en louise dag

Idag har jag kollat efter skor till min klänning jag köpte till min brors student. Men det verkar mer eller mindre omöjligt att hitta ett par.. Det blir att leta vidare! Rebecca var sällskapet tills hon var tvungen att hoppa på bussen till skolan. Då fortsatte jag mitt letande, men fann inget! Louise kom i alla fall som en solstråle i sin bil och hämtade mig innan vi åkte till skolan för dagens enda lektion: hälsopedagogik! Efter det satte vi oss i bilen igen och släppte av Gabriel i stan och rullade vidare mot sundsta där vi tog farväl en av trött Josefin innan jag och Louise gick och la oss i ett varsitt solarium och stekte!

Egentligen skulle jag övningskört idag, men så blev inte fallet så jag följde med Louise hem (jag är mer eller mindre inneboende där). Oboy, smörgås och prat om Louise alla killar hann vi med innan hunden Storm ville ut ;) Antar att Louise kommer läsa det här, då kommer hon säga något i stil med: ALLA mina killar Madeleine? Men som hon säkert förstår så skriver jag det med glimten i ögat!

Som säkert också ni förstår så har jag spenderat större delen av min dag med Louise innan jag åkte hem och såg de två sista perioderna i hockeyn, Sverige vann (tack och lov) mot Frankrike med 6-3. Det visade väl inte upp sin allra bästa sida idag, men en vinst är alltid en vinst så att säga. Eftersom jag nu inte orkar sätta mig och plugga ska jag istället ta mig en promenad!


LN och Strom! denna bild togs 1 januari 2009

Kommentarer
Postat av: M.-

Hej :D



Allt bra med dig? =)

2009-05-04 @ 20:07:51
URL: http://http//mikazz.blogg.se
Postat av: LuxuryPink - en blondins syn på saken!!

vilken liten sötis :)

2009-05-05 @ 13:46:22
URL: http://luxurypink.blogg.se/
Postat av: Mahlin ♥

haha men hallå, du behöver väl inte kolla i affärer på stan bara eller? det finns ju massa webshoppar som tex bianco och nelly, dom har ju faktiskt lite skor :) däremot så kan jag fortfarande hålla med dig om att det är omöjligt att hitta skor som man vill ha på stan, iaf gladiator skor ><



jag har verkligen inga planer, jobbade på idol i 11 timmar med tio min lunchrast och har inte riktigt sovit så mycket efter det även om det var i söndags. sen börjar jag också bli lite förkyld, så det är lite risigt så jag tror att jag ska ta det lite lugnt. sen kanske det blir tjejkväll eller nåt i helgen, ska försöka styra upp nåt tror jag :) allt bra med dig då? :)

2009-05-05 @ 14:00:23
URL: http://thepapertiger.blogg.se/
Postat av: Daniel

ge hunden nå gott att dricka!

2009-05-05 @ 14:04:05
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: emelie

söt blogg!

är allt bra? :)

2009-05-05 @ 15:57:43
URL: http://bitteremzan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0