Our last summer

I can still recall our last summer 
I still see it all
walks along the Seine, laughing in the rain
Our last summer
memories that remain


yet, you're the hero of my dreams

Helgen!

Ja, här har det minsann varit dålig uppdatering. Men det har sin naturliga förklaring: vädret har varit underbart och det är sommarlov. Så då spenderas det inte allt för mycket tid vid denna dum burken.

De senaste dagarna har jag mesta dels spenderat med Amanda. Vi har gjort ett halvdåligt försök till att bada, varit på 30-års kalas, kollat på film (filmen vi såg heter Död snö och är en norsk skräck/komedi skulle jag vilja påstå. eftersom jag både var livrädd och skrattade), varit hos Simon och hunnit med att softa en hel del!

Idag var jag med familjen till badstanden och solade och badade, min lillasyster, den äldsta av dom, var ute efter hämd åt den minsta systern så dom fick tag i mina bikinitroser och drog ner dom! Woho, gissa om jag blev glad. Hela badstranden har sett min bleka rumpa. Great!


Jag och Amanda, innan kalaset
jag funderar på att göra håret ljusare, vad tycker ni?

dag 10

Skönt! Nu är det bara 5 dagar kvar av sommarjobbet. Det ska bli så skönt när det är klart. Idag har det inte varit så mycket och gjort så jag har väl spenderat en del tid i solen och ja, det gav resultat. Har bränt mig på axlar och rygg. Inte så snyggt nu kanske, men det blir! Förhoppningsvis.

Efter jobbet idag har jag varit aktiv och hunnit med en hel del, bland annat träffat Louise i stan och vi käkade glass och pratade bland annat födelsedag och Rix Fm festival. Kommer blir bra det där :>

bilden är från mars, skulle jag tro

Sen när jag kom hem hämtade jag bara cyklen och cyklade iväg och kollade på fotboll med Rebecca. Trevligt och se henne, det var ett tag sen! Kul match och se också, var en hel del bråk och tjafs! Haha, det tycker jag är lite underhållande. Måste försöka se till att träffa Rebecca ordentligt innan hon drar till Gotland den grisen :> Men ibland är det inte alltid lätt att få tiden att räcka till!


bilden är från april

Och nu, ska jag höra med Amanda om hon är badsugen.. Hörs!

torsdag morgon!

Japp, jobb idag igen! men det är inte så länge kvar tills det är sommarlov på riktigt. Fy fan va skönt det ska bli. Nu ska jag borsta tänderna och sen cykla till jobbet! Wiho :) cyaaa



Speedway ikväll med Amanda! Det blir great.

I'm your biggest fan



I am running out of words
to say to you, wondering why im
wasting my time
thinking back and won-dering why
I'm such a fool for loving you

and I was one who thought I was strong
well you proved me wrong
now I'm singing along every song
on the radio i dont wanna go
come on baby tell me
something I wanna know
now wanna see what is on my mind
because slack of motivation is
taking over my time and I'm sick of trying

biokväll

Ikväll gick jag på bio med Amanda och hennes väninna Hanna. Mycket trevligt! Vi såg Drag me to hell. Vad ska man säga? Ibland vet jag inte varför jag utsätter mig för att se sånna filmer, men på nått vis gillar jag det. Mer eller mindre liv rädd hela filmen. Trots att jag var så rädd tycker jag nog ändå att filmen var bra! Trevlig kväll tjejor.

Måste även påpeka att godispåsen inte var lika dyr som den brukar när jag går på bio + att jag åt inte upp hela! Men ja.. I stort sett hela..


Hard work work!

Trött? Jo tack, Idag har jo solen äntligen tittat fram och varmt har det varit. Hunnit med att jobba på cafet och klippt gräs åt mammas farfar. Duktig som jag är!


emma @ work (master of tha disking!)

Frisören Madeleine

Idag har jag jobbat som frisör på 22an. Jobbade 8 timmar precis som en vanlig arbetsdag. Men under denna tid hann jag också se på en bra Wallander film, käka god mat, dricka oboy, knäcka min rygg x antal gånger och sist men inte minst har jag haft mycket trevligt sällskap och en hel del sköna skratt. Resultatet på Amandas hår blev toppen, nyfärgat och hårförlägningen ny omsatt. Så nu ser det minst sagt frächt ut. Jag vill också ha långt hår..

