs. har nämligen inte bestämt hur jag ska klippa mig än, men det blir nog bra! (hoppas jag)

nu måste jag kila! hej på er

TV KVÄLL!

1805-one tree hill!
1900-gossip girl/top model
2000-ENSAM MAMMA SÖKER! (sista avsnitter you know)

söndag eftermiddag

åt på tok för mycket socker, kladdkaka, glass illa.. tur att jag åt grädde också, det är ju i alla fall nyttigt (om man äter LCHF).


sitter och sjunger och tycker Gabriel är dryg. Vet inte om han ska med och kolla på innebandy? Han svarar så konstigt så man skulle kunna tro att han är knäpp, vilket han i o för sig är. Men men, han höll ju på att skruva med bilen, så det skulle ju kunna bero på det.

Min klipp och klisterbok börjar bli riktigt fin nu, har suttit och kollat igenom gamla kort! Oja, det är ju väldigt underhållande om man säger så.

nu ska jag sjunga vidare, ttyl!

man vet att man är hemma, för stan är likadan'


TEAM OLA!





Monstret

Ja, Toronto vann i natt mot Carolina, 3-2. Storspel av Färjestads före detta målvakt Jonas. Skönt och höra att han klarar sig fin fint på andra sidan Atlanten. Han är ju lite utav en favorit!


can someone tell me why did you have to go?







0121

Vilken kväll! Rebecca kom ju hit som jag sa, och vi gick och köpte oss godis (hehe) och laddade upp för idol! Vi har lyssnat på massvis med musik som väcker minnen, bland annat från när vi dansade street dance. Vi var ju även tvunga att prova om vi mindes något från det! Haha ja det var ju minst sagt roligt! Så vardagsrummet förvandlades till ett dansgolv. Mycket trevlig kväll, alltid trevligt med RK.

Vi tittade även på klipp från the Voice -09, Lazee, Mims, Loyd Banks osv! Även tårgas bomben, skrattar lika mycket åt det varje gång, jag som ramla ner i buskar och Rebecca och Louise som står och säger: nu tar vi det lugnt. Yes! Alla sprang som galningar! Haha. The Voice -10!

Nu så har Rebecca precis lämnat mig och jag funderar på att göra sängen sällskap, trött som jag är! Tänkte plugga lite imorgon, tråkig som jag är! hoho. God natt folket.

1752

jag har hunnit med mycket sen vi slutade klockan 12.15 idag.
på SvB lektionen fick vi reda på betyg på det muntliga vi hade gjort förra veckan, vg+, inte fy skam eftersom jag tyckte mest att jag stammade hela tiden när jag stog och pratade.

-efter skolan gick jag och min vän LN och betalde våra New moon biljetter!
-sen beställde jag klipptid, en snelugg kan tänkas göra comeback!
-städade när jag kom hem
-duschade och käkade
-och nu kom rebecca!

Ha en bra kväll pojkar och flickor :-)

0853

Vilken morgon, mått dåligt hela morgonen! Bra början på denna fredag. Men vi hoppas att det blir bättre, slutar ju tidigt idag. Uppskattat! Ska nog betälla klipptid idag, måste betala New Moon biljetten idag också! Woho, hoppas att jag har pengar då, så jag kan betalaa.. Annars vore ju det tråkigt, för då blir det inge New moon för mig del.

Men men, sitter om pratar pengar nu! Olika banker och lån. Men nu måste jag skriva om funktionshindrade. Ha det fint.

SKOLKORTen

Just ja, skolkorten kom igår! Enskilda kortet.. jag ser ut som en slickad katt! KUL. Klasskortet, jao jag går i en fin klass om man säger så! Tog ju även bild med brudsen, dock är det Jennie som har dom korten. JAG VILL SE! Så, Jennie se till att bli frisk och kom med korteeen :p


The closer you are to death, the more you realize you are alive

Vi har sett en film i skolan, Touching the void. Vi såg den för att vi hade haft en uppgift om extremsporter, varför det finns vissa som utsätter sig för sånt. Filmen är en sann berättelse och enligt mig är den väldigt spännande och väldigt bra. Så vill du se en bra film, se den!