När arbetsdagen var slut så gick vi och köpte glass och satte oss och gunga, just like old times (fast då drack vi pucko). Vi har även gjort lite planer inför sommaren 2009, lite smått och gått som vi ska hitta på! Huhu, kommer blir en fin fin sommar detta.


My baby and I, sommar08

det finns hopp ändå


It's harder to feel this way

Vilket härligt sommarlov! Det regnar idag också, det är ju i o för sig en bra anledning till att inte göra någonting idag.

play





dag 4

Usch vilken regning dag! Fy för regn och rusk säger jag bara.

Efter sommarjobbet var jag tvungen och skynda mig hem duscha och åka i väg till stan för att möta upp Rebecca. Där vi gick och kollade på tattueringar, (jag är liten sugen på att skaffa en..) Rebecca var ju lite sugen. Men 700 spänn för en sån liten! Ack så dyrt kan jag tycka. Sen tog vi bussen till bvik och jag införskaffade lite nytt. Kan behövas nu när "sommaren" är här. Eller ja, den svenska sommaren är ju här. Regn och rusk hela dagarna, det är ju de vi kallar för den svenska sommaren. Härligt Härligt. En utomlands resa skulle sitta fint, eller vad säger du Rebecca?

Vad jag ska göra i helgen har jag inte en aning om. Det verkar inte som någon annan heller vet? Vädret gör mig himla otaggad, faktiskt. Jag skulle ha följt med pappa till kusten ändå. Men vädret här hemma skulle ju bli bättre imorgon, tror jag. Om inte min väder källa Emma ljuger för mig.. Man vet ju aldrig med henne. Blir nog en hyffsat lugn helg för min del skulle jag tro, eller ja, det vet man aldrig med mig heller. Hinner ändra mig många gånger innan helgen är över.


jag och min vän på buss nr 56

dag 3

Denna dagen på sommarjobbet var slitsam, helt fel klädd för att vara ute i den stekande solen. Men imorgon sägs det ju att det ska bli regn igen, så jag klagar inte på att solen har varit framme. Dumt bara att jag ska klä på mig som om det vore istid ute.. Efter sommarjobbet idag åkte jag med mor och systrarna till gammelfarfar och så hjälpte jag honom att klippa gräset, tjänade en slant på det. Sen idag mina vänner, den 17 juni, premiär badade jag för i år! WOHO! Iskallt skulle jag vilja påstå. Jag har aldrig varit en badkruka, men på senare år (när man blivit äldre) så har jag faktiskt blivit det. Usch.



plågsamt! men nu är det gjort.

Lyckligare kan ingen vara!


My baby love, mamsi har saknat dig. Glad att du är hemma igen =)

dag 2

Andra dagen på sommarjobbet är slut, tack och lov. Jag är helt sluuuuut! Mesta dels kanske för att jag inte sov så mycket i natt. Men ändå, trött är jag. Solen har ju tittat fram idag också, vilket gjorde mig väldigt glad. Men nu ska jag äta, hörs sen :*

Så där!

Då var första dagen på sommarjobbet avklarad. Inte alls lika illa som jag trodde att det skulle bli, hade ju trevligt sällskap som hjälpte till att fördriva tiden. Så dessa tre veckor kommer att gå fort.O vad jag ska nu ska hitta på resten av dagen återstå att se!

typiska svenska sommar!..

bilden är från sommar 07

otillräcklig?

Imorgon är det egentligen första riktiga sommarlovsdagen, eftersom helgen är man ledig på annars också. Jag ska börja med att jobba de tre första veckorna på mitt sommarlov, vilket känns lite sådär. Men samtidigt är det skönt att ha det gjort. Det känns inte som att det är sommarlov med tanke på vädret. Men jag hoppas på att vädret blir bättre! Nu ska jag fortsätta min uppladdning inför imorgon, hur nu de ska gå med alla dessa känslor som svämmar över. vi hörs imorgon :*

rap das armas





så kan de vaa

Kvällens planer som det var tänkt, blev inte av. Synd tycker jag dock.

Nu sitter jag och lyssnar på Magnus Uggla och taggar inför sommarjobb! Sommarjobbet kommer inte bli så illa ändå eftersom jag kommer ha fin fint sällskap att fördriva tiden med där. Dessutom kommer tre veckor gå väldigt fort. Hoppas på att vädret blir lite bättre framöver också, det vore ju trevligt faktiskt. Det är sommarlov nu och det har varit efterlängtat!