Trailer på filmen:


Mera snö

Det ligger snö på taket. Nästa vecka börjar fyra veckors praktik, sen är det jullov. Mitt allra sista jullov som gymnasieelev. Sjuk känsla. Halva trean har gått, ett halvår kvar till studenten! Det är gaalet. Men det är mycket som kommer hända och månste fixas innan studenten väntar på riktigt:
-praktiken
-jul/födelsedag/nyår
-betygen, glömde föresten berätta att vi fick tillbaka sämhällskunskapsprovet igår. läraren satte inte mvg på provet, fråga mig inte varför, jag fick i alla fall vg+ (alltså högsta möjliga) och det får man ju vara nöjd med.
-projektarbetet
-UF företaget vore ju kul om det gick +
-bal och en vit studentklänning
-studentresan
- osv osv.

listan kan bli lång, men det kommer gå fort.

Jag ser det snöar!

-DET SNÖAR! 4 november, första snön faller
-färgat håret på rebecca idag och det blev väl inte riktigt som det var tänkt, men det kommer bli bra
-Jag missa Lasse i LLA, I guess mabye, att det är mitt eget fel?...
-Jag tog influensasprutan trots att jag varit så negativ
-Jag har varit på föreläsning om djur och natur, vi människor är verkligen hemska varelser.

Varför är vi det då? Jo, för att vi förstör för andra levande varelser (djur/växter) på våran planet bara för att vi vill ha det så bra. Helt sjukt egentligen, killen som föreläste Mattias Klum berättade hur många djur det var som stog på den allra yttersta listan för att vara utrotningshotade, det var flera tusentals! Vems fel är det då? Jo: VÅRAT! Vi människor hugger ner skogar hit och dit utan att tänka på konsekvenserna. Mattias var en grym föreläsare och även en grym fotograf. Jag blev verkligen tagen av vad han berättade, gå in på mattiasklum.com och titta på hans bilder.

ständig stress

för vad då? ja säg det.

Min största fobi:

LYFTA EN TELEFONLUR OCH RINGA.

Jag hatar, hatar, hatar att ringa till folk. Som nu ett klockrent exempel: ska ringa och fixa en praktikplats, jag repeterar i huvudet vad jag ska säga när det svarar, när det väl svarar på andra sidan har jag glömt precis alltihop och jag börjar stamma. Jag stammar alltid när jag blir osäker. Undra om de ens förstår vad jag säger?

Har fått tusen nej, när jag ringt efter praktikplats. Det är lika jobbigt varje gång, jag stammar varje gång. Får inte ens med hälften av de jag har tänkt och säga. Ibland funderar jag på om jag sa mitt namn till och med. Men tillslut, idag 2 november sa ett ställe JA, så jag har fått min praktikplats. Om en vecka börjar praktiken. Wish me luck!

tv söndag

18.05 - one tree hill



och nu klockan 20.00 ensam mamma söker!

s-ö-n-d-a-g

Kul med söndag, lovet har verkligen bara sprungit förbi. Vilket känns lite tråkigt. Jag hoppas min mentor har fixat praktikplats till mig, annars skulle ju det vara lite tråkigt eftersom vi ramlar ut på praktik vecka 46. Det är ju ganska snart om man säger så!

Jag har sysselsatt mig med min klipp och klisterbok idag. Jag köpte en stooor fotobok i tisdags och i den är det meningen att man ska limma eller tejpa in olika bilder. Det är ju lite festligt att man får använda sin fantasi och göra precis som man själv vill. I min bok blandar jag gammalt som nytt, saker som betyder något och saker som väcker minnen. Ska bli kul och se när den blir klaaar! (känner mig dock som ett litet barn som klipper, klistrar, kladdar)

Nu, käk.

Första-November

30 dagar i november, enkel matematik, 59.

NYA VIA APPIA!

Åh, vilken trevlig kväll jag har haft med Louise! och GOD MAAAAT (det kostade ju därefter också), det är ju alltid ett + i kanten, den goda maten alltså. Kaffekoppen var rolig! haha. Det är något vi ska göra om, dock blir den kinarestaurang då! Har egentligen inte så mycket mer att säga, man kan inte ha annat än trevligt när man umgås med Louise :-)

God natt!

RSS 2.0