Ett jävla år kvar!



Skolavslutningen igår var hur bra som helst och det får man väl tacka tjejorna för.

FÖR DET HÄR ÄR PÅ RIKTIGT!

ÄNTLIGEN SOMMARLOV! och det ska firas trots regnet.

GRATTIS TILL STUDENTEN BROR!





Det blev inget regn, tack och lov! Alla studenter var jätte fina och jag måste bara säga: ett år kvar sen är det min tur! Åh, jag längtar redan, samtidigt som jag känner att jag kommer sakna alla när jag väl tagigt studenten. Men som sagt ett år kvar. Efter att ha tittat på när alla sprang ur skolan och skrek och kollat när de hoppa upp på flaket och åkte i väg så åkte vi hem och väntade in dagens huvudperson. Fotografering, mat, fotografering och fika. Ja, så såg väl dagen i stort sett ut efteråt. Men det var kul och träffa en del av släkten, en del har man ju inte sett på väldigt länge faktiskt. Så det var en himla trevlig dag.

Nu ska jag ta huvudvärks tabletter och lägga mig och sova. Imorgon är det min tur, jag har ju min skolavslutning imorgon med mingel och betygsutdelning (håller tummarna). På kvällen blir det ju party för hela slanten så då måste man vara ut vilad, så det är bäst jag hoppar i säng nu! God natt:*

torsdag = studentdag

Idag ska jag besöka min skola för att titta på alla fina studenter. Bland annat min bror. Så nu måste jag göra mig i ordning för att stå i regnet.. hörs ikväll!



ready set, go!

me and my friend


2006


2007


2008


2009



rastlös

En förändring ska till, japp, det är ett måste.

I guess I'm still missing you

Promise me you think of us as a time so wonderful
promise me you think of us still bright still colorfull
promise me to look back at us as a time in your life you enjoyed.
Promise me, promise me, I will be fine without you
promise me, promise me, once more in my life to see you.
Can you promise me to see you?

Snart är sommaren här..

Jag tycker det är kul för alla som redan tagit studenten och haft sin skolavslutning. Själv har jag min skolavslutning på fredag men jag är lika glad för det!

 

 


HUVUDVÄRK


I miss you more than I should..


tisdagen

Åh vad jag älskar att inte ha en massa saker man måste göra! Klar med allting i skolan nu vilket känns helt underbart. Efter skolan så följde jag med Louise som skulle till Skåre och träffa Josefin, galningarna planerade att ta en sista minuten resa till turkiet, IMORGON! Ja, lite avensjuk blir man ju. Men har man inga pengar så är det så. Hoppas bara att allting fixade sig för dom! Efter en stund kilade jag nämligen i väg, skulle till stan igen och träffa pappa på fika och shopping. Smycken till studenten är nu fixade, min brors student alltså. Sedan fick jag min också ett par nya skor. Jag är nöjd med dagens inköp, tack pappa!

Ikväll ska jag bara sooofta, vilket jag är ganska bra på, sedan ska jag även ta mig en promenad tänkte jag. Det ska bli skönt.


hej så länge.



jo tack, sommaren är nära nu!

Stekig måndag!

Hade inga lektioner idag i skolan utan vi pratade projektarbeten. Först lyssnade vi på hur det funkade, sen fick vi planera för våra egna! Och jag tror att våran idé (min, Louise, Josefin & Jennie) kommer att bli toppen att börja jobba med i höst. Lärarna var mycket positiva till våran idé så jag känner mig nöjd. Kommer bli superbra! Skoldagen slutade med att vi fick lyssa på en projektredovisning.

Efter skolan mötte jag upp Amanda och vi gick på värkande fötter runt och fixade lite små plock och hann även med att steka lite i solen innan vi tog bussen till Friskis & Svettis. Där körde vi ett jympapass, och ja, man får väl erkänna att det känns i kroppen att jag har varit sjuk en hel del, har ju inte kunna träna speciellt mycket. Eller ja, jag har inte tränat på jätte länge! Men det väl väldigt skönt att röra på sig och passet var inte så hemskt som jag trodde. Tur att jag har Amanda som ser till att jag rör på mig, puss på henne!

RSS 2.0